Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2723, Did:0, useCase: 3

Aktieri un mūziķi prognozē Latvijas uzvaru pār Čehiju

Mārcis Martini
Mārcis Martini

Sportacentrs.com notiekošajā Tabasco hokeja prognožu spēlē pastarpināti piedalās arī Latvijā populāri aktieri un mūziķi, kuri, atsaucoties Latvijas kultūras portāla KultūrasVēstis.lv aicinājumam, izviedojuši 2 komandas un visa čempionāta garumā sacentīsies savā starpā. Pirmās 3 čempionāta dienas AKTIERU komandu pārstāv Jānis Jarāns, bet MŪZIĶUS- dziedātājs Andris Ērglis, kurš ir liels sporta cienītājs.

Vairāk par abu komandu rezultātiem informēsim tuvākajās dienās, bet pirmie rezultāti ir daudzsološi. Pēc 8 spēlēm ar rezultātu 9:7 vadībā savu komandu izvirzījis aktieris Jānis Jarāns, kuram padevies arī kāds pilnīgi precīzs rezultāts ( Krievija : Norvēģija 6:2) , bet Latvijas pārliecinošo zaudējumu Kanādai diezgan precīzi prognozēja abi mākslinieki.

Taču šovakar abi dalībnieki prognozē Latvijas uzvaru pār Čehiju. Jānis Jarāns 3:2, Andris Ēglis 4:3. Ticēsim māksliniekiem un Latvijas izlases hokejistiem!

Video: Jānis Jarāns Skype videovēstījumā par konkursu, fanošanu un hokeju


Tabasco hokeja prognožu spēle

     [+] [-]

, 2015-05-02 20:55, pirms 9 gadiem
Ceresim jau!
Man spele pret Kanadu patika vienigi kludas momentos un Mustakovs nav glabejs!
Par uzvaru nezinu bet punktu varetu iecirst!

     [+] [-]

, 2015-05-02 20:59, pirms 9 gadiem
Labs tandēms - Lieliskais Ērglis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja