Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Beseram trešais "hat-trick" karjerā, Iberdo kļūst par varoni Denverā

Beseram trešais "hat-trick" karjerā, Iberdo kļūst par varoni Denverā
Broks Besers. Foto: AFP / Scanpix

Naktī uz ceturtdienu Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Broks Besers ar trīs vārtiem sekmēja Vankūveras "Canucks" uzvaru pār Losandželosas "Kings" (5:3). Savukārt Žonatans Iberdo guva divus izšķirošos vārtus Floridas "Panthers" uzvarā pār Kolorado "Avalanche" - 4:3.

Tailers Džonsons, kurš iepriekš atdeva divas rezultatīvas piespēles, 76 sekundes pēc pagarinājuma sākšanās atnesa Tampabejas "Lightning" uzvaru viesos pār Ņūdžersijas "Devils" (7:6). "Lightning" čehu uzbrucējs Ondržejs Palāts guva divus vārtus un atdeva piespēli.

Palikuši bez savas zvaigznes Vladimira Tarasenko, kuram pēc pleca savainojuma jāizlaiž pieci mēneši, Sentluisas "Blues" ar 2:1 pieveica Minesotas "Wild". Vārtsargs Džordans Biningtons atvairīja 35 pretinieku metienus. "Blues" šī bija ceturtā uzvara pēdējās piecās spēlēs.

Žonatans Iberdo kļuva par galveno varoni Denverā, kur Floridas "Panthers" pagarinājumā pieveica vietējo "Avalanche". 2011. gada drafta trešais numurs pusotru minūti pirms pamatlaika beigām izrāva neizšķirtu, bet 29. sekundē papildlaikā atnesa uzvaru viesiem - 4:3.

Kerijs Praiss atvairīja 33 metienus, sekmējot Monreālas "Canadiens" panākumu Arizonā pār "Coyotes" - 4:1. Brendans Galahers savā 500. spēlē NHL atklāja mača rezultātu jau 22 sekundes pēc tā sākuma. Arī otro un trešo trešdaļu viesi sāka ar ātriem vārtiem - Šejs Vēbers iemeta 24. sekundē, Niks Kolisons 77. sekundē.

Trešo reizi karjerā ar "hat-trick" izcēlās amerikāņu uzbrucējs Broks Besers, palīdzot Vankūveras "Canucks" ar 5:3 izbraukumā apspēlēt Losandželosas "Kings". Eliass Petešons pievienoja vārtus un trīs rezultatīvas piespēles.

NHL regulārā sezona, 31. oktobris

SpēleRezultāts
Devils - Lightning6:7 P
Blue Jackets - Oilers1:4
Blues - Wild2:1
Avalanche - Panthers3:4 P
Coyotes - Canadiens1:4
Kings - Canucks3:5

, 2019-10-31 12:39, pirms 4 gadiem
petešons labi nodevis!
Teodors Bļugers cīņā ar pretinieku. Foto: AFP/Scanpix
6

Bļugeram un Šilovam zaudējums, "Panthers" bez Balinska izcīna uzvaru

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēles Stenlija kausa izcīņā aizvadījušas Teodora Bļugera, Artūra Šilova un Uvja Balinska pārstāvētās komandas. Vankūveras "Canucks" ar 1:4 piekāpās Nešvilas "Predators", ļaujot tai panākt izlīdzinājumu sērijā (1-1), bet Floridas "Panthers" pagarinājumā pārspēja Tampabejas "Lightning", tiekot pie otrās uzvaras sērijā (2-0).
Kolorado hokejisti pēc gūtajiem vārtiem. Foto: USA Sports Today/Scanpix
1

"Rangers" vēlreiz pārspēj "Capitals", "Avalanche" panāk izlīdzinājumu sērijā

Nacionālās hokeja līgas Stenlija kausa izcīņā pie panākumiem tikušas Ņujorkas "Rangers" un Kolorado "Avalanche", kas uzvarējušas attiecīgi Vašingtonas "Capitals" un Vinipegas "Jets". "Rangers" sērijā ir vadībā ar 2-0, bet "Avalanche" un "Jets" sērijā ir līdzsvars (1-1).
Lindijs Rafs. Foto: AP/Scanpix
9

"Sabres" galvenā trenera amatā atgriežas kluba rekordists Rafs

Zemgus Girgensona pārstāvētā NHL komanda Bufalo "Sabres" par galveno treneri nolīgusi Lindiju Rafu, kurš klubu vadīja no 1997. līdz 2013. gadam.