Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2949, Did:0, useCase: 3

Savainojumu guvušais Balcers nedosies uz "Lightning" izbraukuma spēlēm

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Savainojumu guvušais Balcers nedosies uz "Lightning" izbraukuma spēlēm
Rūdolfs Balcers. Foto: Tampa Bay Lightning

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Tampabejas "Lightning" savā laukumā ar 5:2 pieveica Sentluisas "Blues", taču jau pirmajā nomaiņā spēle beidzās Rūdolfam Balceram. Galvenais treneris Džons Kūpers norādīja, ka Balcera atgriešanās tuvākajās spēlēs nav gaidāma.

Rūdolfs Balcers laukumā pavadīja tikai 23 sekundes. Jau pirmajā nomaiņā viņu laukuma apmalē iegrūda pretinieku aizsargs Niko Mikola, un spēles turpinājumā Tampabejas "Lightning" paziņoja, ka Balceram ir ķermeņa augšdaļas savainojums un ka šajā spēlē viņš uz ledus neatgriezīsies.

Pēc uzvaras "Lightning" galvenais treneris Džons Kūpers atzina, ka gaidāmajā izbraukuma sērijā latviešu uzbrucēja atgriešanās nav gaidāma. Naktī uz otrdienu pēc Latvijas laika Tampa viesos spēkosies pret Zemgu Girgensonu un Bufalo "Sabres", kam sekos dueļi pret Bostonas "Bruins" un Filadelfijas "Flyers".

Nākamā mājas spēle gaidāma pēc nedēļas, kad pie "Lightning" viesosies Toronto "Maple Leafs".

Visas NHL spēļu tiešraides pieejamas "Viaplay" platformā.

     [+] [-]

, 2022-11-26 10:51, pirms gada
žēl gan,atkal būs jaiespēlejas,no jauna

     [+] [-]

, 2022-11-26 13:55, pirms gada
Ka neiet...