Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

Ovečkins un "Capitals" sarunas par līguma pagarināšanu veiks pēc sezonas

Ovečkins un "Capitals" sarunas par līguma pagarināšanu veiks pēc sezonas
Aleksandrs Ovečkins. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Vašingtonas "Capitals" sarunas ar savu superzvaigzni Aleksandru Ovečkinu veiks tikai pēc šīs sezonas Stenlija kausa izcīņas beigām, vēstīts līgas mājaslapā.

"Mēs sagaidīsim "Stenlija kausa izcīņas beigas, lai redzētu, kādā pozīcijā šobrīd abas puses atrodas. Domāju, ka ir bijusi ļoti mainīga sezona, tāpēc jāsagaida tās beigas, lai abas puses spētu pieņemt labākus un pareizākus lēmumus par iespējamā līguma pagarināšanas," izteicās "Capitals" ģenerālmenedžeris Braiens Maklelans.

34 gadus vecajam uzbrucējam no 2008. gadā noslēgtā 13 gadu un 124 miljonu ASV dolāru (105,3 miljonu eiro) apjomīgā līguma vēl ir palicis viens gads. Ovečkins katru sezonu nopelna aptuveni 8,1 miljonu eiro. Šosezon krievs NHL aizvadītajās 68 spēlēs atzīmējies ar 67 rezultativitātes punktiem - 48 vārtu guvumiem un 19 rezultatīvām piespēlēm.

Kopumā savā NHL karjerā Ovečkins 1152 maču laikā spējis sakrāt iespaidīgus 1278 (706+572) punktus. Gūto vārtu skaita ziņā Vašingtonas kluba līderis atrodas astotajā pozīcijā visu laiku labāko NHL snaiperu sarakstā.

"Šobrīd par to nevar notikt nekādas sarunas un pat ne domāšanas - mums priekšā ir daudz darba," vaicāts par līguma pagarināšanu, atbildēja pats hokejists.

"Capitals" augusta sākumā piedalīsies Austrumu konferences "top 4" vienību izsēšanas miniturnīrā, kur būs jāspēkojas ar Tampabejas "Lightning", Filadelfijas "Flyers" un Bostonas "Bruins".

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/alex-ovech...


Artūrs Šilovs. Foto: AFP/Scanpix
6

2023. gada PČ vērtīgākais spēlētājs Šilovs svētdien varētu sargāt ''Canucks'' vārtus

2023. gada pasaules hokeja čempionāta vērtīgākais spēlētājs Artūrs Šilovs svētdien potenciāli varētu stāties Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Vankūveras ''Canucks'' vārtos mačā pret Anaheimas ''Ducks''.
Kristaps Porziņģis. Foto: USA Sports Today/Scanpix
28

Porziņģa ''Celtics'' vēlreiz viesosies Atlantā, ''Canucks'' Austrumu līderu cīņa

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) naktī uz piektdienu mačs paredzēts Kristapam Porziņģim un viņa pārstāvētajai Bostonas ''Celtics''. Savukārt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēle Teodora Bļugera un Artūra Šilova ''Canucks'', kā arī Elvja Merzļikina ''Blue Jackets''.
Otavas "Senators" uzbrucējs Dreiks Batersons pēc vārtu guvuma. Foto: Timothy T. Ludwig/USA Today Sports/Scanpix
8

Bufalo pamatīgi izgāžas pirmajās minūtēs un šūdina balto karogu sacīkstē par astoņnieku

Visticamāk, 13. sezonu pēc kārtas Bufalo "Sabres" vienībai neizdosies sasniegt Stenlija kausa turnīru, komandai šonakt savā laukumā ar 2:6 kapitulējot kopvērtējumā vēl zemāk esošās Otavas "Senators" priekšā.