Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2873, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Medijs: divi Ukrainas hokejisti centās ietekmēt spēles iznākumu pasaules čempionātā

Medijs: divi Ukrainas hokejisti centās ietekmēt spēles iznākumu pasaules čempionātā
Eduards Zaharčenko
Foto: sportarena.com

2017. gada pasaules čempionāts pirmajā divīzijā A grupā notika Kijevā, tomēr mājiniece Ukraina palika pēdējā vietā un nokrita līmeni zemāk. Tagad parādījusies informācija, ka divi hokejisti nodarbojušies ar mača rezultāta negodīgu ietekmēšanu.

Ukrainas valstsvienība 2017. gada pasaules čempionātā palika pēdējā vietā un izlidoja uz pirmo divīziju, bet tikt atpakaļ vairs nav izdevies. Komanda streipuļojusi starp pirmās divīzijas A un B grupu, un izņēmums nebija arī aizvadītais pasaules čempionāts.

Ukrainas hokejisti zaudēja visos piecos mačos un palika pēdējā vietā, tāpēc nākamajā gadā spēlēs trešajā līmenī. Vienīgais punkts tika izcīnīts noslēdzošajā mačā, ar 1:2 pēcspēles metienos piekāpjoties Dienvidkorejai, kas pirmo reizi vēsturē ieguva tiesības startēt pasaules čempionāta elites divīzijā un nākamgad būs vienā grupā ar Latviju.

Nu Ukrainas medijos parādījusies informācija, ka divi valstsvienības spēlētāji nodarbojušies ar nelegālām darbībām, mēģinot ietekmēt mača iznākumu. Izdevuma rīcībā nonākusi sarakste starp vārtsargu Eduardu Zaharčenko un aizsargu Vladimiru Varivodu, kurā viņi atzinušies nodarījumā.

Abi hokejisti apsolīja, ka atgriezīs viņiem piešķirtos 30 tūkstošus dolāru, ja neizpildīs doto uzdevumu. Mērķis bija Ukrainas izlases zaudējums ar divu vai vairāk vārtu starpību noslēdzošajā mačā pret Dienvidkoreju.

Zaharčenko atvairīja 35 no 37 sāncenšu metieniem, taču bullīšos viņš tika pārspēts abos piegājienos, kad ripa lidoja vārtu rāmī. Tikmēr Varivoda bija laukumā, kad Dienvidkorejas izlase 25. minūtē atklāja rezultātu, tādējādi viņš maču pabeidza ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

Izmantotie resursi:
https://www.obozrevatel.com/sport/h...


, 2017-08-19 09:36, pirms 7 gadiem
pēc virsraksta, sanāk ka šie tiesnesi ietekmējuši lai pietiesā par labu šiem
, 2017-08-19 10:14, pirms 7 gadiem
Nesaprotu autora teikto...Ukraina 2017. gadā izlidoja, bet tikt atpakaļ nav izdevies! Kā gan viņi varētu tikt atpakaļ, ja joprojām ir 2017. gads?
, 2017-08-19 10:15, pirms 7 gadiem
Kādreiz ukraiņi bija mūsu līmenī, bet mēs čīkstam...
, 2017-08-19 10:25, pirms 7 gadiem
pernambucano rakstīja: Kādreiz ukraiņi bija mūsu līmenī, bet mēs čīkstam...
Nu tā jau nu nebija, jo Ukraina vienmēr bija kaut kur tuvu, bet aizmugurē. Viņiem bija 2000-so gadu ievadā neliels uzplaiksnījums, ieskaitot to 2001. gada PČ, kad viņi bēdīgi slavenajā Ķelnē sasita Latvijas "Dream Team", taču kopumā tā bija PČ elites grupas pēdējā četrinieka komanda, kas cīnījās par izdzīvošanu.
, 2017-08-19 10:36, pirms 7 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Nu tā jau nu nebija, jo Ukraina vienmēr bija kaut kur tuvu, bet aizmugurē. Viņiem bija 2000-so gadu ievadā neliels uzplaiksnījums, ieskaitot to 2001. gada PČ, kad viņi bēdīgi slavenajā Ķelnē sasita Latvijas "Dream Team", taču kopumā tā bija PČ elites grupas pēdējā četrinieka komanda, kas cīnījās par izdzīvošanu.
Tajā laikā viņi junioru līmenī arī mūs bieži sita. Un arī Dream team svarīgākajā mačā ģērēja. Ar šā brīža līmeni tas nav salīdzināms.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-08-19 10:57, pirms 7 gadiem
Labprāt brauktu, diemžēl uz to laiku ir citi plāni.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Foto: IIHF

IIHF Slavas zālē uzņems Alfrēdsonu, Bleiku, Lehtinenu un Čeliosu

Starptautiskā hokeja federācija, kas šodien jau vēstīja par prestižās Pola Loika balvas piešķiršanu Kirovam Lipmanam, paziņojusi par Daniela Alfrēdsona, Roba Bleika, Krisa Čeliosa un Jeres Lehtinena iekļaušanu Slavas zālē.
Renē Fāzels 
Foto: TASS / Scanpix
75

IIHF atbalsta Krievijas hokeja izlases dalību olimpiskajās spēlēs Dienvidkorejā

Starptautiskā hokeja federācija (IIHF) pēc padomes sanāksmes Šveices pilsētā Cīrihē veikusi savu paziņojumu, kurā paudusi savu atbalstu Krievijas hokeja valstsvienības dalībai olimpiskajās spēlēs 2018. gadā Dienvidkorejas pilsētā Phjončhanā.
Foto: Romāns Kokšarovs , F64
32

PČ laikā Sportacentrs.com portāls tika apmeklēts vairāk nekā 4 miljonus reižu

Pasaules hokeja čempionāts ir noslēdzies ar Zviedrijas uzvaru pēcspēles metienos pār Kanādu. Aizraujošas divas nedēļas hokeja gaisotnē ir pagājušas līdz ar to ir laiks ieskatīties, kā tad Sportacentrs.com ir veicies pasaules hokeja čempionāta laikā. Dati tika iegūti no "Goggle analytics", "Facebook Insights", "Twitter Analytics" un "Instagram Gabstats". Statistikas salīdzināšanai tikai izvēlēts pasaules hokeja čempionāta laiks, kas ir 17 dienas no 05.05 līdz 21.05 un 17 dienas pirms hokeja čempionāta, kas ir no 18.04 līdz 04.05. Līdz ar to piedāvājam Jums interesantākos faktus.