Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

"Sabres" īpašnieks: "Ir pienācis laiks uzvarēt"

"Sabres" īpašnieks: "Ir pienācis laiks uzvarēt"
Terijs Pegula. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Bufalo "Sabres" Stenlija kausa izcīņā nav piedalījies kopš 2011. gada. Tā īpašnieks Terijs Pegula uzskata, ka ir pienācis pēdējais laiks sākt uzvarēt.

"Viena lieta, par kuru domāju vairāk nekā par citām – ir pienācis laiks uzvarēt. Tieši tāpēc esam šeit," atskatoties uz vairāk nekā astoņiem gadiem, kas pavadīti kā "Sabres" īpašniekam, teica Pegula.

"Tagad pie mums ir Ralfs [Krīgers, galvenais treneris], vairāki jaunie hokejisti, līderi un Džeks [Aikels]. Ir pienācis laiks to visu savienot kopā un izcīnīt uzvaras," teica Pegula, kuram kopš 2014. gada pieder arī NFL komanda Bufalo "Bills".

Iegādājoties "Sabres", Pegula paziņoja, ka uz Bufalo atvedīs Stenlija kausu. Tā vietā komanda piedzīvojusi strauju kritumu – 2006. un 2007. gadā "Sabres" spēlēja Austrumu konferences finālā, bet tagad astoņi gadi bez "play-off" ir ilgākā sērija starp visām NHL komandām.

"Ticu tam – ja domāsi negatīvi, tad notiks negatīvas lietas. Ir jābūt pozitīvi noskaņotam. Visus mūsu sliktos rezultātus neuztveru personīgi, tikai mēģinu kļūt labāks," teica Pegula, kurš visu dzīvi bijis "Sabres" fans. Viņš nenoliedza, ka ir pieļautas kļūdas, bet pauda cerību, ka nākamā sezona būs veiksmīgāka.

"Sabres" pēdējo gadu veiksmi parāda arī centra uzbrucējs Raiens O'Railijs – pēc pagājušās sezonas viņš paziņoja, ka ir zaudējis mīlestību pret hokeju, un Bufalo viņu aizmainīja. Aizmainīja uz Sentluisas "Blues", kur O'Railijs nule izcīnīja Stenlija kausu un tika atzīts par izslēgšanas spēļu MVP.

Izmantotie resursi:
https://www.sportsnet.ca/hockey/nhl...


