Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Predators" paraksta ilgāko līgumu vēsturē - Džohansenam tiek astoņi gadi un 64 miljoni

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Predators" paraksta ilgāko līgumu vēsturē - Džohansenam tiek astoņi gadi un 64 miljoni
Raiens Džohansens
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas Stenlija kausa fināliste Nešvilas "Predators" pagarinājusi līgumu ar Raienu Džohansenu. 24 gadus vecais centra uzbrucējs nākamo astoņu sezonu laikā saņems 64 miljonus dolāru.

Aizvadītā sezona bija pirmā, kurā Nešvilas "Predators" sasniedza izslēgšanas spēļu finālu, turklāt pirmajā kārtā ar 4-0 tika sagrauta Rietumu konferences labākā komanda regulārajā sezonā Čikāgas "Blackhawks", pretiniekiem visas sērijas garumā ļaujot iemest vien trīs vārtus. Tomēr pelnrušķītes stāsts palika nepiepildīts, cīņā par Stenlija kausu ar 2-4 zaudējot Pitsburgas "Penguins", kas ieguva otro titulu pēc kārtas.

Nešvilai traucēja savainojumi, un viens no svarīgākajiem spēlētājiem, kurš nevarēja palīdzēt izšķirošajos mirkļos, bija pirmās maiņas centra uzbrucējs Raiens Džohansens. Viņš 14 izslēgšanas mačos guva trīs vārtus un pievienoja desmit piespēles, tomēr smags savainojums lika palikt malā. Tagad uzbrucējs ir atlabis un jau gatavojas nākamajai sezonai, strādājot ar fiziskās sagatavotības treneri.

Regulārajā sezonā Džohansens, kurš pirmdien svinēs 25. dzimšanas dienu, 82 spēlēs guva 14 vārtus un sakrāja 47 piespēles. Ar 61 punktu viņš dalīja Nešvilas "Predators" rezultatīvākā spēlētāja godu. Uzbrucēja sniegums ticis atalgots – viņš parakstījis ilgtermiņa līgumu uz astoņiem gadiem par 64 miljoniem dolāru.

Pagājušajā nedēļā līgumu uz septiņiem gadiem par 29,75 miljoniem parakstīja Viktors Arvidsons. Viņš un Džohansens spēlēja vienā maiņā ar Filipu Fošberju, kuram ir līgums uz vēl piecām sezonām, tādējādi Nešvilas "Predators" ar līderiem tagad var rēķināties ilgtermiņā. Vienīgais neskaidrais lēmums ir Maiks Fišers. Sagaidāms, ka komandas kapteinis tuvākās nedēļas laikā pieņems lēmumu par to, vai beigs karjeru.

"Domāju, ka viņš ir gatavs spert nākamo soli un kļūt par elites spēlētāju," runājot par Džohansena līgumu, sacīja Nešvilas "Predators" ģenerālmenedžeris Deivids Poils. "Darbi runā skaļi par to, kā jūties, un šis ir ilgākais līgums, kuru esam parakstījuši. Astoņi gadi, iespaidīga naudas summa, bet jūtu, ka viņš būs mūsu pirmais centrs vēl daudzus gadus."

Izmantotie resursi:
Preds ink Johansen to 8-year, $64M deal -...

     [+] [-]

, 2017-07-29 17:39, pirms 7 gadiem
Shea weber 14 gadus un 110milj. Tads līgums bija noslēgts pāris gadus atpakaļ. Tāpēc ilgākais un lielākais līgums jau sen ir parakstīts kluba vēsture.

  -1 [+] [-]

, 2017-07-29 18:51, pirms 7 gadiem
kasha rakstīja: Shea weber 14 gadus un 110milj. Tads līgums bija noslēgts pāris gadus atpakaļ. Tāpēc ilgākais un lielākais līgums jau sen ir parakstīts kluba vēsture.
Džohansenam vidēji sezonā sanāk precīzi 8 miljoni ASV dolāru.
Veberam, lai arī bija sezonas, kur viņš pelnīja pa 13 miljoniem, vidējā gada alga ir nedaudz zemāka - 7.857 miljoni ar kapeikām.

Tāpēc Džohansena līgums > Vebera līgums.

     [+] [-]

, 2017-07-29 20:27, pirms 7 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Džohansenam vidēji sezonā sanāk precīzi 8 miljoni ASV dolāru.
Veberam, lai arī bija sezonas, kur viņš pelnīja pa 13 miljoniem, vidējā gada alga ir nedaudz zemāka - 7.857 miljoni ar kapeikām.

Tāpēc Džohansena līgums > Vebera līgums.
Bet virsrakstā minēts ilgums, nevis kaut kāda summa.

     [+] [-]

, 2017-07-29 23:29, pirms 7 gadiem
Preds menedžments savā laikā labu darbiņu paveica iemainot šo kadru no CBJ. Vēl pajauns un arī ar potenciālu kļūt par elites līmeņa centru, ko arī čalis pamazām jau pierāda. Kad bija tas treids, tad tieši likās, ka Preds būs lielāki ieguvēji! Džons kas aigāja pretējā virzienā arī nav slikts defs (ir labs defs), bet liekas, ka kopumā lielāki ieguvēji tomēr ir tieši Preds!