Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2897, Did:0, useCase: 3

Autors: Sportacentrs

"Hokeja diēta" Sportacentrs.com un Sportacentrs.com TV šogad kopā ar Kasparu Daugaviņu

"Hokeja diēta" Sportacentrs.com un Sportacentrs.com TV šogad kopā ar Kasparu Daugaviņu
Kaspars Daugaviņš
Foto: Romāns Kokšarovs, F64

Turpinot aizvadītajā pavasarī iesākto tradīciju, Jānis Celmiņš arī šogad veidos raidījumu ciklu “Hokeja diēta”. Ja aizvadītajā gadā tie tapa kopā ar pieredzējušo hokeja apskatnieku Jāni Matuli, tad šogad nelielai avantūrai piekritis līdzšinējais izlases kapteinis Kaspars Daugaviņš. Tādejādi hokejists iejutīsies absolūti jaunā un neierastā ampluā.

Portālā Sportacentrs.com raidījumi ar visdažādāko hokeja cilvēku piedalīšanos būs pieejami dienās, kad Latvijas izlase spēles pasaules čempionāta ietvaros neaizvada – 3., 7., 9., 11. un 13. maijā. Ja Boba Hārtlija vadītajai komandai izdosies iekļūt 1/4 finālā, tad tiks veidots raidījums arī 16. maijā. Šajos datumos raidījumi būs skatāmi arī Sportacentrs.com TV kanālā, to sākums plkst. 22.00.

Pirmajā raidījumā viesa lomā iejutīsies Latvijas Hokeja federācijas (LHF) ģenerālsekretārs Viesturs Koziols. Viņu iztaujās aizvadītā gada “Hokeja diētas” sastāvs – Jānis Matulis un Jānis Celmiņš. Vīri atskatīsies uz izlases gatavošanās posmu, analizēs pieticīgos pārbaudes spēļu rezultātus, ieskatīsies LHF maciņā, cilās spēlētāju apdrošināšanas jautājumus, kā arī runās par Latvijas hokeja galvenajām problēmām.

Raidījumi ”Hokeja diēta” Sportacentrs.com un Sportacentrs.com TV:

3. maijs
7. maijs
9. maijs
11. maijs
13. maijs

Raidījumu atbalsta: Sporta bārs “Arēna 29” (Stabu iela 29) – vieta, kur mājo sports!

Visi aizvadītā gada raidījumi pieejami šeit: Hokeja diēta


, 2018-05-02 16:35, pirms 6 gadiem
Ja Boba Hārtlija vadītajai komandai izdosies iekļūt 1/4 finālā, tad tiks veidots raidījums arī 16. maijā.

Bet, ja komandai izdosies ieļūt pusfinālā? Un finālā? Raidījumus neveidosiet?
, 2018-05-02 16:37, pirms 6 gadiem
antuuns rakstīja: Ja Boba Hārtlija vadītajai komandai izdosies iekļūt 1/4 finālā, tad tiks veidots raidījums arī 16. maijā.

Bet, ja komandai izdosies ieļūt pusfinālā? Un finālā? Raidījumus neveidosiet?
Veidosim!
, 2018-05-02 16:40, pirms 6 gadiem
Jānis Celmiņš rakstīja: Veidosim!
Tas labi!
, 2018-05-02 17:30, pirms 6 gadiem
Super Daugaviņu vienmēr interesanti paklausīties
, 2018-05-02 20:10, pirms 6 gadiem
antuuns rakstīja: Ja Boba Hārtlija vadītajai komandai izdosies iekļūt 1/4 finālā, tad tiks veidots raidījums arī 16. maijā.

Bet, ja komandai izdosies ieļūt pusfinālā? Un finālā? Raidījumus neveidosiet?
Tu nu gan esi ļoti optimistisks Latvijas izlasei iekļūšana 1/4 būtu liels sasniegums un ņemot vērā, ka šogad mums nevar palīdzēt daudzi izlases līderi tas izklausās vēl nerealistiskāk, nerunājot par 1/2 un finālu. Bet ne vienmēr uzvar stiprākais tāpēc notikt var jebkas
Miks Indrašis. Foto: Romāns Kokšarovs, f64
7

2018. gada labākais Latvijas hokejists ir...

Ir pienākusi 2018. gada pēdējā diena un kopējā solī ar citiem medijiem grib soļot arī “Vienos vārtos”. Ir taču arī mums šis tas nepateikts (vai noklusēts!). Ko uz Jauno gadu līdzi nevajadzētu staipīt. Tā kā gads bija 18., tad arī nomināciju – 18. Neba nu simts, cik Latvijai gadu! Ja iespējams, pasmiesimies paši par sevi un hokeju, kas mūs vieno.
Oļegs Znaroks Phjončhanas olimpiskajās spēlēs 
Foto: fhr.ru
10

Putins piešķir Znarokam Aleksandra Ņevska ordeni

Krievijas federācijas prezidents Vladimirs Putins parakstījis lēmumu piešķirt bijušajam Latvijas izlases hokejistam un trenerim Oļegam Znarokam Aleksandra Ņevska ordeni par Krievijas izlases aizvešanu līdz Phjončhanas olimpisko spēļu zeltam.
Rikards Grēnborjs
Foto: TASS/Scanpix
7

Grēnborjs 2019. gadā atstās Zviedrijas galvenā trenera amatu

Zviedrijas izlases galvenais treneris Rikards Grēnborjs pēc 2019. gada pasaules čempionāta pametīs komandu, lai kopā ar ģimeni dotos uz Amerikas Savienotajām Valstīm. Valstsvienības stūri pārņems Juhans Garpenlevs, kurš šobrīd ir Grēnborja asistents.