Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2873, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Tarasenko nebrauks uz Ķelni, Mozjakinam nav smadzeņu satricinājuma

Tarasenko nebrauks uz Ķelni, Mozjakinam nav smadzeņu satricinājuma
Sergejs Mozjakins
Foto: Reuters/Scanpix

Krievijas hokeja izlases galvenais treneris Oļegs Znaroks pēc vakardienas uzvaras pār Vāciju (6:3) pavēstīja, ka Sentluisas "Blues" līderis Vladimirs Tarasenko nedosies palīgā valstvienībai. Savukārt kapteinim Sergejam Mozjakinam netika atklāts smadzeņu satricinājums.

Vakar pirmajā trešdaļā pēc Patrika Hāgera spēka paņēmiena Sergejam Mozjakinam spēle bija galā, un 36 gadus vecais uzbrucējs tika nogādāts slimnīcā. "Bija aizdomas par smadzeņu satricinājumu, bet pēc veiktajām pārbaudēm diagnoze neapstiprinājās," sacīja Krievijas Hokeja federācijas viceprezidents Romans Rotenbergs. Mozjakins ir atgriezies izlases rīcībā, tomēr par viņa turpmāko dalību čempionātā vēl tiks lemts – rīt gaidāmas atkārtotas pārbaudes.

Magņitogorskas "Metallurg" līderis Mozjakins ar 85 (48+37) punktiem 60 spēlēs bija rezultatīvākais Kontinentālās hokeja līgas regulārajā sezonā, bet Gagarina kausā viņš ar 24 (7+17) punktiem 17 spēlēs ieņēma otro vietu. Šajā pasaules čempionātā Mozjakins jau atzīmējis ar vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm.

Federācijas prezidents Vladislavs Tretjaks uzskata, ka Hāgers, kurš tika noraidīts līdz spēles beigām, pelnījis bargu sodu: "Domāju, ka viņu diskvalificēs pēc pilnas programmas. Šāda uzvedība ir grūti izskaidrojama. Uzskatu, ka šādi rīkoties ir nepieņemami. Viņš pievīla komandu, pievīla līdzjutējus, viņam nebija attaisnojuma. Tādi spēlētāji ir jādiskvalificē ne uz vienu spēli, ne divām spēlēm, bet gan pēc iespējas vairāk mačiem." Tretjakam piekrita arī Znaroks: "Protams, ka tā bija rupja spēle. Par to ir jādiskvalificē."

Znaroks piebilda, ka šobrīd nekādi papildinājumi sastāvā netiek plānoti, un paziņoja, ka 25 gadus vecais uzbrucējs Vladimirs Tarasenko pēc Sentluisas "Blues" zaudējuma Nešvilas "Predators" (2-4) uz Ķelni nedosies: "Mums teica, ka viņam ir nepieciešama operācija un ka viņš izslēgšanas spēles aizvadīja ar savainojumu." Stenlija kausā Tarasenko 11 spēlēs sakrāja sešus (3+3) punktus, bet regulārajā sezonā viņam 75 (39+36) punkti 82 spēlēs, kas bija labākais rādītājs komandā un otrais labākais rādītājs starp krievu hokejistiem. Vēl rezultatīvāks par Tarasenko bija vienīgi Ņikita Kučerovs (74 spēles, 40+45) no Tampabejas "Lightning". Pēdējoreiz pasaules čempionātā Tarasenko spēlēja pirms diviem gadiem.

Izmantotie resursi:
ФХР: подозрение на сотрясение мозга у...
Немецкий хоккеист, ударивший Мозякина в матче...
Хоккеист Хагер грубо сыграл против Мозякина,...
Знарок заявил, что пока дозаявок в сборной...
Хоккеист "Сент-Луиса" Тарасенко не сыграет на...


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-05-09 11:09, pirms 7 gadiem
Topshop rakstīja: Pieprasu spēlei pieteikt Kaprizovu un Ničuskinu
Pieprasu, lai Tu pazustu uz Krieviju!!!
, 2017-05-09 11:11, pirms 7 gadiem
It kā jau vienalga, bet kāpēc trenerim jāmuld par spēlētāja traumu. Nebraukss un viss.
, 2017-05-09 11:16, pirms 7 gadiem
To epizodi redzēju... Tai balerīnai nemaz pie galvas neviens nepieskārās! Tur vairāk pa kājām kkā trāpija!
Spruktam kad konkrēti iebrauca galvā ar plecu no aklā lenķa,nekas nebija! Iedeva sū.da 2min.! Te bargie sodi utt! Parashas!
, 2017-05-09 11:47, pirms 7 gadiem
dzonis98 rakstīja: To epizodi redzēju... Tai balerīnai nemaz pie galvas neviens nepieskārās! Tur vairāk pa kājām kkā trāpija!
Spruktam kad konkrēti iebrauca galvā ar plecu no aklā lenķa,nekas nebija! Iedeva sū.da 2min.! Te bargie sodi utt! Parashas!
Atceros kā Karsums šamo iebortēja. Mēnesi nevarēja spēlēt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-05-09 11:58, pirms 7 gadiem
Robijs Huds rakstīja: Karsums vispār ir spēlējis kādā čempī? tas jau izskatās fiziski vēl švakāks par Mozjakinu

