Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

NHL sezonas labākais treneris Tortorella pagarina līgumu ar "Blue Jackets"

Rolands Eliņš

NHL sezonas labākais treneris Tortorella pagarina līgumu ar "Blue Jackets"
Džons Tortorella
Foto: AP/Scanpix

NHL klubs Kolumbusas “Blue Jackets” vienojies par līguma pagarināšanu ar galveno treneri Džonu Tortorellu, divkārtējo NHL sezonas labāko treneri, kurš apņēmies vadīt komandu līdz 2019. gada vasarai.

Džonam Tortorellam līgumā ar “Blue Jackets” vēl bija palikusi viena sezona, taču abas puses laicīgi vienojušās par sadarbības turpināšanu arī pēc tam, proti, līdz 2018./19. gada sezonas beigām. Tortorella divās sezonās pie “Blue Jackets” stūres spējis sarūpēt komandai 84 uzvaras un aizvadītajā sezonā ieguva Džeka Adamsa balvu kā gada labākais NHL treneris.

“Es ļoti novērtēju šo iespēju trenēt “Blue Jackets” vienību,” kluba paziņojumā citēts Tortorella. “Esmu lepns par mūsu paveiktajiem soļiem uz augšu un ar prieku turpināšu strādāt ar šo komandu.”

Kolumbusas kluba ģenerālmenedžeris Jarmo Kekelainens, komentējot Tortorellas līguma pagarinājumu, izteica uzskatu, ka treneru kolektīvs ir paveicis iespaidīgu darbu, un nosauca Tortorellu par vienu no labākajiem hokeja treneriem.

Tortorella ir uzvarām bagātākais ASV treneris NHL vēsturē un viens no 24 treneriem vispār, kurš izcīnījis vismaz 500 uzvaras šajā līgā. Aizvadītajā sezonā viņš palīdzēja “Blue Jackets” regulārajā sezonā savākt ceturto lielāko punktu summu visā līgā, tiesa, izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā tāpat nācās spēkoties ar čempioni “Penguins”, kas vēlāk aizstāvēja savu titulu.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/john-torto...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja