Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

NHL komandas treniņus neatsāks vismaz līdz maija vidum

Rolands Eliņš

NHL komandas treniņus neatsāks vismaz līdz maija vidum
Teodors Bļugers. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

Nacionālā hokeja līga izplatījusi paziņojumu, apliecinot, ka vēl nav noteikusi konkrētu datumu, kad varētu komandām varētu tikt dota atļauja atsākt treniņus, taču pašreizējās prognozes liecina, ka to varētu darīt maija vidū vai beigās.

NHL vadības un Spēlētāju asociācijas darba grupa, kas strādā pie sezonas atsākšanās plāniem, vakar noturēja sapulci, pēc kuras publiski komentēja baumas un spekulācijas par spēļu atsākšanos. NHL un NHLPA apliecināja, ka nav pieņemti nekādi konkrēti lēmumi par sezonas atsākšanos un tās formātu, kā arī nav noteikts termiņš vai citi konkrēti datumi.

NHL gan apliecina, ka novēroti uzlabojumi koronavīrusa pandēmijas sakarā atsevišķu klubu pilsētās, tādēļ NHL gaida, kad varēs ieviest plāna otro fāzi – atgriešanos treniņos karantīnas apstākļos. Šobrīd visiem NHL spēlētājiem jāievēro plāna pirmā fāze – pašizolācija.

Tiek norādīts, ka joprojām nav pieņemts lēmums par iespējamo datumu, kad NHL spēlētāji varētu atgriezties treniņos klubu treniņbāzēs (treniņos tik un tā būtu ierobežojumi).

„Ja novērotās tendences turpinās virzīties uz labo pusi, kā arī izdosies novērst potenciālās bažas par dažādajām komandu situācijām, mēs ticam, ka varēsim sākt otro fāzi maija vidū vai maija beigās. Specifiskas norādes par atgriešanos treniņos tiks sniegtas, kad šis datums būs skaidrs,” vēsta NHL preses dienests.

NHL sezona ir pārtraukta kopš 12. marta.

Izmantotie resursi:
https://media.nhl.com/public/news/1...

     [+] [-]

, 2020-04-30 10:05, pirms 4 gadiem
Labāk lai nogaida momentu kad vīrus mazliet norimsies un tad plāno, kad atsākt, kad nē!