varbūt jābeidz karjera Karsumam, savādāk paliks par pilnīgu invalīdu
Balerīnu viņš iebortēja KHL spēlē! Ko Tu te lej,stiprāks! par balerīnu stiprāki ir visi
, 2017-05-09 12:00, pirms 7 gadiem
karsums spēlēja 2010.gada
, 2017-05-09 12:07, pirms 7 gadiem
dzonis98 rakstīja: Balerīnu viņš iebortēja KHL spēlē! Ko Tu te lej,stiprāks! par balerīnu stiprāki ir visi
Labāk palika, kad pabaroji parašas trolli?
, 2017-05-09 12:09, pirms 7 gadiem
biskaps rakstīja: Labāk palika, kad pabaroji parašas trolli?
Nu tad mošh uztaisi sarakstu? Kam var atbildēt un kam nē Nerakstu te bieži komentus lai zinātu,kas ir kas
, 2017-05-09 12:11, pirms 7 gadiem
dzonis98 rakstīja: Nu tad mošh uztaisi sarakstu? Kam var atbildēt un kam nē
Pašam nepielec, kurš ir parasts provokators ar neskaitāmiem nikiem?
, 2017-05-09 12:25, pirms 7 gadiem
elninjo2 rakstīja: It kā jau vienalga, bet kāpēc trenerim jāmuld par spēlētāja traumu. Nebraukss un viss.
Nu vispar jau Znarokam to jautaja krievu zurnalists un vins atbildeja. Un Krievijas izlases vadiba pati acimredzot zvanija un interesejas par iespejamo Tarasenko spelesanu PC. Bet nu neko darit - veseliba acimredzot pirmaja vieta.
, 2017-05-09 14:25, pirms 7 gadiem
Kas attiecās uz Tarasenko.Skatījos vienu no play off spēlēm pret Nešvillu un ievēroju,ka slidojot uz nomaiņu viens no pretiniekiem uzsita Tarasenko ar plecu pa plecu un šis sabruka kā nopļauts.Nezinu vai gribēja izprasīt no tiesneša 2 minūtes,bet domāju tomēr,ka viņš spēlēja ar traumu.
Foto: IIHF

IIHF Slavas zālē uzņems Alfrēdsonu, Bleiku, Lehtinenu un Čeliosu

Starptautiskā hokeja federācija, kas šodien jau vēstīja par prestižās Pola Loika balvas piešķiršanu Kirovam Lipmanam, paziņojusi par Daniela Alfrēdsona, Roba Bleika, Krisa Čeliosa un Jeres Lehtinena iekļaušanu Slavas zālē.
Renē Fāzels 
Foto: TASS / Scanpix
75

IIHF atbalsta Krievijas hokeja izlases dalību olimpiskajās spēlēs Dienvidkorejā

Starptautiskā hokeja federācija (IIHF) pēc padomes sanāksmes Šveices pilsētā Cīrihē veikusi savu paziņojumu, kurā paudusi savu atbalstu Krievijas hokeja valstsvienības dalībai olimpiskajās spēlēs 2018. gadā Dienvidkorejas pilsētā Phjončhanā.
Foto: Romāns Kokšarovs , F64
32

PČ laikā Sportacentrs.com portāls tika apmeklēts vairāk nekā 4 miljonus reižu

Pasaules hokeja čempionāts ir noslēdzies ar Zviedrijas uzvaru pēcspēles metienos pār Kanādu. Aizraujošas divas nedēļas hokeja gaisotnē ir pagājušas līdz ar to ir laiks ieskatīties, kā tad Sportacentrs.com ir veicies pasaules hokeja čempionāta laikā. Dati tika iegūti no "Goggle analytics", "Facebook Insights", "Twitter Analytics" un "Instagram Gabstats". Statistikas salīdzināšanai tikai izvēlēts pasaules hokeja čempionāta laiks, kas ir 17 dienas no 05.05 līdz 21.05 un 17 dienas pirms hokeja čempionāta, kas ir no 18.04 līdz 04.05. Līdz ar to piedāvājam Jums interesantākos faktus.