Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

"Sabres" kapteinis: "Bija pieci smagi gadi, apnicis zaudēt, esmu sarūgtināts"

"Sabres" kapteinis: "Bija pieci smagi gadi, apnicis zaudēt, esmu sarūgtināts"
Džeks Aikels (#9), Zemgus Girgensons (#28). Foto: The Canadian Press / tsn.ca

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Bufalo "Sabres" kapteinis, amerikāņu uzbrucējs Džeks Aikels atklāj, ka ir sarūgtināts par aizvadītajiem pieciem gadiem, kaut gan katru sezonu sāk ar domu par Stenlija kausu.

"Klausieties, man ir apnicis zaudēt, man apnicis un esmu sarūgtināts! Šobrīd noteikti nav viegli ko tādu norīt. Pagājuši pāris smagi mēneši [kopš tika aizvadīta pēdējā spēle]. Bija pieci smagi gadi," atzīst uzbrucējs. Pēdējās piecās sezonās kopumā Aikels bija "Sabres" rezultatīvākais spēlētājs, taču komandai neizdevās kvalificēties Stenlija kausa mačiem.

Koronavīrusa pandēmijas dēļ sezona tika pārtraukta 12. martā, bet tagad paziņots, ka spēles atsāksies. Bufalo klubam šoreiz pietrūka pavisam nedaudz, lai iekļūtu "play-off", kur piedalīsies 24 vienības. "Mēs neesam starp šīm komandām, kas gūs ļoti vērtīgu pieredzi. Tas izraisa ļoti lielu vilšanos," atzīst Džeks Aikels.

"Es melotu, ja teiktu, ka neesmu neapmierināts ar notiekošajām lietām. Kaut gan šosezon mēs spērām soli uz priekšu. Bija prieks sadarboties ar galveno treneri Ralfu Krīgeru, kurš katru dienu tik daudz darīja mūsu komandas labā. Ir grūti laiki, taču viņš paveica lielisku darbu."

Otro sezonu Džeks Aikels bija komandas kapteinis. "Esmu tālu no pilnības kā kapteinis un spēlētājs, bet jāizmanto gūtā pieredze un jākļūst labākam. Ir jāsaprot komandas biedri un viņu personības. Tas prasa daudz. Vienkārši cenšos darīt to, kas jādara," saka 23 gadus vecais uzbrucējs.

"Vēlos uzvarēt katru reizi, kad esmu laukumā. Vēlos izcīnīt Stenlija kausu katru reizi, kad sāku sezonu. Jau esmu sācis gatavoties nākamajai sezonai, esmu atpakaļ uz ledus un trenējos. Daru lietas, lai lai mēģinātu kļūt labāks nākamās sezonas sākumā, kad nu tas būs."

Atgādinām, ka Aikela komandas biedrs, latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons šosezon sakrāja 19 (12+7) punktus, kas deva devīto vietu "Sabres" rezultatīvāko spēlētāju sarakstā.

Izmantotie resursi:
buffalohockeybeat.com


, 2020-05-29 19:27, pirms 4 gadiem
Domāju gan...uz brīdi viss izskatās labi,būs plovi bet pēctam dziļi tiēšā vārdu nozīmē dirsā!
, 2020-05-29 19:37, pirms 4 gadiem
pašam labāk jāspēlē, BUF zaudējumu sērija sakrita ar džeka sausumu - padsmit spēlēs 0 punkti ..
, 2020-05-29 20:29, pirms 4 gadiem
Daniel rakstīja: pašam labāk jāspēlē, BUF zaudējumu sērija sakrita ar džeka sausumu - padsmit spēlēs 0 punkti ..
Un es domaju ka hokejs ir komandas spēle...
, 2020-05-30 10:13, pirms 4 gadiem
Tak meklē darbiņu citur, ja Bufalo nepatīk, neviens netur.
, 2020-05-30 10:47, pirms 4 gadiem
Rakstā Džeiks, Džeks un Džefs, žurnālistikas paraugstunda
, 2020-05-30 12:04, pirms 4 gadiem
Dinamo'1988 rakstīja: Tak meklē darbiņu citur, ja Bufalo nepatīk, neviens netur.
Līgums tur vēl 6 gadus. Tas tev nav - man apnika būt par gruščiku Maximā, iešu citur rukāt...
Marks Andrē Flerī. Foto: NHL

Flerī pagarina līgumu ar Minesotu un paziņo: nākamā sezona būs pēdējā

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Minesotas "Wild" uz vienu sezonu pagarinājis līgumu ar 39 gadus veco vārtsargu Marku Andrē Flerī, kurš pēc kontrakta iztecēšanas liks punktu karjerai.
Martēns Senluī. Foto: NHL

Stenlija kausa izcīņā neiekļuvusī "Canadiens" pagarina līgumu ar Senluī

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Monreālas "Canadiens" pēc regulārās sezonas noslēguma paziņojis par līguma pagarināšanu ar galveno treneri Martēnu Senluī. Jaunā vienošanās paredz sadarbību uz nākamajā trīs sezonām.
Vašingtonas "Capitals" hokejisti pēc izšķirošas uzvaras Filadelfijā. Foto: Matt Slocum/AP/Scanpix
14

"Capitals" izmanto Tortorellas pēdējo salmiņu, sarūgtina izglābušos Detroitu un tiek play-off

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa turnīra pēdējā vagonā šosezon ielēca Vašingtonas "Capitals", kura izbraukumā ar 2:1 pieveica Filadelfijas "Flyers", neklātienes sacīkstē tikai papildrādītāja dēļ noturoties priekšā Detroitas "Red Wings".