, 2019-06-30 15:03, pirms 5 gadiem
GG BLACKHAWKS!!!
, 2019-06-30 15:28, pirms 5 gadiem
NHL īpašnieki arī mēdz jokot. Laiks uzvarēt. Bufalo.
, 2019-06-30 15:39, pirms 5 gadiem
Čalim savicka sindroms!
, 2019-06-30 16:28, pirms 5 gadiem
M rakstīja: NHL īpašnieki arī mēdz jokot. Laiks uzvarēt. Bufalo.
Tu pokemon,ko tad viņam jāsaka? turpinam zaudēt džeki???
, 2019-06-30 17:27, pirms 5 gadiem
Zinot bifeļus, turpinās zaudēt un taisīs kārtējo pārbūvi.
, 2019-06-30 17:34, pirms 5 gadiem
Jirgens Rozenbergs/Džo Cimmermans rakstīja: Zinot bifeļus, turpinās zaudēt un taisīs kārtējo pārbūvi.
Kaut kad jau sanāks tā veiksmīgā pārbūve. Varbūt nākamajā sezonā būs ok?
, 2019-06-30 19:35, pirms 5 gadiem
Džonnijs rakstīja: Kaut kad jau sanāks tā veiksmīgā pārbūve. Varbūt nākamajā sezonā būs ok?
Priekš "veiksmes stāsta" ir vajadzīgi veiksmes(uzvarēt varoši un protoši) spēlētāji! Cik tādu ir Buffalo, kas kaut vai PO vai Finālā ir pakapājuši par SC izcīnīšanu nemaz nerunājot...? Tik Skiners nāk prātā ar Canes.... tādi eiheļi, reinharti ne reizi nav PO pat ostijuši.
, 2019-06-30 19:38, pirms 5 gadiem
als rakstīja: Priekš "veiksmes stāsta" ir vajadzīgi veiksmes(uzvarēt varoši un protoši) spēlētāji! Cik tādu ir Buffalo, kas kaut vai PO vai Finālā ir pakapājuši par SC izcīnīšanu nemaz nerunājot...? Tik Skiners nāk prātā ar Canes.... tādi eiheļi, reinharti ne reizi nav PO pat ostijuši.
tas pats Millers, ko nesen iemainīja ar vegasu
, 2019-06-30 20:10, pirms 5 gadiem
piters_kvils_5491377 rakstīja: tas pats Millers, ko nesen iemainīja ar vegasu
Ok, par to kadru piemirsu par cik nesemn tik iemainija, bet tāpat tie ir tik 2 spēlētāji. Var jau būt vēl kāds ir, bet tāpat kamēr tā nebūs "kritiskā masa" vismaz savi 7-8 džeki(apmēram 1/3 daļa no komandas) tikmēr nekas tur nebūs.
, 2019-06-30 21:06, pirms 5 gadiem
als rakstīja: Ok, par to kadru piemirsu par cik nesemn tik iemainija, bet tāpat tie ir tik 2 spēlētāji. Var jau būt vēl kāds ir, bet tāpat kamēr tā nebūs "kritiskā masa" vismaz savi 7-8 džeki(apmēram 1/3 daļa no komandas) tikmēr nekas tur nebūs.
Vēl jau ir Okposo, kas vairākas reizes spēlējis QF un SF, kā arī Pominvils ar milzīgu PO pieredzi (turklāt, tajā pašā Buffalo) ,Sobotka ir spēlējis PO daudz, arī Skandella. protams, tā nav finālu pieredze, bet rūdījums večiem ir. ir vairāki u-izlašu un pieagušo izlašu PČ medaļnieki, treneris kas ar Šveici prata paņemt sudrabu (tiesa, atceroties daža laba iepriekšējā Bufalo trenera panākumus pirms Bufalo, tas neko nedod). Teorijā materiāls Bufalo nav sūdīgs- praksē vienmēr pietrūkst.
, 2019-07-02 00:50, pirms 5 gadiem
Manuprāt, komandai pietrūkst tiešām līderu visās pozīcijās. Piemērs pirms 25 gadiem - NYR ar Messier, Leetch, Richter. Vai ja paskatās 1998/1999. gada sezonas Bufalo sastāvu Stenlija kausa finālā - Peca, Satan, Primeau, Barnes, Sanderson, Zhitnik, McKee, Hasek. Manuprāt, lieliska kombinācija ar spēlētājiem, kuram katram ir sava noteikta loma un kurš tiešām ir speciālists tajā, ko dara, nevis bezjēdzīga maiņu jaukšana un ķīmijas meklēšana, prasot no spēlētājiem to, kas varbūt izdodas ne pārāk.
Teodors Bļugers. Foto: AFP/Scanpix
10

Bļugeram otrā spēle pret Nešvilu, "Canucks" pamatvārtsargs izkrīt no ierindas

Nacionālas hokeja līgas (NHL) izslēgšanas spēļu turnīrā šonakt otrās spēles aizvadīs Latvijas hokejistu pārstāvētās komandas. Piecos no rīta savu pārsvaru pār Nešvilas "Predators" lūkos palielināt Teodors Bļugers un Vankūveras "Canucks". Savukārt divas ar pusi stundas agrāk sāksies Floridas komandu derbija otrā cīņa.
Lindijs Rafs. Foto: AP/Scanpix
9

"Sabres" galvenā trenera amatā atgriežas kluba rekordists Rafs

Zemgus Girgensona pārstāvētā NHL komanda Bufalo "Sabres" par galveno treneri nolīgusi Lindiju Rafu, kurš klubu vadīja no 1997. līdz 2013. gadam.
Džordans Martinūks. Foto: AFP/Scanpix
4

"Hurricanes" atspēlējas no 0:3, Makdeividam piecas piespēles uzvarā pār "Kings"

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) aizvadītās vairākas Stenlija kausa izcīņas spēles. Karolīnas "Hurricanes" veica lielisku atspēlēšanos pret Ņujorkas "Islanders", tiekot pie otrās uzvaras sērijā, savukārt čempione Lasvegasas "Golden Knights" sēriju pret Dalasas "Stars" iesāka ar minimālu uzvaru septiņu vārtu spēlē (4:3).Citā spēlē Edmontonas "Oilers" ar 7:4 uzveica Losandželosas "Kings". Zakam Haimenam hat-trick, bet Konors Makdeivids tika pie piecām rezultatīvām piespēlēm.