Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Vorāčeks no "Flyers" saņem 66 miljonus astoņās sezonās

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Vorāčeks no "Flyers" saņem 66 miljonus astoņās sezonās
Jakubs Vorāčeks
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Filadelfijas "Flyers", kas divās no pēdējām trim sezonām nav kvalificējies Stenlija kausa izcīņai, pagarinājis līgumu ar uzbrukuma līderi Jakubu Vorāčeku. Čehu uzbrucējs astoņu sezonu laikā saņems 66 miljonus dolāru.

Jakubs Vorāčeks, kuram augusta viducī paliks 26 gadi, aizvadītajā sezonā bija starp Nacionālās hokeja līgas rezultatīvākajiem spēlētājiem. Filadelfijas "Flyers" uzbrukuma līderis 82 regulārā čempionāta spēlēs izdarīja 59 piespēles (otrā vieta aiz Niklasa Bekstrēma no Vašingtonas "Capitals" ar 60), bet ar 81 punktu ierindojās piektajā vietā (aiz Džeimija Bena, Džona Tavaresa, Sidnija Krosbija un Aleksandra Ovečkina). Abos rādītājos viņš sasniedza labāko rezultātu karjerā.

"Kad pienāk sezonas beigas, jāsāk skatīties uz prioritātēm, un līguma pagarināšana ar Vorāčeku bija pirmajā vietā," norādīja Filadelfijas "Flyers" ģenerālmenedžeris Rons Hekstāls. Pusēm izdevās vienoties par līgumu uz astoņām sezonām par 66 miljoniem jeb 8,25 miljoniem dolāru sezonā. Jaunais kontrakts stāsies spēkā pēc gaidāmās sezonas, jo pagaidām spēkā ir 2012. gadā parakstītā vienošanās.

Vorāčeks kopā ar komandas kapteini Klodu Žirū veidoja Filadelfijas "Flyers" galveno spēku uzbrukumā, un viņi ir viens no Nacionālās hokeja līgas rezultatīvākajiem duetiem, pēdējās divās sezonās kopā savācot 302 punktus.

Vorāčeks, kurš bija Čehijas valstsvienības kapteinis 2015. gada pasaules čempionātā, desmit spēlēs izceļoties ar desmit punktiem, Filadelfijas "Flyers" nonāca 2011. gadā maiņas darījuma rezultātā no Kolumbusas "Blue Jackets", kas pirms četriem gadiem viņu bija draftējusi ar septīto numuru. Pērn labās malas uzbrucējs 82 spēlēs savāca 62 punktus.

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

  +2 [+] [-]

, 2015-07-31 13:41, pirms 9 gadiem
nu ko lai saka, ko esi pelnijis - to saņem!

  -1 [+] [-]

, 2015-07-31 14:27, pirms 9 gadiem
Augusta viducī