Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Aizermens: "Tampai nāksies pieņemt lēmumu vārtsargu sakarā"

Aizermens: "Tampai nāksies pieņemt lēmumu vārtsargu sakarā"
Tampabejas "Lightning" galvenais treneris Džons Kūpers un vārtsargs Andrejs Vasiļevskis
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas kluba Tampabejas "Lightning" ģenerālmenedžeris Stīvs Aizermens norādījis, ka komandai ir divi lieliski vārtsargi, kuri pēdējā laikā nodemonstrējuši lielisku sniegumu, taču nākotnē būs jāpieņem smags lēmums.

"Manuprāt, atrodamies lieliskā pozīcijā - mums ir divi labi vārtsargi. Ņemot vērā Andreja Vasiļevska sniegumu pagājušajā un šajā sezonā, īpaši sērijā pret Pitsburgas "Penguins", domāju, ka mums ir teicams jaunais vārtsargs," sacīja Tampabejas "Lightning" ģenerālmenedžeris Stīvs Aizermens. "Turklāt ir Bens Bišops, kuru nevēlos saukt par veterānu, jo viņš nav aizvadījis pārāk daudz sezonu."

"Taču saprotu, ka pienāks brīdis, kad nāksies pieņemt lēmumu algu griestu vai līgas paplašināšanās dēļ," turpināja Bišops. Nacionālajai hokeja līgai gatavojas pievienoties Lasvegasā bāzēta komanda, kura sastāvu veidos, spēlētājus atņemot citiem. Katra vienība drīkstēs aizsargāt tikai vienu vārtsargu, un Bišops, kurš saņem 5,95 miljonus, vai Vasiļevskis, kurš saņem 925 tūkstošus, noteikti nonāks redzeslokā.

Tāpat Tampabejas "Lightning", kas pērn spēlēja Stenlija kausa finālā, bet šajā sezonā pusfinālā ar 2-4 zaudēja Pitsburgas "Penguins", jāpagarina līgumi ar vairākiem svarīgiem spēlētājiem. Protams, galvenā prioritāte ir kapteinis Stīvens Stemkoss, kurš gan savainojuma dēļ izlaida lielāko daļu sezonas izskaņas, tāpat nedrīkst aizmirst jaunos Ņikitu Kučerovu un Džonatanu Druēnu.

Pēc tam, kad Bišops iedzīvojās savainojumā, par pirmo vārtsargu kļuva 21 gadu vecais krievs Vasiļevskis, kurš astoņās izslēgšanas spēlēs atvairīja 92,5% sāncenšu metienu. Viņa dublieris bija latvietis Kristers Gudļevskis, kurš trīs gadu laikā Nacionālās hokeja līgas regulārajā čempionātā aizvadījis divus mačus, pirmajā izcīnot uzvaru, bet otrajā aizvadot 60 sausās minūtes.

