Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Toronto "Maple Leafs" četrkāršo uzbrucēju Kapanena un Junsona algu

Toronto "Maple Leafs" četrkāršo uzbrucēju Kapanena un Junsona algu
Andrēass Junsons. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas komanda Toronto "Maple Leafs" pavēstījusi par jaunu līgumu parakstīšanu ar somu uzbrucēju Kasperi Kapanenu un zviedru uzbrucēju Andrēasu Junsonu.

Kapanens, kuram jūlijā apritēs 23 gadi, iepriekšējā sezonā saņēma 0,83 miljonus ASV dolāru un 78 spēlēs sakrāja 44 (20+24) punktus, būdams sestais rezultatīvākais komandā, 27 soda minūtes un pozitīvu lietderību +1. Stenlija kausā somam septiņas spēles, divi (1+1) punkti, divas soda minūtes un negatīva lietderība -1. Ar Kapanenu parakstīts trīs gadu līgums par 9,6 miljoniem dolāru jeb par vidēji 3,2 miljoniem sezonā.

Lielāks līgums ticis nepilnus 25 gadus vecajam Junsonam, kurš savā pirmajā pilnvērtīgajā sezonā līgā 73 spēlēs nopelnīja 43 (20+23) punktus, 32 soda minūtes un pozitīvu lietderību +14. Stenlija kausā zviedram septiņas spēles, četri (1+3) punkti un negatīva lietderība -4. Junsons iepriekš saņēma 0,75 miljonus dolāru, bet tagad ir parakstījis četru sezonu līgumu par 12,8 miljoniem jeb par vidēji 3,4 miljoniem gadā.

Toronto "Maple Leafs" ar 100 punktiem 82 spēlēs Atlantijas divīzijā ieņēma trešo vietu un pirmajā kārtā septiņās spēlēs piekāpās topošajai Stenlija kausa finālistei Bostonas "Bruins".

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/mapleleafs/news...


Teodors Bļugers. Foto: Vancouver Canucks

Liekot punktu regulārajai sezonai, Bļugeram iespēja sasniegt karjeras rekordu

Šonakt noslēgsies Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā sezona, un pulksten 3:00 laukumā dosies arī Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras "Canucks", kas izbraukumā spēkosies pret Vinipegas "Jets". Ja latviešu uzbrucējs nopelnīs vismaz vienu punktu, viņš sasniegs jaunu rekordu.
Breidijs Tkačaks. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
2

"Senators" kapteinis pārstāvēs Latvijas pretinieci ASV pasaules čempionātā

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Otavas "Senators" kapteinis Breidijs Tkačaks apstiprinājis, ka pārstāvēs Amerikas Savienotās Valstis pasaules čempionātā, kas sāksies 10. maijā Čehijā.
Džefs Kārters. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
1

Divas reizes Stenlija kausu izcīnījušais Kārters liek punktu karjerai

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Pitsburgas "Penguins" centra uzbrucējs Džefs Kārters 39 gadu vecumā paziņojis par karjeras beigām. Kopā ar Losandželosas "Kings" viņš divas reizes virs galvas cēla Stenlija kausu.