Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

NHL nedēļas labākie: Dubniks, Atkinsons un O'Railijs

NHL nedēļas labākie: Dubniks, Atkinsons un O'Railijs
Devans Dubniks
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vadība paziņojusi aizvadītās nedēļas labākos spēlētājus. Par labāko atzīts Devans Dubniks, bet otrās un trešās zvaigznes tituli tika Kemam Atkinsonam un Raienam O’Railijam.

Par nedēļas pirmo zvaigzni atzīts Minesotas “Wild” vārtsargs Devans Dubniks, kurš palīdzēja savai komandai izcīnīt četras uzvaras, vidēji mačā ielaižot 1,22 vārtus un atvairot 96,2% pretinieku metienus. 28 gadus vecais vārtsargs nedēļu iesāka ar 35 atvairītiem metieniem pret Toronto “Maple Leafs”, turpinājumā atvairot 37 Ņujorkas “Islanders” centienus, bet nedēļas izskaņā atvairīja 23 Kalgarī “Flames” metienus un 31 Losandželosas “Kings” hokejistu metienus. Dubniks šosezon ierindojies otrajā vietā starp līgas vārtsargiem, vidēji mačā ielaižot 2,05 vārtus un atvairot 93% metienu.

Par pagājušās nedēļas otro zvaigzni tika atzīts Kems Atkinsons, kurš ikdienā pārstāv Kolumbusas “Blue Jackets”. 25 gadus vecais amerikānis aizvadītajā nedēļā guva četrus vārtus un atzīmējās ar trīs rezultatīvām piespēlēm, kā arī sakrāja pozitīvu lietderības koeficientu +6. Atkinsons nedēļas sākumā pret Anaheimas “Ducks” divas reizes rezultatīvi piespēlēja, bet pret Čikāgas “Blackhawks” guva savu otro “hat-trick” savā karjerā. Savukārt nedēļu noslēdza ar gūtiem vārtiem un rezultatīvu piespēli pret Sentluisas “Blues”, otro reizi savā karjerā pārkāpjot 20 gūto vārtu slieksni.

Savukārt trešās zvaigznes godu ieguva Kolorādo “Avalanche” hokejists Raiens O’Railijs, kurš nedēļu noslēdza ar astoņiem rezultativitātes punktiem (1+7). 24 gadus vecais hokejists divas reizes rezultatīvi piespēlēja zaudējumā pret Kalgarī “Flames”, savukārt pret Edmontonas “Oilers” viņš ne tikai izcēlās ar divām piespēlēm, bet arī guva vienus vārtus. Nedēļas izskaņā kanādietis vēlreiz atdeva divas rezultatīvas piespēles pret latviešu hokejista Ronalda Ķēniņa pārstāvēto Vankūveras “Canucks” un reizi piespēlēja vārtu guvumā, kas palīdzēja “Avalanche” pārspēt Bufalo “Sabres”.

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

     [+] [-]

, 2015-03-30 22:26, pirms 9 gadiem
kas palīdzēja “Blue Jackets” pārspēt Bufalo “Sabres”. ???

     [+] [-]

, 2015-03-30 23:37, pirms 9 gadiem
kapēc nav neviena raksta par WHL playofiem? galu galā Bukarta un Kuldas komandas savā starpā tiekas.
Nu lab- Bukartam pēc 3 spēlēm 1+3 Kuldam 0+1 Brandon Wheat Kings sērijā priekšā ar 2-1 pēdējā spēlē 3:2 abiem mūsējiem 0+1