Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2947, Did:0, useCase: 3

Merzļikins atgriezies ASV un pievienojies ''Blue Jackets'' treniņiem

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Merzļikins atgriezies ASV un pievienojies ''Blue Jackets'' treniņiem
Elvis Merzļikins. Foto. AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Kolumbusas ''Blue Jackets'' nometnē atgriezies vārtsargs Elvis Merzļikins, kurš iepriekš ģimenes apstākļu dēļ bija devies uz Latviju. Šodien viņš piedalījies kluba treniņā.

Elvis Merzļikins martā uz laiku bija pametis Kolumbusas ''Blue Jackets'' nometni un ģimenes apstākļu dēļ bija devies uz Latviju. Vēlāk mūžībā devās viņa vecmāmiņa.

Tiek ziņots, ka Merzļikins ir atgriezies ASV un pievienojies Kolumbusas ''Blue Jackets'' treniņiem. Klubs nākamo spēli līgas ietvaros aizvadīs naktī uz sestdienu, kad plkst. 1:00 pēc Latvijas laika uzņems Ņujorkas ''Islanders''. Nākamā pretiniece pašreiz Austrumu konferencē ar 82 punktiem ieņem septīto vietu, pie tam, uzvarējusi pēdējās trijās spēlēs pēc kārtas.

''Blue Jackets'' pēdējā mačā svinēja panākumu, atspēlējoties no 0:3 pret Vašingtonas ''Capitals'' (7:6). Ar 51 punktu klubs joprojām ir pēdējais Austrumos un arī visā līgā. Par diviem punktiem vairāk ir Rietumu konferences pēdējās vietas īpašniecei Sanhosē ''Sharks''.

Elvis Merzļikins šajā sezonā laukumā devies 29 spēlēs, kurās vidēji atvairījis 88% pretinieku metienus un ielaidis 4.10 ripas vārtos.

Slēpts komentārs: Raitcha

  +3 [+] [-]

, 2023-03-23 19:21, pirms gada
Raitcha rakstīja: Komanda vispār ar viņu vēl rēķinās?
Kāpēc nē? Statistika vienāda ar Tarasovu un viņš ir 1. Numurs

  +4 [+] [-]

, 2023-03-23 19:52, pirms gada
Raitcha rakstīja: Komanda vispār ar viņu vēl rēķinās?
NHL ir līga, kurā gribētu spēlēt daudzi, un daudzi idejiski arī varētu (tajā skaitā Eiropā spēlējošie), bet tajā pašā laikā NHL ir deficīts spēlētāju, kas tur var ne tikai spēlēt, bet arī uzvarēt.
Domāju, ka Elvis savā līdzšinējā karjerā ir parādījis, ka viņš var NHL būt top līmeņa vārtsargs, ja viss saliekas kā nākas. Un nav tā, ka to, kas var spēlēt vienā līmenī ar "Elvi pīkā" ir daudz. Tādēļ arī viņam ir vērtība un tādēļ arī viņam ļauj doties uz Latviju sezonas vidū. Ne kuram katram ļautu.
Cita lieta ir jautājums par to, cik bieži Elvis ir spējis būt savā top formā. Kādam to sasniegt ir vieglāk, kādam (piemēram emociju cilvēkam Merzļikinam) to sasniegt ir grūtāk. Bet kad sasniedz, tad tas ir tās algas vērts materiāls

  +1 [+] [-]

, 2023-03-23 21:23, pirms gada
cerams, iespēlēsies un būs labā formā uz PČ.
Izlases Nr.1 teicamā formā būtu labs trumpis.

  +2 [+] [-]

, 2023-03-23 22:58, pirms gada
Elvis ir emocionāls, viegli ievainojams un visu uztver baigi sāpīgi. Kā cilvēkam tas nav slikti, bet... Kā NHL vārtsargam tas nav baigi forši. Katrā ziņā Merzlikina karjera no tā cieš ļoti stipri !

     [+] [-]

, 2023-03-24 14:16, pirms gada
ej dillēs rakstīja: Elvis ir emocionāls, viegli ievainojams un visu uztver baigi sāpīgi. Kā cilvēkam tas nav slikti, bet... Kā NHL vārtsargam tas nav baigi forši. Katrā ziņā Merzlikina karjera no tā cieš ļoti stipri !
Jā, Elvim ir ļoti vajadzīga šī vasara, brīvdienas!

     [+] [-]

, 2023-03-24 19:31, pirms gada
Number 0 rakstīja: Jā, Elvim ir ļoti vajadzīga šī vasara, brīvdienas!
Elvim vairāk vajag nevis brīvdienas, bet lai CBJ paraksta dažus labus aizsargus