Izmantotie resursi:
NBC Sports |


, 2016-05-29 19:16, pirms 8 gadiem
oh, wow, Gudļevskis pieminēts tik vienā teikumā beigās-respekt.
, 2016-05-29 19:23, pirms 8 gadiem
Atveru ar cerību, ka būs kaut kas par Gudiju bet nekā. Jāmaina klubs
, 2016-05-29 19:37, pirms 8 gadiem
Vienigais ko es gribu ir lai Gudis tiek aizmainits uz citu komandu. Kaut lejas gala komandu kur mazak labi vartusargi...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-05-29 19:45, pirms 8 gadiem
Tampai vajadzētu pieņemt lēmumu ģenerālmenedžera sakarā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-05-29 20:10, pirms 8 gadiem
Redneck rakstīja: Gudijam paveras iespēja būt tampas otrajam vārtsargam, jo nojaušams, ka Vasiļevski aizsargās un ja Las Vegasa sagribēs, paņems Bišopu
Diez vai šie ņems 6 ļimonu traumu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-05-29 20:20, pirms 8 gadiem
Tampai spoža nākotne, Vasiļevskis Bišopa paspārnē, Gudim tur nav vietas un nav vietas vispār NHL. Bet normālās līgās Eiropā varētu spēlēt. Varbūt sākumā ne tajos stiprākajos klubos, bet ar laiku.
, 2016-05-29 20:22, pirms 8 gadiem
fall in love rakstīja: Diez vai šie ņems 6 ļimonu traumu
Paplašināšanas drafts nav šogad...
, 2016-05-29 20:24, pirms 8 gadiem
Jirgens Rozenbergs/Džo Cimmermans rakstīja: Tampai spoža nākotne, Vasiļevskis Bišopa paspārnē, Gudim tur nav vietas un nav vietas vispār NHL. Bet normālās līgās Eiropā varētu spēlēt. Varbūt sākumā ne tajos stiprākajos klubos, bet ar laiku.
Kā tu raugies uz iespēju Gudļevskim spēlēt pie nabagiem Динамо Рига?
, 2016-05-29 20:25, pirms 8 gadiem
Antons Upesdeglis rakstīja: Kā tu raugies uz iespēju Gudļevskim spēlēt pie nabagiem Динамо Рига?
Labāk jau kā fārmā būtu, vismaz finansiāli, līmenis tas pats. Es protams, gribētu kaut kur vairāk uz rietumi, ka nesabojājas kā citi.
, 2016-05-29 20:26, pirms 8 gadiem
pernambucano rakstīja: Tampai vajadzētu pieņemt lēmumu ģenerālmenedžera sakarā!
Lēmums sen jau pieņemts! Ir līgums līdz 2019. gadam, ja nemaldos, un nekas neliecina, ka viņš varētu tikt lauzts.
, 2016-05-29 20:30, pirms 8 gadiem
Antons Upesdeglis rakstīja: Lēmums sen jau pieņemts! Ir līgums līdz 2019. gadam, ja nemaldos, un nekas neliecina, ka viņš varētu tikt lauzts.
Turklāt Aizermans ir labs GM, izveidojis spēcīgu komandu. Kā nekā īsts uzvarētājs.
, 2016-05-29 20:33, pirms 8 gadiem
Jirgens Rozenbergs/Džo Cimmermans rakstīja: Turklāt Aizermans ir labs GM, izveidojis spēcīgu komandu. Kā nekā īsts uzvarētājs.
Bez šaubām! Tikai Динамо kepons pernambucano var iedomāties, ka Aizermans ir slikts GM, jo nedod Gudļevskim iespēju!
, 2016-05-29 21:22, pirms 8 gadiem
Antons Upesdeglis rakstīja: Bez šaubām! Tikai Динамо kepons pernambucano var iedomāties, ka Aizermans ir slikts GM, jo nedod Gudļevskim iespēju!
Aizermans ļauj Gudim aiziet ar cieņu, tāpat skaidrs, ka tur nekā nebūs. Pamocīsies pa fārmu kā visi karsumi, kuldas un bārtuļi, un būs Eiropā.
, 2016-05-29 21:24, pirms 8 gadiem
Izskatās, ka neviens nesaprata raksta jēgu, atkārtošu, ka Bišops tiks dots prom, un Vasilevskis un Gudijs paliks komandā, ticami, ka Tampa iemainīs pret vienu spēlētāju un vienu viduvēju vārtusargu ar ko gudim būs jākonkurē. Es redzu tagad labus variantus Gudijam un viņam nav nekur jāiet bet jāturpina strādāt, iespēja būs.
, 2016-05-29 21:34, pirms 8 gadiem
Kāds var pastāstīt sīkāk par to paplašināšanos un kā tiek atņemti spēlētāji citām komandām?
, 2016-05-29 21:34, pirms 8 gadiem
karlosm rakstīja: Izskatās, ka neviens nesaprata raksta jēgu, atkārtošu, ka Bišops tiks dots prom, un Vasilevskis un Gudijs paliks komandā, ticami, ka Tampa iemainīs pret vienu spēlētāju un vienu viduvēju vārtusargu ar ko gudim būs jākonkurē. Es redzu tagad labus variantus Gudijam un viņam nav nekur jāiet bet jāturpina strādāt, iespēja būs.
Mainīs, bet ne obligāti tagad un ja kādam Bišops tad būs vajadzīgs, bet vietā var nākt arī kāds jaunāks vārtsargs, jo ne jau uz vienu Vasiļevski visu uzliks, jo vēl nav zināms, kas no viņa iznāks. Tā, ka komandā vienalga būs divi vārtu vīri priekšā.
, 2016-05-29 21:39, pirms 8 gadiem
Jirgens Rozenbergs/Džo Cimmermans rakstīja: Mainīs, bet ne obligāti tagad un ja kādam Bišops tad būs vajadzīgs, bet vietā var nākt arī kāds jaunāks vārtsargs, jo ne jau uz vienu Vasiļevski visu uzliks, jo vēl nav zināms, kas no viņa iznāks. Tā, ka komandā vienalga būs divi vārtu vīri priekšā.
