Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Panarins un "Blackhawks" pagarina līgumu uz diviem gadiem

Panarins un "Blackhawks" pagarina līgumu uz diviem gadiem
Artēmijs Panarins
Foto: Sipa USA/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas pagājušās sezonas labākais debitants Artēmijs Panarins pagarinājis līgumu uz diviem gadiem ar Čikāgas "Blackhawks", un viņš saņems 12 miljonus dolāru.

25 gadus vecais Artēmijs Panarins Nacionālajā hokeja līgā debitēja pagājušajā sezonā, uz Ziemeļameriku pārceļoties pēc divām sezonām Sanktpēterburgas SKA rindās, otrajā kļūstot par Kontinentālās hokeja līgas piekto rezultatīvāko spēlētāju un Gagarina kausa čempionu.

Viņam ātri izdevās atrast saikni ar Patriku Keinu, kurš sezonas noslēgumā tika atzīts par līgas vērtīgāko spēlētāju. Savukārt Panarins, kurš 80 mačos izcēlās ar 30 vārtu guvumiem un 77 rezultativitātes punktiem, saņēma balvu kā līgas labākais debitants. Pēcāk viņš tika atzīts par Krievijas labāko hokejistu 2016. gadā.

Čikāgas "Blackhawks" izdevies vienoties ar Panarinu par līguma pagarināšanu. Vienošanās noslēgta uz divām sezonām, kuru laikā krievu uzbrucējs saņems 12 miljonus dolāru. Par pirmo gadu 4,2 miljoni viņam pienāksies bonusā par līguma parakstīšanu, bet par otro gadu summa saruks līdz diviem miljoniem.

Vienošanās ir spēkā līdz 2019. gada vasarai, kad Panarins kļūs par neierobežoti brīvo aģentu un varēs uzklausīt jebkura kluba piedāvājumus. Šajā sezonā viņš 37 spēlēs iemetis 15 ripas un savācis 37 punktus.

Izmantotie resursi:
https://theathletic.com


, 2016-12-29 18:20, pirms 7 gadiem
Kāds nezin kā Panarinam ar angļu valodu iet?
, 2016-12-29 18:21, pirms 7 gadiem
Puisis malacis, izmantojis sev doto iespeju par 200% jau no pirmas dienas Cikagaa. Cik ilgi vinam kaa ruukijam no Rashas lautu spelet ar Keinu lideru trijniekaa, ja vins negutu vartus vai neatdotu piespeles? 2-3 speles lidz nomestu uz 3-4 mainu?no 3-4 mainas nespelejot PP jau punkts divas vai trijaa speles butu kosmoss Cikagaa, un tad atpakal 1-2 maina tikt butu loti gruuti. Tad drosi vien speletu atkal KHL pa skuniem, Nevis izsistu 12 milionu kontraktu ar Blackhawks, kuriem pie tam cik zinu ar algu griestiem ir ka ir.

Daudzi krievu ( un ne tikai protams) hokejisti to iiso momentu sevi paradit spelejot kopa ar lideriem, NHL zvaigznem un pat superzvaigznem nav izmantojusi. Isteniba musu Zemgus Ari. Bija vinam ne viena vien iespeja pirmaja maina spelet, vairakumaa gaja utt. nu ja negusti punktus speles 5 un aizmeez garam tuksiem vartiem paris reizes, tad ir cauri un atpakal tikt ar lideriem spelet ir loti gruti.
, 2016-12-29 18:45, pirms 7 gadiem
Jānis_LV rakstīja: Kāds nezin kā Panarinam ar angļu valodu iet?
London iz ze kapital of Greit Britain
, 2016-12-29 19:01, pirms 7 gadiem
hokejs1un2 rakstīja: London iz ze kapital of Greit Britain
Nicuskins laikam tas bija, kurs nikns no noraidito solina vairakas reizes kliedza galvenajam tiesnesim pa visu areenu un plaatija rokas : "say what I do? say what I do? say what I do?"
, 2016-12-29 19:23, pirms 7 gadiem
Varbūt šonakt būs vārti?
, 2016-12-29 22:26, pirms 7 gadiem
Jānis_LV rakstīja: Kāds nezin kā Panarinam ar angļu valodu iet?
Slaktera līmeni jau ir pāraudzis...
, 2016-12-30 09:33, pirms 7 gadiem
Jānis_LV rakstīja: Kāds nezin kā Panarinam ar angļu valodu iet?
Ne sliktāk kā Girgensonam ar hokeju.
Floridas "Panthers" somu aizsargs Niko Mikola. Foto: Florida Panthers

Pantēras lūkos nonākt vienas uzvaras attālumā no otrās kārtas

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas trešo spēli šonakt pulksten 2:00 aizvadīs Uvja Balinska pārstāvētā Floridas "Panthers", kas viesosies pie otras Floridas komandas - Tampabejas "Lightning".
Breds Maršāns. Foto: Boston Bruins
2

Maršāns pamatīgi sarūgtina Toronto, Rietumu pirmais numurs sprukās

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas sērijā priekšgalā (2-1) atgriezusies Bostonas "Bruins", izbraukumā ar 4:2 pārspējot Toronto "Maple Leafs", savukārt Rietumu konferences pirmais numurs Dalasas "Stars" zaudējusi abās savā laukumā notikušajās kaujās.
Deivids Kvins. Foto: Reuters/Scanpix

NHL vājākā komanda "Sharks" atbrīvo galveno treneri

Nacionālās hokeja līgas (NHL) pēdējās vietas īpašniece Sanhosē "Sharks" trešdien paziņojusi par galvenā trenera Deivida Kvina atbrīvošanu no amata.