Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Panthers" izglābjas un pagarinājumā uzvar Detroitu

Andrejs Siliņš

"Panthers" izglābjas un pagarinājumā uzvar Detroitu
Reilijs Smits
Foto: AFP/Scanpix

Vienīgajā šīs dienas spēlē Nacionālajā Hokeja līgā (NHL) pie uzvaras tika Floridas "Panthers" vienība, kas neilgi pirms pamatlaika beigām izglābās no zaudējuma pret Detroitas "Red Wings" un pagarinājumā svinēja uzvaru - 2:1.

Lielāko mača daļu vadībā atradās mājinieki, kurus otrās trešdaļas astotajā minūtē vadībā izvirzīja 19 gadus vecais debitants Dilans Larkins, gūstot savus desmitos vārtus sezonā. Tomēr aptuveni piecas ar pusi minūtes pirms mača pamatlaika beigām Reilijs Smits pēc Braiena Kempbela piespēles panāca izlīdzinājumu, un mača pirmās 60 minūtes noslēdzās ar neizšķirtu rezultātu - 1:1.

Pagarinājuma otrajā minūtē veterāns Kempbels jau izcēlās pats, ar saviem otrajiem vārtiem sezonā izraujot uzvaru "Panthers" vienībai - 2:1.

Tā bija "Panthers" otrā uzvara pēc kārtas un desmitais panākums 23 aizvadītajās spēlēs šosezon, kas ar 24 punktiem ļauj ieņemt 11. pozīciju Austrumu konferencē. "Red Wings" ar 28 punktiem ir septītajā vietā Austrumos.

Citas spēles šonakt NHL nenotiks, bet naktī uz 1. decembri tiks aizvadīti četri mači.