Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2897, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Nedebitējis pasaules čempionātā, Latvijas izlases uzbrucējs Batņa atgriežas Rīgā

Nedebitējis pasaules čempionātā, Latvijas izlases uzbrucējs Batņa atgriežas Rīgā
Oskars Batņa
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Latvijas Hokeja federācija sociālo tīklu vietnē Twitter paziņojusi, ka uzbrucējs Oskars Batņa šodien devies atpakaļ uz Latvijas galvaspilsētu Rīgu.

23 gadus vecais centra uzbrucējs Oskars Batņa kopā ar Latvijas izlasi devās uz pasaules čempionātu Dānijā, taču turnīram tā arī netika pieteikts un laukumā ne reizi nedevās. Pieteikumā joprojām nav arī aizsarga Edgara Siksnas un uzbrucēja Gunāra Skvorcova. Atgādinām, ka šovakar gaidāma cita centra uzbrucēja Teodora Bļugera ierašanās Kopenhāgenā.

Batņa gatavošanās posmā aizvadīja astoņas no deviņām pārbaudes spēlēm, nepiedaloties vienīgi pēdējā sparingā pret Kanādu (1:6). Rīgas "Dinamo" uzbrucējs pārbaudes spēlēs palika bez punktiem. Savā debijas sezonā Kontinentālajā hokeja līgā Batņa piedalījās 34 spēlēs, guva vienus vārtus un izdarīja četras rezultatīvas piespēles. Ārzemēs viņš ir spēlējis Ziemeļamerikā (NAHL), kā arī Alpu līgā.

Latvijas izlase čempionātu sākusi ar uzvarām pār Norvēģiju (3:2 pagarinājumā) un Dienvidkoreju (5:0), kā arī sagrāvi pret Somiju (1:8). Nākamo spēli Latvija aizvadīs rīt, plkst. 17:15 pēc Latvijas laika tiekoties ar ASV.


, 2018-05-09 15:43, pirms 6 gadiem
Šoreiz vēl nesanāca, bet nekas, viņa laiks vēl pienāks.
Priekšnosacījumi tam ir - auguma parametri labi, ar domāšanu arī šķiet, ka viss normāli. Baigais snaiperis laikam nebūs, bet 3.-4. maiņā iederēsies.
Miks Indrašis. Foto: Romāns Kokšarovs, f64
7

2018. gada labākais Latvijas hokejists ir...

Ir pienākusi 2018. gada pēdējā diena un kopējā solī ar citiem medijiem grib soļot arī “Vienos vārtos”. Ir taču arī mums šis tas nepateikts (vai noklusēts!). Ko uz Jauno gadu līdzi nevajadzētu staipīt. Tā kā gads bija 18., tad arī nomināciju – 18. Neba nu simts, cik Latvijai gadu! Ja iespējams, pasmiesimies paši par sevi un hokeju, kas mūs vieno.
Oļegs Znaroks Phjončhanas olimpiskajās spēlēs 
Foto: fhr.ru
10

Putins piešķir Znarokam Aleksandra Ņevska ordeni

Krievijas federācijas prezidents Vladimirs Putins parakstījis lēmumu piešķirt bijušajam Latvijas izlases hokejistam un trenerim Oļegam Znarokam Aleksandra Ņevska ordeni par Krievijas izlases aizvešanu līdz Phjončhanas olimpisko spēļu zeltam.
Rikards Grēnborjs
Foto: TASS/Scanpix
7

Grēnborjs 2019. gadā atstās Zviedrijas galvenā trenera amatu

Zviedrijas izlases galvenais treneris Rikards Grēnborjs pēc 2019. gada pasaules čempionāta pametīs komandu, lai kopā ar ģimeni dotos uz Amerikas Savienotajām Valstīm. Valstsvienības stūri pārņems Juhans Garpenlevs, kurš šobrīd ir Grēnborja asistents.