Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Ilgi gaidījušais un aģentu nomainījušais Klingberjs beidzot tiek pie līguma

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Ilgi gaidījušais un aģentu nomainījušais Klingberjs beidzot tiek pie līguma
Jons Klingberjs. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Anaheimas "Ducks" noslēdzis viena gada līgumu septiņu miljonu dolāru vērtībā ar 29 gadus veco zviedru aizsargu Jonu Klingberju.

Iepriekšējās deviņas sezonas pavadījis Dalasas "Stars" rindās un pierādījis sevi kā viens no labākajiem uzbrūkošajiem aizsargiem, Jons Klingberjs šovasar kļuva par brīvo aģentu un bija gatavs parakstīt lielu ilgtermiņa līgumu. Tieši viņš tika uzskatīts par labāko pieejamo aizsargu.

Taču sākotnējā pacietība iegāza zviedru hokejistu – ritot nedēļām, komandas jau bija aizpildījušas pieejamos līdzekļus un brīvās vietas, kamēr Klingberjs tikai turpināja gaidīt piedāvājumu, kas nekad nenāks.

Lai izvēlētais ceļš nepārvērstos par pilnīgu fiasko, Klingberjs nesen lēma par aģenta nomaiņu un tagad samierinājis ar viena gada līgumu ar Anaheimas "Ducks" septiņu miljonu dolāru vērtībā. Sākoties brīvo aģentu tirgum, viņš cerēja uz septiņu gadu līgumu. Aizsargs lūkos aizvadīt spilgtu sezonu, lai nākamvasar atgrieztos brīvo aģentu tirgū un izdotos izmakšķerēt cerēto ilgtermiņa vienošanos.

Pēdējo piecu sezonu griezumā Klingberjs ir NHL devītais rezultatīvākais aizsargs, 331 spēlē iekrājot 227 punktus. Pirms trim sezonām "Stars" sasniedza Stenlija kausa finālu, un Klingberjs 26 spēlēs iekrāja 21 punktu. Komandas aizsargu rangā viņam priekšā bija tikai soms Miro Heiskanens, kuram ir līgums ar Dalasu līdz 2029. gadam.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/john-klingberg-a...

     [+] [-]

, 2022-07-30 11:12, pirms 2 gadiem
Dalasai nebija brīvas naudas? varēja jau palikt un paspīdēt turpat, kaut par mazāku naudu. diezvai Pīlēs būs tāds sniegums.

     [+] [-]

, 2022-07-30 13:31, pirms 2 gadiem
pizdjux rakstīja: Dalasai nebija brīvas naudas? varēja jau palikt un paspīdēt turpat, kaut par mazāku naudu. diezvai Pīlēs būs tāds sniegums.
Dalasai vēl jāparaksta Otindžers un Robertsons. Visticamāk ar 11 brīvajiem miljoniem ir par maz, lai parakstītu abus un būs vēl no kāda jāšķiras. Tā kā Klingbergam tur galīgi vairs nebija varianti palikt.