Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Krosbijs atzīts par NHL nedēļas pirmo zvaigzni

Krosbijs atzīts par NHL nedēļas pirmo zvaigzni
Sidnijs Krosbijs atzīmē vārtu guvumu spēlē pret Vankūveras "Canucks". Foto: The Canadian Press/PA Images/Scanpix

Par NHL pagājušās nedēļas trīs spožākajām zvaigznēm atzīti trīs uzbrucēji - kanādieši Sidnijs Krosbijs (Pitsburgas "Penguins") un Marks Šaiflī (Vinipegas "Jets"), kā arī soms Miko Rantanens (Kolorādo "Avalanche").

Krosbijs trīs spēlēs pēc kārtas izcēlās ar vairākiem rezultativitātes punktiem, kopumā gūstot piecus vārtus un izdarot divas rezultatīvas piespēles, bet "Penguins" izcīnīja trīs uzvaras. Pret Edmontonas "Oilers" (6:5) viņš guva divus vārtus, ieskaitot savus karjeras 14. vārtus papildlaikā, pret Kalgari "Flames" (9:1) Krosbijs izcēlās ar vārtiem un divām piespēlēm, bet pret Vankūveras "Canucks" (5:0) viņš 82. reizi karjerā NHL spēlē iemeta vismaz divus vārtus. Šosezon deviņās spēlēs Krosbijs ir sakrājis 12 punktus (5+7).

Šaiflī četros mačos guva četrus vārtus un atdeva trīs rezultatīvas piespēles, bet "Jets" svinēja divas uzvaras. Mačā pret Sentluisas "Blues" (5:4) viņš trešoreiz karjerā vienā spēlē sakrāja četrus rezultativitātes punktus (2+2), bet vēl divus vārtus viņš iemeta divās zaudētajās spēlēs pret Toronto "Maple Leafs". 25 gadus vecais Šaiflī šosezon 12 spēlēs sakrājis 12 punktus (6+6), bet visā karjerā viņš ir tuvu jubilejai, jo pašlaik kanādieša kontā NHL ir 299 rezultativitātes punkti.

Trešā zvaigzne Rantanens četrās spēlēs sakrāja trīs vārtus un četras rezultatīvas piespēles, bet "Avalanche" guva divas uzvaras. Pret Filadelfijas "Flyers" (4:1) viņš iemeta divus vārtus un pagarināja savu sezonas sākuma rezultativitātes sēriju līdz deviņām spēlēm (4+12, 16 punkti). Bet pret Otavas "Senators" (6:3) Rantanens piekto reizi karjerā sakrāja četrus punktus (1+3). 22 gadus vecais somu uzbrucējs 12 šīs sezonas spēlēs ir sakrājis jau 21 rezultativitātes punktu (5+16).

Izmantotie resursi:
nhl.com

  +2 [+] [-]

, 2018-10-29 21:42, pirms 5 gadiem
Pilnīgi pelnīti un paredzami teicamas 3 spēlēs aizvadīja kopā gūstot 5 vārtus .