Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2947, Did:0, useCase: 3

Merzļikins izvirzīts kā viens no trim kandidātiem uz ''Blue Jackets'' līdzjutēju MVP balvu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Merzļikins izvirzīts kā viens no trim kandidātiem uz ''Blue Jackets'' līdzjutēju MVP balvu
Elvis Merzļikins. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Kolumbusas ''Blue Jackets'' komanda piedāvājusi saviem faniem balsot par savu vērtīgāko sezonas vienības hokejistu starp trim kandidātiem - Oliveru Bjorkstrandu, Setu Džounsu un latvieti Elvi Merzļikinu.

Elvis Merzļikins otro sezonu aizvadījis Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Kolumbusas ''Blue Jackets'' rindās. Pirmajā sezonā ar Kolumbusu Merzļikins prata iekļūt izslēgšanas spēlēs, kamēr šī nav izdevusies sezona. Elvis šosezon 28 spēlēs vidēji ielaida 2.77 ripas spēlē un atvairīja 91.6% pretinieku metienus.

Merzļikins nonācis starp tiem trim hokejistiem, kurus ''Blue Jackets'' piedāvā saviem faniem balsojumā par līdzjutēju sezonas vērtīgākā spēlētāja noteikšanu. Bez Merzļikina uz šo godu vēl pretendē Olivers Bjorkstrands un Sets Džounss. Džounss sezonas laikā guva piecus vārtus un izdarīja 18 rezultatīvas piespēles, kamēr Bjorkstrands otro gadu pēc kārtas kļuva par vienības rezultatīvāko spēlētāju. Šosezon hokejists guva 18 vārtus un izdarīja 26 rezultatīvas piespēles.

Merzļikina aprakstā tiek minēts, ka hokejists sezonas noslēgumā palīdzējis Kolumbusai izcīnīt astoņas uzvaras. Tāpat sezonas laikā Elvis divas spēlēs nostāvējis sausā.

     [+] [-]

, 2021-05-15 06:02, pirms 3 gadiem
Balsojam!!!

     [+] [-]

, 2021-05-15 12:44, pirms 3 gadiem
Protams kā viņš pats arī teica stati nav labi un nav slikti,bet pielējis arī ausis ar skaistājām intervijām faniem,nesaku jau ka slikti bet tas tā ir ,to nevar noliegt.