Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:320, Did:0, useCase: 3

Par LV izlases aizsardzību

Par LV izlases aizsardzību

Visi liela Masaļski un viņa devumu izlases panākumos (un tas ir arī pareizi), bet daudzi nez kāpēc nav pamanījuši to, ka varbūt pat ne uzbrucēji, bet gan aizsargi ir tiešām pamatīgi pielikuši savā sniegumā uz šo čempionātu. Jā, vakar mūsējie tika pamatīgi nomētāti, bet tie metieni bija pārsvarā no zilās līnijas vai zonas vidus, kamēr vārtupriekšā Sotnieks, Galviņš, Skrastiņš, Pujacs u.c. vai nu pacēla nūju pretiniekam vajadzīgajā brīdī, izsita ripu vai nostūma nost pretinieku. Kā jau pēc spēles tika teikts, mūsējie jau pirms spēles bija nolēmuši ļaut pretiniekam mest daudz no zilās līnijas un Masaļskim problēmu ar tiem metieniem nebija. Jā, bija epizodes, kad vārtsargs reāli glāba, bet šajā spēlē (un varbūt pat vairāk spēlē pret Zviedriju) tieši aizsardzības līnija ar savu nosvērto un stabilo spēli krasi kontrastēja ar pagājušo gadu, kad vārtupriekšā pretinieks darīja ko gribēja ar visu Ivanānu un aizsargi manāmi panikoja un pieļāva rupjas kļūdas. Šogad bieži, kaut arī ripa tika mesta pāri zonām bez domāšanas, visa darbība vārtu priekšā iegūstot ripu bija mierīga, pārdomāta un bez liekas panikas. Tas, kā arī Masaļska spēle, lielā mērā ir mūsu šīgada panākumu stūrakmens.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2009-05-01 12:18, pirms 15 gadiem
Pilnībā piekrītu - aizsargi TIEŠĀM šogad spēlē KRIETNI labāk kā pagājušogad.

  +1 [+] [-]

, 2009-05-01 12:21, pirms 15 gadiem
SOgad musu spele tiesam balstas uz teicamo aizsargu darbiibu!!

Apsveicami!!

MAn vislielakais prieks par sotnieku!! vins spele ka lidzigs ar lidzgu ar visiem lielajiem!! ja rekina, ka vinam sis ir pirmais gads tik augsta limeni!!

  +1 [+] [-]

, 2009-05-01 12:24, pirms 15 gadiem
Valmierietis12 rakstīja: Un kurš tad to nav pamanijis pec Tavam domaam??
man jau shkjiet, ka to ir pamaniijis tikai "hokeja_specs".

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-05-01 12:28, pirms 15 gadiem
Taču uzbrukums šinī spēlē reāli piekliboja. 90% mēs netikām tālāk par viduszonu un tas nav labi. Jāņem vērā, ka spēlē ar Franciju mums var nepietikt ar vienu iemestu golu. Nedaudz žēl Karsuma, reāli viņš vakar neko neparādīja, laikam sabijies. Ja viņš nesāks spēlēt atkal spēka spēli, mūsu uzbrukums neatgūs to skaistumu, kāds bija spēlēs ar Zviedriju un ASV.

  +1 [+] [-]

, 2009-05-01 12:32, pirms 15 gadiem
Man jau šķiet, ka tādu taktiku izvēlējās znaroks - tikai un vienīgi pretuzbrukumi. OT jau bija pavisam savādāk - atklāts hokejs, kurā abas puses spēlēja vienlīdz uz abiem vārtiem uzbrūkot. Aizsardzība šogad mums tiešām izskatās tāda, kādai tai ir jābū - precīzai, koordinētai u.t.t. Man prieks par to. Cipulis arī atvēries!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-05-01 13:14, pirms 15 gadiem
Aizsardzībā kopumā spēlē pavirši! Ņemot vērā itsevišķi divas pēdējās spēles. Veiksme stāv klāt patreiz, kā Masaļska faktors iedarbojas, bet protams kaut kāds neliels progress ir. Katru spēli saskatu kādas 20-40 kļūdas aizsardzībā, parasti spēlē 5-15 kļūdas ir būtiskas, kuras var izmainīt spēles gaitu par sliktu Latvijai.

