Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

"Stars" izpērk bez vārtiem palikušā Ņičuškina līgumu

"Stars" izpērk bez vārtiem palikušā Ņičuškina līgumu
Valērijs Ņičuškins. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Dalasas "Stars" izpircis 24 gadus vecā uzbrucēja Valērija Ņičuškina līgumu. Viņš pagājušajā sezonā tā arī nespēja gūt vārtus.

Ņičuškins piedalījās 57 regulārā čempionāta mačos, izceļoties ar desmit rezultatīvām piespēlēm, tomēr gūt vārtus viņam neizdevās. Uzbrucējs bija noslēdzis divu gadu līgumu 5,9 miljonu dolāru vērtībā ar "Stars", taču vienošanās izbeigta pēc pirmās sezonas.

Divas iepriekšējās sezonas viņš pavadīja šaipus okeānam, pārstāvot Kontinentālās hokeja līgas klubu Maskavas CSKA. 2013. gada draftā "Stars" Ņičuškinu izvēlējās ar desmito numuru, un debijas sezonā viņš sakrāja 34 punktus, tomēr tā palika rezultatīvākā sezona. Sekoja operācija un tikai astoņas spēles, bet sezonā pirms Krievijas viņš guva 29 punktus.

Tikmēr Vankūveras "Canucks" izpirkusi 27 gadus vecā uzbrucēja Raiena Spūnera līgumu. Novembrī Ņujorkas "Rangers", ar ko viņš bija parakstījis divu gadu un astoņu miljonu kontraktu, aizmainīja uzbrucēju uz Edmontonas "Oilers". Drīz vien Spūners tika aizsūtīts uz fārmklubu, kur 25 spēlēs izdevās tikt tikai pie 2+1. Februārī sekoja aizmainīšana uz "Canucks", kur 11 spēlēs izdevās sakrāt četras piespēles, tomēr ar to nebija gana, lai pārliecinātu vadību par savu lietderību.

Izmantotie resursi:
https://www.sportsnet.ca/hockey/nhl...
https://www.sportsnet.ca/hockey/nhl...


, 2019-06-30 15:01, pirms 5 gadiem
Varēs lēnā garā pa krievijas lidlaukiem bakstīt golus!
, 2019-06-30 19:30, pirms 5 gadiem
A te daži kaut ko par Zemgu burkšķ, ka šim zema rezultativitāte un golus nemet! Šitas kadrs pat vienu golu nav bijis spējīgs iemocīt.
, 2019-06-30 20:59, pirms 5 gadiem
Vaļera molodčiks! Lāpsto dolārus par neko!
Teodors Bļugers. Foto: Vancouver Canucks

Liekot punktu regulārajai sezonai, Bļugeram iespēja sasniegt karjeras rekordu

Šonakt noslēgsies Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā sezona, un pulksten 3:00 laukumā dosies arī Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras "Canucks", kas izbraukumā spēkosies pret Vinipegas "Jets". Ja latviešu uzbrucējs nopelnīs vismaz vienu punktu, viņš sasniegs jaunu rekordu.
Breidijs Tkačaks. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
2

"Senators" kapteinis pārstāvēs Latvijas pretinieci ASV pasaules čempionātā

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Otavas "Senators" kapteinis Breidijs Tkačaks apstiprinājis, ka pārstāvēs Amerikas Savienotās Valstis pasaules čempionātā, kas sāksies 10. maijā Čehijā.
Džefs Kārters. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
1

Divas reizes Stenlija kausu izcīnījušais Kārters liek punktu karjerai

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Pitsburgas "Penguins" centra uzbrucējs Džefs Kārters 39 gadu vecumā paziņojis par karjeras beigām. Kopā ar Losandželosas "Kings" viņš divas reizes virs galvas cēla Stenlija kausu.