Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Kolumbusas vārtsargs Korpisalo atvainojas par dusmu izvirdumu laukumā

Kolumbusas vārtsargs Korpisalo atvainojas par dusmu izvirdumu laukumā
Jonass Korpisalo. Foto: AP/Scanpix

Elvja Merzļikina pārstāvētās NHL komandas Kolumbusas „Blue Jackets” vārtsargs Jonass Korpisalo publiski atvainojies par savu reakciju iepriekšējā spēlē pret „Flyers”, kad pēc ielaistajiem vārtiem nesvaldījās. Korpisalo „The Athletic” materiālā citāts, norādot, ka tobrīd bijis dusmīgs uz sevi, nevis komandas biedriem, kuriem atvainojies arī personīgi.

Somu vārtsargs Jonass Korpisalo, kurš sezonas ievadā kļuvis par „Blue Jackets” pirmo vārtsargu, spēlē pret „Flyers” pieredzēja, kā trešajā periodā viņa komanda izlaiž no rokām divu vārtu pārsvaru. Brīdī, kad vadībā izvirzījās jau „Flyers”, Korpisalo pēc ielaistajiem vārtiem ar pamatīgu vēzienu trieca nūju pret vārtu konstrukciju, izlaida nūju no rokām un dusmīgi žestikulēja. „Blue Jackets” pēc tam ielaida vēl divus vārtus un zaudēja ar 4:7.

„Tās bija manas emocijas manis paša virzienā,” izteicies Korpisalo. „Dažbrīd var būt sakāpinātas emocijas, taču sasist savu nūju bija muļķīga rīcība, turklāt pilnībā bezjēdzīga. Tas izskatījās stulbi, tas arī bija stulbi. Skaidrs, ka ir emocijas, taču šis nebija pareizais veids, kā ar tām tikt galā.”

„Komandas biedriem pēc tam pateicu, ka atvainojos,” teica Korpisalo. „Tas bija nepareizs veids, kā man izpausties, it īpaši kā vārtsargam. Tā nedrīkst darīt, tas sniedz nepareizu vēstījumu. Kāds mans komandas biedrs droši vien padomāja, ka esmu dusmīgs uz viņiem. Un es vēlāk vēlējos darīt skaidru, ka tā nav. Pēc tam jutos patiešām slikti. Tā ir stulbākā lieta, ko vārtsargs var izdarīt.”

Kritiku savam vārtsargam izteica arī galvenais treneris Džons Tortorella, norādot, ka nevar pieļaut šādas lietas komandā. Tortorella pēc tam aicināja vārtsargu uz privātu sarunu un sacīja, ka tas nedrīkst atkārtoties. Kolumbusas treneris gan pats savā laikā vairākkārt nav pratis savaldīt emocijas uz komandas soliņa, taču norādīja, ka tieši tāpēc labāk izprot Korpisalo situāciju: „Dažas manis paveiktās lietas bijušas nepareizas. Saprotu, kā jutās Korpisalo, varu viņu saprast, taču vārtsargs tā nedrīkst darīt un arī vairs nedarīs.”

„Blue Jackets” nākamā spēle paredzēta rītnakt pret „Oilers”. Komanda ar 12 punktiem ieņem 11. vietu Austrumu konferencē, bet Merzļikins pagaidām piedalījies tikai divās no 11 spēlēm.

Izmantotie resursi:
https://theathletic.com/1333278/201...


, 2019-10-29 18:40, pirms 4 gadiem
Bildē izskatās vecāks par manu opi
, 2019-10-29 18:48, pirms 4 gadiem
Rižie ir vis nepatīkamākie dzīvnieki!
, 2019-10-29 18:48, pirms 4 gadiem
Izskatās, ka labāka brīža Elvim vismaz pagaidām var nebūt, lai iekostu Korpisalo, un sāktu spēlēt vairāk. Iepriekšējā spēlē 6 goli, nopsihojās, arī Tortsam nepatika. Elvim pret Oilers jāuzdara viss, lai vinnētu!
, 2019-10-30 09:07, pirms 4 gadiem
Elvīti, Tava iespēja!!!
Gustavs Grigals. Foto: Atlanta Gladiators
6

Vankūveras pretiniece Nešvila pirms Stenlija kausa izsauc vārtsargu Grigalu

Nacionālās hokeja līgas komanda Nešvilas "Predators" pirmdienas rītā Vankūverā sāks Stenlija kausa izcīņu, bet šovakar pavēstījusi par 25 gadus vecā latviešu vārtsarga Gustava Grigala izsaukšanu.
Uvis Balinskis. Foto: Florida Panthers
7

Balinska ''Panthers'' Stenlija kausa izcīņu svētdien sāks ar agro maču

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) noslēgusies regulārā sezona un noskaidrojušies Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas pāri. Uvja Balinska pārstāvētā Floridas ''Panthers'' izslēgšanas spēles sāks svētdien, aizvadot agro maču, bet Teodora Bļugera ''Cancuks'' pirmo maču aizvadīs naktī uz pirmdienu.
Neitans Makinons. Foto: USA Today Sports/Scanpix
2

Makinonam divas piespēles un ''Avalanche'' rekords sakāvē pār ''Oilers''

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Neitans Makinons atdeva divas rezultatīvas piespēles un uzstādīja jaunu ''Avalanche'' franšīzes rekordu, Kolorādo klubam sakaujot Edmontonas ''Oilers''.