Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2897, Did:0, useCase: 3

IIHF spēka rangs: Latvija domājusi, ka Aho spēlē Zviedrijas izlasē

Arkādijs Birjuks
Arkādijs Birjuks

IIHF spēka rangs: Latvija domājusi, ka Aho spēlē Zviedrijas izlasē
Somijas hokejisti pēc gūtajiem vārtiem pret Latviju
Foto: IIHF

Visām komandām aizvadot pa divām spēlēm Starptautiskā hokeja federācija [IIHF] publicējusi tradicionālo spēka rangu, kas ironiskā manierē pasmaida par aktuālajiem notikumiem pasaules čempionātā. Latvijas izlase aktuālajā ranga nokritusi uz 13. pozīciju.

"Wikipedia rakstīts, ka Aho ir zviedru aizsargs!" saka komentārs pie Latvijas izlases aktuālās vietas rangā. Šajā gadījumā bija domāts 1996. gadā dzimis zviedru hokejists Sebastians Aho, kurš ikdienā pārstāv NHL vienības Ņujorkas "Islanders" rindas. Somu Sebastians Aho, kura kontā 10 rezultativitātes punkti divos mačos, dzimis gadu vēlāk. "Ja tev nav Aho, tev nav cerību," saka IIHF rangs par Somijas izlasi. Mūsu vakardienas pretinieki ierindojušies ranga ceturtajā pozīcijā.

Par spēcīgāko komandu pašlaik tiek dēvēta Krievijas izlase, kas sākusi čempionātu ar divām 7:0 uzvarām. Otrajā vietā ierindojusies Zviedrijas valstsvienība, bet trešo pozīciju ieņem mūsu grupā spēlējošā ASV izlase. "Kā dziedāja Riks Džeimss: viņš ir ļoti Kinkeids vārtsargs," rangā jūsmo par sauso spēli aizvadījušo amerikāņu vārtsargu. Tāpat tika apspēlēta Norvēģijas izlases uzvara par Olimpisko spēļu vicečempioniem vāciešiem: "Kur ir mūsu seksīgie sudraba medaļu ieguvēji?" Norvēģija rangā tikusi augstajā 8. vietā, kamēr vācieši atrodas vienu vietu augstāk pār Latviju.

Par turnīra pastarītēm pašlaik tiek sauktas Dienvidkorejas un Baltkrievijas izlases, kuras čempionātu sākušas ar diviem zaudējumiem. Korejieši gaida apvienoto komandu, atminoties Olimpisko turnīru sievietēm, kur dienvidkorejietes spēlēja kopā ar ziemeļkorejietēm. Tikmēr baltkrievi baidās no Krievijas Olimpisko atlētu komandas. 14. vietu spēka rangā ieņem Austrijas izlase.

Izmantotie avoti:IIHF

  +3 [+] [-]

, 2018-05-07 18:41, pirms 6 gadiem
latvija domājusi, ka tas ir kerlinga mačs.

  -3 [+] [-]

, 2018-05-07 19:00, pirms 6 gadiem
Ha, labrīt SC,dzērāt uz Latvijas zāģi ?
Bet nu vismaz nav te iztulkots, kāto izdarīja muļķi Delfi un visa jēga pazuda

  -1 [+] [-]

, 2018-05-07 19:27, pirms 6 gadiem
"Oh snap, it's the World Championship Athletes from Russia" ahaha, labs.

  +1 [+] [-]

, 2018-05-08 08:14, pirms 6 gadiem
Latvija pētot kā spēlē Ziemeļkoreja,neesot tik traki!