Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Baflinam – smadzeņu satricinājums, Dārlings izlikts atteikumu draftā

Juris Miņins
Juris Miņins

Baflinam – smadzeņu satricinājums, Dārlings izlikts atteikumu draftā
Dastins Baflins (priekšplānā)
Foto: The Canadian Press/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Vinipegas "Jets" ir paziņojusi, ka tās aizsargam Dastinam Baflinam ir konstatēts smadzeņu satricinājums. Savukārt Karolīnas "Hurricanes" atteikumu draftā ir ievietojusi vārtsargu Skotu Dārlingu.

Baflins nespēlēs vismaz nedēļu

Vinipegas "Jets" galvenais treneris Pols Morīss ir atpstiprinājis informāciju par to, ka viņa trenētās vienības aizsargs Dastins Baflins ir guvis smadzeņu satricinājumu.

Šo savainojumu 33 gadus vecais aizsargs, kurš jau vairākus gadus atrodas līgas smagāko spēlētāju galvgalī, guva mačā pret Pitsburgas "Penguins", kad pret viņu spēka paņēmienu izpildīja Džeimijs Oleksiaks. Jau mača laikā hokejists tika nodots speciālistu uzraudzībā, taču viņi Baflinam ļāva atgriezties laukumā.

Pēc šī incidenta gan 117 kg smagais aizsargs jau izlaida vienu maču, kad "Jets" spēlēja pret Baflina bijušo komandu, Čikāgas "Blackhawks". Paredzams, ka vismaz vēl nedēļu aizsargs nevarēs doties uz ledus.

Karolīnas vārtsargu meklējumi turpinās

Savukārt Karolīnas "Hurricanes" atteikumu draftā ir izlikusi vārtsargu Sktou Dārlingu, kuru viņi savās rindās bija ieguvuši maiņas darījumā ar Čikāgas "Blackhawks" komandu. Dārlingam, kurš Čikāgas komandas rindās demonstrēja labu sniegumu, paredzēja pirmā numura vietu "Hurricanes" vārtos un uz šo cerību viļņa viņš saņēma arī diezgan labu līgumu – 4 gadi par kopējo summu 16.6 miljoni ASV dolāru.

Tiesa, viss labais beidzās pat pārāk ātri, jo pēc 50 aizvadītām spēlēm, Dārlings ir izlikts atteikumu draftā un, ja vien nevienai citai līgas komandai viņš nebūs vajadzīgs, vārtsargs dosies uz Karolīnas vienības fārmklubu Amerikas hokeja līgā.

Šosezon Skots Dārlings piedalījāss septiņos "Hurricanes" mačos, kuros tika pie diviem panākumiem, vidēji mačā ielaida 3.14 vārtus un atvairīja vien 89.2% no visiem metieniem. Jāpiebilst, ka pagājušajā sezonā, kurā viņš spēlēja 43 mačus, vārtsarga statistikas rādītāji bija vēl vājāki (3.18 vārti vidēji spēlē un 88.8% atvairīto metienu).

Uz šo brīdi "Hurricanes" komandai vārtsargu pozīcijā ir divi spēlētāji - Kērtiss Makelhinijs un Petrs Mrazeks.

Filadelfija jauno ģenerālmenedžeri meklē Kolumbusā

Pēc tam kā Filadelfijas "Flyers" nolēma šķirties no sava ģenerālmenedžera Rona Hekstāla, kā arī viņa asistenta Krisa Praiora, ir sākusies jauno komandas vadītāju meklēšana. Kā tiek ziņots pašlaik, tad "Flyers" vienam no iepriekš minētajiem posteņiem vēlas nointervēt Kolumbusas "Blue Jackets" ģenerālmenedžera asistentu Bilu Zito.

Zito pašlaik ir arī "Blue Jackets" sistēmas AHL komandas, Klīvlendas "Monsters" ģenerālmenedžeris.

Tāpat ir zināms, ka "Flyers" kā iespējamos ģenerālmenedžerus ir izskatījuši Ronu Frensisu un Čaku Fletčeru.

Bišops atgriežas

Dalasas "Stars" ir paziņojusi, ka pēc piecu maču izlaišanas, komandas sastāvā ir atgriezies vārtsargs Bens Bišops. Tas nozīmē, ka Lendonam Bovam, kurš bija pasaukts kā Bišopa aizstājējs, būs jādodas atpakaļ uz AHL komandu.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/
ESPN: The Worldwide Leader in Sports

  +1 [+] [-]

, 2018-11-30 19:09, pirms 5 gadiem
Paldies par elites hokeja jaunumiem!

     [+] [-]

, 2018-11-30 19:13, pirms 5 gadiem
Lai Karolīnas klubs uzmet aci uz mūsu Rīgas Dinamo tur tulīt Gudļevskis paliks par bezdarbnieku kā reizi vārtsargs!

  +1 [+] [-]

, 2018-11-30 19:54, pirms 5 gadiem
Drizak Merzlikins ir pelnijis iespeju!

  +1 [+] [-]

, 2018-11-30 19:57, pirms 5 gadiem
Ps. Zhel ka pagajuso sezonu neviens no LV nebija Chicago Blackhawks sistema,izmeginaja 7 vartsargus,un bez Crow neviens sevi neparadija..

     [+] [-]

, 2018-11-30 20:05, pirms 5 gadiem
6

     [+] [-]

, 2018-12-02 00:12, pirms 5 gadiem
(..) guva mačā pret Pitsburgas "Penguins", kad pret viņu spēka paņēmienu izpildīja Džeimijs Oleksiaks.

Baflins pats izpildīja spēka paņēmienu un guva satricinājumu.