UN no aizsardzības sākas uzbrukumi!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-05-01 13:36, pirms 15 gadiem
hokeja_specs rakstīja: Nu tas i pis*ets šitā pateikt. Tad, kad pagājušogad visi slavēja Masaļski (ok, nu neslavēja, bet arī ned*rsa uz viņu neko) par spēli pret Kanādu un/vai ASV, tad visi kārtīgi nolika aizsardzību. Tagad atkal slavē Masaļski, bet noliek aizsardzību.

Vārtsargs vārtos nestāv viens un, ja vārtos lido 7 ripas, tad vainīgi ir visi, bet, ja tikai viena, tad arī nopelns tajā ir visiem.
Protams mūsējie aizsargi bija saguruši uz iepriekšējo spēli, bet redzot kā pozicionāli nepareizi un nepārliecinoši spēlēja, atdodot ripu regulāri pretiniekam var izdarīt secinājumus. Pret ASV un Zviedriju nospēlēja labi. Nesaku, ka vispār nemāk mūsējie spēlēt aizsardzībā, bet kļūdas ir ļoti daudz. Visvairak biedē man Laviņa un Sotnieka maiņa, kā arī Jerofejevs, Galviņš pagaidām arī nepārliecinoši spēlē, mēdz kļūdīties, bet piedodami, jo cīnās un glābis dažos momentos. Ja jau Sotnieku iespēlē, tad derētu arī Cibuļski ar Kuldu iespēlēt izlasē.

  +1 [+] [-]

, 2009-05-01 13:38, pirms 15 gadiem
Aizmirsu piebilst, ka kopumā labi spēlē mazākumos, šad tad pieverot acis.

  -1 [+] [-]

, 2009-05-01 14:22, pirms 15 gadiem
Jā raksts ir vietā.. Pilnīgi taisnība, ja pirms Čempionāta varēja apšaubīt aizsargu gatavību 100% zīmē.. Tad ko mēs tagad turnīra gaitā redzam - 110% atdevi no viņu puses + teicamo Vārtsarga spēli, lielā mērā tā arī ir kompensēta uz aizsargu saliedētību.. Tad kā manā skatījumā, aizsargi pilnībā parādījuši vairāk nekā sākotnēji bija cerēts, varbūt tas ir saistīts ar Skrastiņa parādīšanos LV rindās, vai arī kāds cits motivēts faktors.. Ja skatamies vārtu guvumus, tad tur var redzēt ka pēc statistikas uzbrucēji neko daudz jau nerāda, bet aizsargi maz kļūdu pieļāvuši, pat rupjas neesmu manījis.. Tad te arī rezultāts rodās.. Kopumā aizsardzība mums ir pa pirmo, to var apskaust daudzas hokeja top valstis, jo paskatāmies citiem ielaisto vāŗtu attiecību diezgan iegriež, bet mūsējā priecē..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-05-01 20:06, pirms 15 gadiem
mes jau neko citu,ka izmisigi aizsargaties uz doto momentu neesam spejigi paradit. masalskis ir fantastisks un hokeja dievs pagaidam ir ar mums,bet nevajag aizmirst ka labaka aizsardziba ir uzbrukums, kurs mums dotaja bridi neeksiste,pretuzbrukums ir normals,bet mazrezultativs......un neaizmirstiet kungi ka aizsardziba nepastav atseviski no parejas speles....nu raksts patiesam diezgan diletantisks.........

     [+] [-]

, 2009-05-01 20:12, pirms 15 gadiem
pavisam mulkigi skan teikums,laut pretiniekiem mest no zilas linijas.... nu metiet,bet mes paskatisimies ka masalskis ker.....nu murgi riktigie...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-05-02 23:14, pirms 15 gadiem
Bārtulis gan īsti nevelk un neataisno viņa cītīgo gaidīšanu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja