Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2897, Did:0, useCase: 3

ASV izlases treneris: "Izsaku cieņu Latvijas izlasei par parādīto cīņu"

Rolands Eliņš

ASV izlases treneris: "Izsaku cieņu Latvijas izlasei par parādīto cīņu"
Džefs Blešils
Foto: Reuters/Scanpix

ASV hokeja izlases galvenais treneris Džefs Blešils pēc uzvaras pār Latviju pasaules čempionātā ar 3:2 papildlaikā izteica cieņu mūsu izlasei, kamēr uzvaras vārtu autors Kems Etkinsons atzina, ka šie vārti nav bijuši paši skaistākie, taču tas arī nav svarīgi.

„Izsaku Latvijai savu cieņu par parādīto cīņu,” teica ASV izlases galvenais treneris Džefs Blešils. „Pasaules čempionātā katra komanda ir bīstama, patīkami, ka izdevās noturēt uzvaru pār labi apmācītu komandu. Mūsu spēlē vēl ir nianses, pie kurām varam piestrādāt, centīsimies to paveikt spēlē pret Dienvidkoreju.”

Savukārt ASV izlases vārtsargs Kīts Kinkaids pieredzēja, kā apraujas viņa 147 minūšu sausā sērija pasaules čempionātā, par ko gan viņš pārāk satraukts pēcspēles sarunā ar medijiem nebija: „Katra spēle ir citāda. Varam saskrieties ar komandu, kas nonākusi uz viļņa, varam spēlēt pret vārtsargu, kuram viss iet no rokas, bet pretiniekiem veicas divcīņās. Katra spēle ir citāda. Bet mums ir nokomplektēta lieliska komanda, un negrasāmies apstāties.”

Bet uzvaras vārtu autors Kems Etkinsons norādīja, ka viņa gūtie vārti papildlaikā noteikti nav bijuši paši skaistākie hokejā, bet tāpat tikuši ieskaitīti, un tas ir galvenais. „Tāpat jānovērtē Latvijas izlase, tā cīnījās visu spēli un ļoti labi pārgāja uzbrukumā un aizsardzībā.”

Izmantotie resursi:
https://teamusa.usahockey.com/
https://www.new-iihf.com/en/events/...

  +2 [+] [-]

, 2018-05-11 04:11, pirms 6 gadiem
ja viņš ir Etkinsons, tad Tu autor es Jeliņš?? vai kā tā spēle notiek?

  +1 [+] [-]

, 2018-05-11 04:13, pirms 6 gadiem
iedomājies ko Rovans tev pateiktu

  -1 [+] [-]

, 2018-05-11 07:49, pirms 6 gadiem
@shineon Es domāju, ka valsts valodas centrs visiem portāliem ir uzlicis uzdevumu rakstīt ārvalstu personu vārdus tā, kā izrunā, bet ja to nedarīs- būs sodi! Lūk tāpēc pilnīgi visos portālos ārzemju personvārdi tiek izkropļoti. Bet kā ir patiesībā- to zina šo portālu žurnālisti.

     [+] [-]

, 2018-05-11 08:09, pirms 6 gadiem
Vai neviens portals vienkarsi nezin? elementaras lietas kad arpus Latvijas neizruna Uzvardus ka raksta ?ha ha ha Katrs raksat ka mak galvenais lai neizgltotie Latviesi mak salasit ha ha

     [+] [-]

, 2018-05-11 08:55, pirms 6 gadiem
shineon rakstīja: ja viņš ir Etkinsons, tad Tu autor es Jeliņš?? vai kā tā spēle notiek?
Labi ka ne KIMS Etkinsons