Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Bez līguma esošais Ristolainens trenējas kopā ar "Sabres"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Bez līguma esošais Ristolainens trenējas kopā ar "Sabres"
Rasmuss Ristolainens
Foto: AFP/Scanpix

Aizsargs Rasmuss Ristolainens, kuram joprojām nav izdevies vienoties ar Nacionālās hokeja līgas klubu Bufalo "Sabres" par jaunu līgumu, lūdzis un saņēmis atļauju sākt treniņus.

"Rasmuss un viņa aģents lūdza atļauju sākt treniņus uz ledus," komentējot neierasto situāciju, sacīja Bufalo "Sabres" galvenais treneris Dens Bailsma. "Ģenerālmenedžeris Tims Marejs sacīja, ka piekrīt šāda situācijai, līdz ar to redzēsim Rasmusu laukumā." Ristolainens pavasarī atteicās no Somijas izlases pārstāvēšanas pasaules čempionātā, lai varētu labāk sagatavoties Pasaules kausam un nākamajai sezonai.

Soms pagājušajā sezonā piedalījās visās 82 regulārā čempionāta spēlēs, izceļoties ar deviņiem vārtu guvumiem un 41 punktu, kas ļāva kļūt par Bufalo "Sabres" rezultatīvāko aizsargu un ceturto rezultatīvāko spēlētāju. Tāpat Ristolainens vidēji mačā laukumā pavadīja vairāk nekā 25 minūtes.

Pēc sezonas beidzās 21 gadu vecā hokejista līgums, tādējādi viņš kļuva par ierobežoti brīvo aģentu jeb Bufalo "Sabres" joprojām saglabāja tiesības uz Ristolainenu. Tomēr divas nedēļas pirms sezonas pusēm joprojām nav izdevies vienoties.

Tiek vēstīts, ka Ristolainens vēlas ilgtermiņa līgumu un vismaz sešus miljonus dolāru, iespējams, pat 6,5 miljonus sezonā, kamēr Bufalo "Sabres" vēlas parakstīt vienošanos par 5,5 miljoniem. Ierobežoti brīvajiem aģentiem jāparaksta līgums līdz 1. decembrim, citādi jāizlaiž visa sezona.

Bufalo "Sabres" jauno sezonu sāks naktī uz 14. oktobri pēc Latvijas laika, kad pulksten 2:00 uzņems Monreālas "Canadiens". Brīdī, kad Latvijas izlase cīnījās par ceļazīmi uz 2018. gada olimpiskajām spēlem, līgumu ar komandu pagarināja arī uzbrucējs Zemgus Girgensons, kurš vienojās par kontraktu uz vienu sezonu.

Šonakt Bufalo "Sabres" aizvadīs pārbaudes spēli pret Toronto "Maple Leafs", taču Girgensons, kurš divos iepriekšējos mačos izcēlās ar vienu vārtu guvumu, nespēlēs.

Izmantotie resursi:
Buffalo Hockey Beat - Beat coverage of the...

  +2 [+] [-]

, 2016-09-29 22:09, pirms 7 gadiem
šitas krabis jāņem ciet!
nākamais Duncan Keith!

     [+] [-]

, 2016-09-30 00:05, pirms 7 gadiem
Vienīgais normālais spēlētājs, ko bifeļi ir nodraftējuši, ja neskaita pirmos pikus, kur prātu nevajag.