Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Oilers" un Makdeivids tuvu astoņu gadu un 106 miljonu līgumam

Rolands Eliņš

"Oilers" un Makdeivids tuvu astoņu gadu un 106 miljonu līgumam
Konors Makdeivids
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Aizvadītās NHL sezonas vērtīgākais spēlētājs Konors Makdeivids, kurš nākamo sezonu aizvadīs vēl ar debitanta līgumu, apspriež iespēju noslēgt ar Edmontonas “Oilers” iespaidīgāko līgumu līgā.

Kā vēsta “Sportsnet”, Konors Makdeivids pēc pirmā jūlija, kad tas kļūs iespējams, noslēgs jaunu līgumu ar Edmontonas “Oilers”. Līgums tiek paredzēts uz astoņiem gadiem par kopējo summu 106 miljoniem dolāru. Vidēji gadā tas būtu 13.25 miljoni, kas būtu lielākā pašreizējā alga līgā. No pašlaik noslēgtajiem līgumiem uz nākamo sezonu nevienam spēlētājam gada vidējā alga nav lielāka par 10.5 miljoniem.

Vēl tikai 20 gadus vecajam Makdeividam nākamā sezona jebkurā gadījumā vēl jāaizvada ar pirmā līmeņa līgumu, ko viņš noslēdza uzreiz pēc drafta. Ņemot vērā Makdeivida jaunību un jau gūtos iespaidīgos panākumus līgā, “Oilers” viņam vēlējās piedāvāt maksimāli ilgu jaunā līguma termiņu.

Vienošanās ar Makdeividu pavērtu “Oilers” arī brīvas rokas sākt sarunas par līguma noslēgšanu ar citu savu jauno spēlētāju – Vācijas uzbrucēju Leonu Draizaitlu. Viņš pirmajā jūlijā kļūs par aizsargātu brīvo aģentu. Kā iepriekš bija norādījis “Oilers” ģenerālmenedžeris Pīters Čiareli, viņš apzinās, ka Draizaitls kļūs par brīvo aģentu brīdī, kad Makdeivids kļūs tiesīgs parakstīt jaunu līgumu, taču tāpat vispirms tiks nokārtots līgumus ar Makdeividu un tad Draizaitlu.

Tikmēr “Senators” noslēgusi līgumu ar vārtsargu Maiku Kondonu, vienojoties par sadarbību uz trim sezonām par 7.2 miljoniem dolāru. 27 gadus vecais Kondons aizvadītajā sezonā piedalījās 40 Otavas spēlēs, vidēji atvairot 91.4% pretinieku metienu un ielaižot 2.5 vārtus. Viņš pirmajā jūlijā būtu kļuvis par neierobežotu brīvo aģentu.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/connor-mcd...

     [+] [-]

, 2017-06-29 09:53, pirms 7 gadiem
slimi...diviem spēlētājiem algās atdot 20-25 % no algas griestiem, kas nākamajā sezonā laikam būs 76 milj...

     [+] [-]

, 2017-06-29 09:53, pirms 7 gadiem
Pelnīti

     [+] [-]

, 2017-06-29 10:15, pirms 7 gadiem
Šiem abiem kopā kaut kur 21 vidēji gadā, tad vel Lucičs un Hopkins ar 6 gadā tas jau 33 mio uz 4 uzbrucējiem, labi Eberli aizmainīja un viņa 6mio vietā dabuja Stroma 2,5, bet lielās problēmas Oilers būs pēc šīs sezonas jo kādiem 5-6 spēlētājiem beidzās viņu samērā lētie līgumi un tad jau būs grūti iekļauties algu griestos.

  -1 [+] [-]

, 2017-06-29 10:30, pirms 7 gadiem
vakar otrs portāls jau ziņoja:
Makdeivids parakstījis ilgtermiņa līgumu ar...

     [+] [-]

, 2017-06-29 10:48, pirms 7 gadiem
kaijs rakstīja: vakar otrs portāls jau ziņoja:
http://www.sportazinas.com/makdeivids-parakstijis-ilgtermina-ligumu-ar-oilers-par-13-miljoniem-sezona/
tas otrs portāls maldina sabiedrību, jo McDavid un Oilers līgumu vēl nav noslēguši.
turklāt tās sportaziņas pašas nonāk pretrunā
virsrakstā: Makdeivids parakstījis
bet tekstā: "Konors Makdeivids parakstīs jaunu ilgtermiņa līgumu...

     [+] [-]

, 2017-06-29 14:55, pirms 7 gadiem
Toč debīli.... tur ir atrunāts arī ko darīt ja turpmāk pēc gadiem viņa līmenis neatbilst tam? Vai maksās pensiju tāpat? Konoram pēc tāda līguma nav ko vairs iespringt... tik vien ja pašam ir sportiskais niknums un vēlme kaut ko vēl pierādīt...