Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:697, Did:0, useCase: 3

AHL īvīšs dopinga puorbaudis

AHL jeb Amerikas hokeja līga- piec spāka ūtriej stipruoko hokeja līga Z-Amerikā, kurā spieļous 4 Latvejas hokejisti- Kristers Gudļevskis, Ronalds Kēniņš, Ralfs Freibergs i vysticamuokais arī Edgars Kulda. suokūt nu 2014/15 goda sezonas īvīšs dopinga puorbaudis, kai arī plānoj attīstiet tuos, leidz NHL leimiņam. Dopinga puorbaudis i kontrole irā plānuotas piec NHL principa.

Dopinga puorbaudis, rekomendācejas i vyss puorejais, kas saisteits ar dopinga puorbaudam, tyks veikts anoloģiski piec NHL programmys, kura irā v'īnojusās ar NHL Spieļeituoju asociāceju par dopinga puorbaudam.

     [+] [-]

, 2014-08-31 20:24, pirms 10 gadiem
Alus nav dopings! Alus ir šķidrā maize!!!

     [+] [-]

, 2014-08-31 20:26, pirms 10 gadiem
jācer ka Ralfam vairs analīzēs nekas neuzrādīsies
P.S. Man personīgi nav nekas pret latgaļiem bet šādu diezgan nozīmīgu info man nav vēlme svētdienas vakarā burtot,tapēc varbū tomēr pacenties nākamoreiz uzrakstīt rakstu latviski

     [+] [-]

, 2014-08-31 21:11, pirms 10 gadiem
Eu nu uzraksti apakšā latviski, man arī nav vēlmes burtot...

  +1 [+] [-]

, 2014-08-31 22:12, pirms 10 gadiem
Da tas viss ir pilnīgs mēsls. Varēja vispār sportā legalizēt dopingu. Viss būtu daudz skatāmāk. Protams hokejā dopings nedot kvalitāti slidošanā vai ripas mešanā, bet tomēr masu gan var uzdzīt, kas nav mazsvarīgi hoķī! Tā kā aiziet, par legālu dopingu!

  +1 [+] [-]

, 2014-08-31 22:23, pirms 10 gadiem
Pirmkārt, "NHL līmeņa" dopinga pārbaudes neko diži daudz nenozīmē, tās tāpat neatbilst WADA prasībā, t.i., ir daudz lojālākas pret sportistiem

Otrkārt, pārbaudes ir viena lieta, otra - sodi. Var jau pārbaudīt spēlētājus, tīri iekšējai infromācijai. Var pārbaudīt, lai sodītu tikai pašus smagākos dopingotājus, bet var - lai vispār iznīcinātu dopinga jautājumu kā tādu.

Komentāros parādījās ideja par uz šo brīdi aizliegto vielu legalizēšanu - lai arī tas varētu šķist loģiski, tas nenotiks NEKAD, jo tas ir MILZĪGS bizness, kurā ir ieinteresēti kā dopinga ražotāji un pārdevēji, tā dopinga apkarotāji.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-08-31 23:25, pirms 10 gadiem
LTG rakstīja: Pylneigi Jyusam pīkreitu i Bekstrēma olimpiādis gadiejums tam irā spilgts aplīcinuojums.
/
Pilnīgi pirekrītu Jums un Bekstrēma olimpiādes gadījums tam ir spilgts apliecinājums.

P.s.

Kopiec Sc nav uzrakstiejs rokstu, par Robinsona hattrick pret CSKA i Moskovas Dynamo uzvaru Moskovas mēra kausā???
Ar taida rakstura jautojumim pi maņis lyugums nanokt, par tū, ka maņ pošam nav piļņeigi ņikaidas nūjausmas par kū nav...
As rokstu par amerikaņu futbolu vai šaidurs-taidus raksteņus par sporta dzeivi, hokejs itimā momentā nav prioritārs, vjāļ vairas - KHL hokejs, kurš tai eisti nabeja munā raksteišanys interešu lūkā arī tod, kod par hokeju rakstieju.