Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:320, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Foto: Norvēģija - Dānija

Piedāvājam nelielu foto apskatu no pasaules čempionāta hokejā D apakšgrupas spēles, kurā Norvēģija dramatiskā cīņā pagarinājumā ar 5:4 pieveica Dāniju.

Foto: AP/AFP/IIHF


, 2009-04-29 20:58, pirms 15 gadiem
Labais
, 2009-04-29 21:08, pirms 15 gadiem
Biju par dāņiem...
Oļegs Znaroks
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64
76

Znaroks izlasi trenēs arī turpmāk

Latvijas Hokeja federācijas (LHF) prezidents Kirovs Lipmans atklājis, ka panākta konceptuāla vienošanās ar Oļegu Znaroku par Latvijas valstsvienības galvenā trenera darba turpināšanu, vēsta laikraksts "Diena".
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64
38

eSports.lv vērtē Latvijas hokeja izlasi

Pēc veiksmīgi aizvadītā pasaules hokeja čempionāta Šveicē, kurā Latvijas valstsvienība izcīnīja augsto septīto vietu, mūsējiem prēmijas vēl nav izdalītas. Tikmēr portāls eSports.lv pasteidzies "izlikt atzīmes" katram mūsu hokejistam, ar ko arī piedāvājam iepazīties.
Martins Senluī demonstrē savu tehniku
Foto: AP
32

Kanādieši - izcilnieki statistikas rādītājos

Vakar vēlu vakarā noslēdzās 2009. gada pasaules čempionāts hokejā. Par čempioniem kļuva Krievijas izlases hokejisti, savukārt Latvijas valstsvienība izcīnīja cienīgo 7. vietu. Pienācis laiks atskatīties uz turnīra statistikas rādītājiem.