Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Bennam 1+2, "Stars" 50 sekundes līdz pamatlaika beigām izglābj punktu

Agris Suveizda

Bennam 1+2, "Stars" 50 sekundes līdz pamatlaika beigām izglābj punktu
Robijs Fabri cīņā ar Džeimiju Bennu
Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā sesto uzvaru pēdējās septiņās spēlēs izcīnīja Sentluisas "Blues", kas savā laukumā pagarinājumā pārspēja Dalasas "Stars" (4:3).

Sentluisas "Blues" otrās trešdaļas sākumā ieguva divu vārtu pārsvaru. Vispirms 14. minūtē Robijs Fabri noslēdza meistarīgu pretuzbrukumu (1:0), bet 25. minūtē Alekss Pjetrandželo bija izveicīgākais cīņā vārtu priekšā pēc tam, kad Anti Niemi neizdevās nofiksēt ripu (2:0).

Savukārt Dalasas "Stars" trešā perioda sākumā jau bija panākusi izlīdzinājumu. 37. minūtē pirmo ripu atspēlēja Džeimijs Olesjaks, kurš eleganti izrēķinājās ar aizsargu un pārspēja Džeiku Allenu (1:2), bet 42. minūtē Džeimijs Benns vairākumā meta precīzi no iemetiena apļa (2:2).

Septiņas minūtes līdz pamatlaika beigām Davids Perrons atjaunoja "Blues" vadību (3:2), taču Dalasa arī šoreiz prata atspēlēties. "Stars" mača izskaņā noņēma vārtsargu, un Olesjaks 50 sekundes līdz pamatlaika beigām ar tālu metienu izrāva neizšķirtu (3:3). Pagarinājuma ceturtajā minūtē Vladimirs Tarasenko svaru kausus gan nosvēra "Blues" labā (4:3). Kamēr Dalasai ar vārtiem un divām piespēlēm izcēlās Benns, uzvarētājiem vienīgais ar vairāk nekā vienu punktu bija Jori Lehtere (0+2).

Pagarinājumā uzvarēja arī Ņujorkas "Islanders", kas, pateicoties Tomasa Hikija vārtiem no tuvas distances, pārspēja Kalgari "Flames" (2:1). Ar vārtiem un rezultatīvu piespēli izcēlās Džons Tavaress. "Islanders" pārtrauca divu zaudējumu sēriju.

SpēleRez
Islanders – Flames2:1 P
Blues – Stars4:3 P

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

  +2 [+] [-]

, 2016-11-29 13:11, pirms 7 gadiem
paveroju ka pedeja laika baigi daudz nelzskirti.totistiem bedigi.

     [+] [-]

, 2016-11-29 17:23, pirms 7 gadiem
Jā,es piemēram uzliku uz Maskavas Dinamo pret Cska. Čekoju,čekoju,un tad bang Cska 4 vai 6sek pirms beigām izlīdzina. ;(
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja