Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Malkinam 300. vārti, Dubniks neielaiž trešo spēli pēc kārtas

Malkinam 300. vārti, Dubniks neielaiž trešo spēli pēc kārtas
Jevgeņijs Malkins
Foto: Sipa USA/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā rezultatīvu uzvaru izcīnīja čempione Pitsburgas "Penguins", kas, pateicoties Sidnija Krosbija un Jevgeņija Malkina diviem vārtiem, izbraukumā ar 5:4 pieveica Filadelfijas "Flyers". Panākumu guva arī līdere Monreālas "Canadiens".

Pitsburgas "Penguins" pirmās trešdaļas noslēgumā izdevās lielisks 55 sekunžu nogrieznis, no 0:2 panākot 3:2. Atspēlēšanos ievadīja kapteinis Sidnijs Krosbijs, kurš vispirms pretuzbrukumā no šaura leņķa iemeta tuvajā devītniekā, bet pēcāk ar netraucētu metienu no vārtu priekšas noslēdza teicamu vairākuma kombināciju. 12 sekundes vēlāk Mets Kalens aiz vārtiem savāca atlēkušo ripu un paguva iemest tukšā stūrī.

Otrajā trešdaļā pārsvaru dubultoja Jevgeņijs Malkins, kuram pēc komandas biedra pārtvertās piespēles atlika iemest tukšos vārtos. Lai gan Filadelfijas "Flyers" līderi Klods Žirū un Jakubs Vorāčeks prata panākt izlīdzinājumu, pēdējais vārds 49. minūtē piederēja Malkinam, kurš guva 300. vārtus karjerā un nokārtoja Pitsburgas "Penguins" uzvaru ar 5:4. Pēc metiena no kreisās malas atlēkusī ripa nonāca līdz krievu uzbrucējam, un viņam atkal atlika metiens tukšos vārtos.

Septīto uzvaru pēc kārtas izcīnīja līdere Monreālas "Canadiens", kas mājās ar 2:1 pieveica Toronto "Maple Leafs". Uzvaras vārtus 48. minūtē guva Šejs Vēbers, kurš ar spēcīgu metienu no vidējas distances tieši pretī vārtiem realizēja vairākumu četri pret trim. Aizsargs izcēlās ceturto reizi sezonā. Viņam piespēlēja Aleksandrs Radulovs, kurš nokārtoja arī otrus gūtos vārtus.

Devanam Dubnikam atvairot 29 metienus un aizvadot trešo sauso maču pēc kārtas, Minesotas "Wild" mājās ar 4:0 pieveica Dalasas "Stars", tiekot pie sestā panākuma deviņos mačos. "Parasti, ja rezultāts ir 4:0, esi priecīgs par uzvaru. Ja vēl izdodas nosargāt sauso spēli – lieliski. Taču parasti nesatraucies par to. Šī bija pirmā reize, kad mača beigās biju uztraucies," sacīja Dubniks, kurš aizvadīja 22. sauso spēli karjerā. Dubniks apturējis 94 metienus pēc kārtas un nav ielaidis tieši 180 minūtes.

NHL regulārā sezona, 30. oktobris

SpēleRez.
Sabres – Panthers3:0
Canadiens – Maple Leafs2:1
Red Wings – Bruins0:1
Devils – Lightning3:1
Flyers – Penguins4:5
Blues – Kings1:0
Wild – Stars4:0
Coyotes – Avalanche2:3
Canucks – Capitals2:5
Sharks – Predators4:1

, 2016-10-30 12:07, pirms 7 gadiem
Saņok labs!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-10-30 14:54, pirms 7 gadiem
Ļoti Nikns Jenots rakstīja: Izskatās ka Radulovs būs komandas līderis, ja protams nesatraumēsies!
Lai veicas mūsu kaimiņam!
Kaimiņš. Radulovs dzimis Нижний Тагил.
no Rīgas līdz Нижний Тагил 2700 km
no Rīgas līdz Ankarai tik pat. tad jau turki arī mums ir kaimiņi.
, 2016-10-30 15:26, pirms 7 gadiem
Dinamo 2015 rakstīja: Kaimiņš. Radulovs dzimis Нижний Тагил.
no Rīgas līdz Нижний Тагил 2700 km
no Rīgas līdz Ankarai tik pat. tad jau turki arī mums ir kaimiņi.
Nebaro trolli!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-10-30 17:02, pirms 7 gadiem
Ļoti Nikns Jenots rakstīja: Šī pilsēta ir Krievijā. Krievija ir mūsu kaimiņš un mūsu brāļu tauta.
Un man pie dirssas ko tāds mazgadīgs parazīts kā tu domā, iedzer koka kolu un apēd kādu burgeru, uzkrāj rietumu enerģiju!
Ko nozīmē brāļu tauta? Tautas nevar būt ne brāļi, ne māsas un nevar arī draudzēties.
Krievu laikā, kādu brīdi propogandisti lietoja jēdzienu brālīgā tauta, draudzīgā tauta, tagad tādu fufeli pat komunisti nedzen.
Krievijā ir aptaujas, kas pēc tautas domām, ir viņu draugi, ienaidnieki. Reitings parasti veidojas, no tā ko TV iebaro, turki vienu mēnesi var būt galvenie ienaidnieki, pēc pāris jau vieni no labākajiem draugiem, mēs jau 20 gadus esam TOP5 ienaidnieki, mums viņi Nr.1.
Deivids Kvins. Foto: Reuters/Scanpix

NHL vājākā komanda "Sharks" atbrīvo galveno treneri

Nacionālās hokeja līgas (NHL) pēdējās vietas īpašniece Sanhosē "Sharks" trešdien paziņojusi par galvenā trenera Deivida Kvina atbrīvošanu no amata.
Teodors Bļugers cīņā ar pretinieku. Foto: AFP/Scanpix
20

Bļugeram un Šilovam zaudējums, "Panthers" bez Balinska izcīna uzvaru

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēles Stenlija kausa izcīņā aizvadījušas Teodora Bļugera, Artūra Šilova un Uvja Balinska pārstāvētās komandas. Vankūveras "Canucks" ar 1:4 piekāpās Nešvilas "Predators", ļaujot tai panākt izlīdzinājumu sērijā (1-1), bet Floridas "Panthers" pagarinājumā pārspēja Tampabejas "Lightning", tiekot pie otrās uzvaras sērijā (2-0).
Kolorado hokejisti pēc gūtajiem vārtiem. Foto: USA Sports Today/Scanpix
3

"Rangers" vēlreiz pārspēj "Capitals", "Avalanche" panāk izlīdzinājumu sērijā

Nacionālās hokeja līgas Stenlija kausa izcīņā pie panākumiem tikušas Ņujorkas "Rangers" un Kolorado "Avalanche", kas uzvarējušas attiecīgi Vašingtonas "Capitals" un Vinipegas "Jets". "Rangers" sērijā ir vadībā ar 2-0, bet "Avalanche" un "Jets" sērijā ir līdzsvars (1-1).