Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:697, Did:0, useCase: 3

Noskaidroti hokeja konkursa laureāti

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Jau rīt un parīt „Arēnā Rīga” pirmās divas pārbaudes spēles, gatavojoties 2010. gada Pasaules čempionāta hokejā, aizvadīs Latvijas izlase. Abos mačos pretiniekos būs Francijas komanda. Noslēdzies konkurss, kurā portāla sportacentrs.com lietotāji varēja iegūt biļetes uz šo maču.

Spēles rezultāti

Kopumā konkursā piedalījās 369 dalībnieki, kuri centās rast pareizās atbildes uz 10 jautājumiem. Pilnīgi precīzi gan bija tikai 76. Tālāk pārbaudījām šo 76 dalībnieku matemātikas prasmes, skaitot sekundes, ko 2009. gada Pasaules čempionātā hokejā uz ledus pavadīja mūsu komandas kapteinis – respektīvi Kārlis Skrastiņš (tīrais spēles laiks). Pareizā atbilde bija 8417 sekundes un to sniedza 65 no 76 konkursantiem.

Tālākai uzvarētāju noskaidrošanai talkā jau nāca viens no Sportacentrs.com žurnālistiem Jānis Celmiņš, izlozējot vispirms sešus veiksminiekus, kuri saņems pa divām biļetēm uz spēlēm pret Franciju 21. vai 22. aprīlī. Bet pēc tam no šiem veiksminiekiem tika lozēti vēl divi, kuri pēc spēles varēs doties uz ledus un pasniegt Sportacentrs.com balvu mača „Spēles zvaigznei”, kas kā ierasti tiks noteikta līdzjutēju balsojumā portālā.

Veiksminieki šoreiz ir - 21. aprīļa spēles biļetes lietotājiem Normixxx, klemme un Dzorambuls - pēdējais pasniegs arī balvu, bet 22. aprīļa spēles biļetes iegūst lietotāji inga.k, Jaunozols un kvistafs - pēdējais pasniedz balvu. Ar visiem uzvarētājiem sazināsimies jau šodien, lai informētu par balvu saņemšanu.
Spēles rezultāti

Tikmēr tiem, kuriem šoreiz nepaveicās, varam paziņot, ka līdzīgs konkurss būs arī pirms pārbaudes spēlēm ar Baltkrieviju – jautājumi tiks publicēti 26. aprīlī.

P.S.Šobrīd vēl ir neskaidrības ar to, vai Francijas komanda spēs ierasties Rīgā uz mačiem. Ja šīs spēles nenotiks, tad laureāti dosies uz pārbaudes spēlēm pret Baltkrieviju!

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-04-20 13:28, pirms 14 gadiem
Man izlozē nepaveicās! Žēl varētu ātrāk no skolas tikt prom!

     [+] [-]

, 2010-04-20 15:25, pirms 14 gadiem
Jā izlozē nepaveicās, žēl!

     [+] [-]

, 2010-04-20 19:54, pirms 14 gadiem
Man ari viss bija pareizi, bet taa izloze