Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Maršāns pārmet uzraugiem: "Beidziet rīt picas, izvelciet galvas no pakaļām un skatieties spēli"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Maršāns pārmet uzraugiem: "Beidziet rīt picas, izvelciet galvas no pakaļām un skatieties spēli"
Breds Maršāns. Foto: Zuma Press/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas kluba Bostonas "Bruins" uzbrucējs Breds Maršāns asi vērsies pret cilvēkiem, kuri uzrauga spēlētājus sakarā ar smadzeņu satricinājumiem. Vēlāk viņš atvainojies par savu rīcību.

Vakar vakarā notikušajā spēlē "Bruins" savā laukumā atspēlēja divu vārtu deficītu un pagarinājumā ar 3:2 pieveica Ņujorkas "Rangers". Maršāns noslēdzošajā trešdaļā bija spiests pamest laukumu, un pēc uzvaras viņš pauda nepatiku par notikušo.

Otrās trešdaļas beigās Maršāns gribēja izdarīt spēka paņēmienu pret sāncenšu aizsargu Džeikobu Trubu, bet atdūrās pret elkoni un tika apdullināts. Turpinājums raisīja bažas, ka viņam varētu būt smadzeņu satricinājums. Trešajā trešdaļā Maršānam uz vairākām minūtēm bija jāatstāj spēle, jo tā lēma spēles uzraugi.

Proti, ja speciālistiem, kuri atrodas katrā spēlē, rodas aizdomas par to, ka spēlētājam varētu būt smadzeņu satricinājums, viņš tiek noņemts no laukuma un aizvests uz ģērbtuvēm, lai pārliecinātos par pretējo. Komandai vai spēlētājam nav tiesību atteikties no pārbaudes un turpināt spēli.

Maršāns gan bija neapmierināts ar brīdi, kad pārbaudes tika veiktas, nevis par pašām pārbaudēm. Viņš bija neizpratnē, kāpēc process netika veikts pārtraukuma laikā. "Tas ir apkaunojoši. Viņiem bija 30 minūtes, 20 minūtes, lai sēdētu, noskatītos atkārtojumus un pieņemtu lēmumu. Bet man bija jāpamet spēle, kad bijām iedzinējos ar 1:2 un pārņēmām iniciatīvu," sašutis bija Maršāns.

"Veči sēž, ir aizņemti ar picas un burgeru rīšanu, tāpēc nevar paskatīties spēli. Varbūt nākamreiz izvelciet galvas no pakaļām un skatieties spēli," skarbs bija Maršāns. Vēlāk viņš atvainojies par saviem izteikumiem. "Mani bija pārņēmušas emocijas. Zaudējām ar 1:2, tāpēc negribēju izlaist nevienu nomaiņu. Zinu, ka uzraugi strādā, lai mums palīdzētu, un man nevajadzēja savas dusmas izgāzt pār viņiem."

Izmantotie resursi:
https://www.sportsnet.ca/hockey/nhl...

     [+] [-]

, 2019-11-30 12:51, pirms 4 gadiem
Tā ir tādiem maziem perdeļiem, paši uzskrien elkoņiem, nevis Trouba speciāli to darīja.

  +1 [+] [-]

, 2019-11-30 13:23, pirms 4 gadiem
Māršans ir viens no lielākajiem NHL pretekļiem. Un te pats uzskrēja uz elkoņa, mazais memļaks.