Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Points, Kučerovs un Palāts kopā sakrāj 10 punktus; Helebaks atvaira 37 metienus

Andrejs Siliņš

Points, Kučerovs un Palāts kopā sakrāj 10 punktus; Helebaks atvaira 37 metienus
Konors Helebaks. Foto: AP / Scanpix

Naktī uz ceturtdienu kārtējās pārbaudes spēles pirms Nacionālās hokeja līgas (NHL) izslēgšanas turnīra sākšanās aizvadījušas vairākas komandas. Ar īpašu rezultativitāti izcēlās Tampabejas "Lightning" trio Breidens Points, Ņikita Kučerovs un Ondrejs Palāts.

Breidens Points (divi vārti un divas piespēles), Ņikita Kučerovs (divi vārti un viena piespēle) un Ondrejs Palāts (trīs piespēles) kopā sakrāja desmit rezultativitātes punktus, aizvedot Tampabejas "Lightning" līdz graujošai uzvarai pār Floridas "Panthers" - 5:0. Sausais mačs Andrejam Vasiļevskim, kurš atvairīja visus 26 floridiešu metienus.

Trīs vārti pirmajās piecās minūtēs, un Kolorado "Avalanche" jau mača sākumā bija vadībā pret Minesotas "Wild" ar 2:1. Eriks Stāls 15. mača minūtē vēlreiz panāca izlīdzinājumu, bet Gabriels Landeskogs otrās trešdaļas sākumā trešo un pēdējo reizi mačā izvirzīja vadībā "Avs" - 3:2.

Aleksandrs Ovečkins guva divus vārtus un tika pie rezultativitātes punkta arī komandas trešajos vārtos, sekmējot Vašingtonas "Capitals" panākumu pār Karolīnas "Hurricanes" ar 3:2. Rezultatīvais NHL pirmgadnieks Dominiks Kubaliks iemeta divus vārtus un reizi asistēja, palīdzot Čikāgas "Blackhawks" ar 4:0 sakaut Sentluisas "Blues".

Semjons Varlamovs atvairīja visus 19 metienus divās trešdaļās, bet pēdējā trešdaļā deva vietu vārtos Tomasam Graisam, kurš tika galā ar septiņiem no astoņiem metieniem, un Ņujorkas komandu duelī "Islanders" ar 2:1 apspēlēja "Rangers". Visbeidzot Konors Helebaks atvairīja 37 no 38 metieniem, un Vinipegas "Jets" ar 4:1 sakāva Vankūveras "Canucks".

NHL pārbaudes spēles

SpēleRezultāts
Panthers - Lightning0:5
Wild - Avalanche2:3
Capitals - Hurricanes3:2
Blackhawks - Blues4:0
Rangers - Islanders1:2
Jets - Canucks4:1