Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Vegasa pagarinājumā realizē soda metienu, "Kings" un "Red Wings" beidzot uzvar

Agris Suveizda

Vegasa pagarinājumā realizē soda metienu, "Kings" un "Red Wings" beidzot uzvar
Žonatans Maršeso tiek sveikts ar vārtu guvumu. Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā sešu zaudējumu sēriju pārtrauca Losandželosas "Kings", bet Anaheimas "Ducks" piedzīvoja piekto neveiksmi pēc kārtas.

Stenlija kausa fināliste Vegasas "Golden Knights" mājās atspēlējās gan no 0:2, gan 2:3 un pagarinājumā pieveica Otavas "Senators". Divus vārtus guva Alekss Taks, bet izšķirošo ripu iemeta Žonatans Maršeso – Marks Stouns norāva viņa izgājienu viens pret vienu, taču Maršeso realizēja savu pirmo soda metienu karjerā (4:3). Viesu rindās 49 no 53 metieniem atvairīja Kreigs Andersons.

Piekto zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Anaheimas "Ducks", kas gan savā laukumā spēja atspēlēt divu vārtu deficītu un iegūt punktu pret Sanhosē "Sharks" (3:4), kas vismaz punktu nopelnīja piektajā mačā pēc kārtas. Mājinieku atspēlēšanos sekmēja Pontus Oberjs, kurš guva gan otros, gan trešos vārtus, izlīdzinājumu 49. minūtē panākot pēc lieliska individuālā reida. Uzvaras vārtus pagarinājumā pēc ilgas cīņas vārtu priekšā guva Tīmo Maiers, kuram tas bija trešais (2+1) punkts spēlē.

Sešu zaudējumu sēriju pārtrauca Losandželosas "Kings", kas atspēlēja divus vārtus, pēdējā trešdaļā izlaida vadību, tomēr 55 sekundes līdz pamatlaika beigām mājās izrāva uzvaru pār Ņujorkas "Rangers" (4:3). Ar trim (1+2) punktiem mājiniekiem izcēlās Iļja Kovaļčuks, bet uzvaras vārtus guva aizsargs Aleks Martiness, kurš individuālu reidu noslēdza ar precīzu metienu no distances. Tikai otro uzvaru jaunajā sezonā un pirmo uzvaru piecās mājas spēlēs svinēja Detroitas "Red Wings", kas ar 4:2 apspēlēja Dalasas "Stars".

SpēleRez
Kings – Rangers4:3
Hurricanes – Islanders1:2
Red Wings – Stars4:2
Blackhawks – Oilers1:2 P
Ducks – Sharks3:4 P
Golden Knights – Senators4:3 P

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

     [+] [-]

, 2018-10-29 10:51, pirms 5 gadiem
Beidzot Red Wings uzvar. Beidzot tas notika. Es ar to gaidīju.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2018-10-29 13:07, pirms 5 gadiem
guntars_caca_100609617606223 rakstīja: Ko tur gaidit no tiem nebagiem?
Tuvakos 10 gadus vinji vares pa miskastes ligas apakshu vartities, varesi gaidit 30 uzvaras sezonas nabag!
Eksperts!