Lai aizmainītu Bišopu(NMC), nepieciešama viņa piekrišana, tas , ka Aizermans to mēginās tas noteikti, jo jāatbrīvo nauda zem griestiem priekš Stemkosa un Kučerova..galējais variants izpirks līgumu! viss vienkārši.
, 2016-05-29 21:44, pirms 8 gadiem
Detection rakstīja: Kāds var pastāstīt sīkāk par to paplašināšanos un kā tiek atņemti spēlētāji citām komandām?
Pagaidi nākošo gadu, vēl nav oficāli nekas apstiprināts...
Ar projektu vari iepazīties šeit:
How does the NHL expansion draft work? A primer...
, 2016-05-29 21:55, pirms 8 gadiem
zaipis rakstīja: Lai aizmainītu Bišopu(NMC), nepieciešama viņa piekrišana, tas , ka Aizermans to mēginās tas noteikti, jo jāatbrīvo nauda zem griestiem priekš Stemkosa un Kučerova..galējais variants izpirks līgumu! viss vienkārši.
Tad jau jārīkojas drīz, citādi Stemkoss šogad pacels cepuri un aizies, vai arī Bišops tāpat vienkārši nākamgad, ja vien klubs tieši to negrib.
, 2016-05-29 22:01, pirms 8 gadiem
Ja kāds pievāks Benu Laidni, Tampabeja nopirks citu pirmo vārtsargu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-05-29 22:05, pirms 8 gadiem
M rakstīja: Ja kāds pievāks Benu Laidni, Tampabeja nopirks citu pirmo vārtsargu.
Pietiek labu otro, labi pirmie apkārt nemētājas, un pirmais priekš nākotnes viņiem jau ir.
, 2016-05-29 22:12, pirms 8 gadiem
Jirgens Rozenbergs/Džo Cimmermans rakstīja: Tad jau jārīkojas drīz, citādi Stemkoss šogad pacels cepuri un aizies, vai arī Bišops tāpat vienkārši nākamgad, ja vien klubs tieši to negrib.
Klubs tikko play-off beidzis, Aizermans domāju jau darbojas...
iepriekšējie paziņojumi gan Stemkosa, gan Aizermana liecina, ka viņš paliks. Savukārt šis paziņojums manuprat norāda, ka Bišops ir liekais...3 sezonas play-off un katru reizi trauma vai citas problēmas katrā ziņā viņam par labu neko neliecināja jeb drīzāk no Bišopa škirsies līdz 1.jūlijam nekā Stemkosa!
, 2016-05-29 22:21, pirms 8 gadiem
zaipis rakstīja: Klubs tikko play-off beidzis, Aizermans domāju jau darbojas...
iepriekšējie paziņojumi gan Stemkosa, gan Aizermana liecina, ka viņš paliks. Savukārt šis paziņojums manuprat norāda, ka Bišops ir liekais...3 sezonas play-off un katru reizi trauma vai citas problēmas katrā ziņā viņam par labu neko neliecināja jeb drīzāk no Bišopa škirsies līdz 1.jūlijam nekā Stemkosa!
Tikai grūti būs ieskapēt kādam, gaidot paplašināšanu. Ja nu kādam, kam nav vispār ko vārtos likt. Nāksies atdot lēti.
, 2016-05-29 22:31, pirms 8 gadiem
Jirgens Rozenbergs/Džo Cimmermans rakstīja: Tikai grūti būs ieskapēt kādam, gaidot paplašināšanu. Ja nu kādam, kam nav vispār ko vārtos likt. Nāksies atdot lēti.
Tampu spiež algu griesti, nekas cits neatliks kā atdod par sviestmaizi Bišopu. Aizermana runas par Vasy, ka tikai pateicoties viņam tika līdz 7 spēlei manuprāt liecina, ka izvēle ir izdarīta par pirmo numuru nākošgad! Ja vēl kāds klubs Kučerovam uzmetīs "ofer sheet", vispār nedomājot Bišopu pie pirmās izdevības aizmainīs vai izpirks līgumu! Divus uzbrucējus Bišopa dēļ Aizermans točna negribēs zaudēt!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Gustavs Grigals. Foto: Atlanta Gladiators
6

Vankūveras pretiniece Nešvila pirms Stenlija kausa izsauc vārtsargu Grigalu

Nacionālās hokeja līgas komanda Nešvilas "Predators" pirmdienas rītā Vankūverā sāks Stenlija kausa izcīņu, bet šovakar pavēstījusi par 25 gadus vecā latviešu vārtsarga Gustava Grigala izsaukšanu.
Uvis Balinskis. Foto: Florida Panthers
7

Balinska ''Panthers'' Stenlija kausa izcīņu svētdien sāks ar agro maču

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) noslēgusies regulārā sezona un noskaidrojušies Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas pāri. Uvja Balinska pārstāvētā Floridas ''Panthers'' izslēgšanas spēles sāks svētdien, aizvadot agro maču, bet Teodora Bļugera ''Cancuks'' pirmo maču aizvadīs naktī uz pirmdienu.
Neitans Makinons. Foto: USA Today Sports/Scanpix
2

Makinonam divas piespēles un ''Avalanche'' rekords sakāvē pār ''Oilers''

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Neitans Makinons atdeva divas rezultatīvas piespēles un uzstādīja jaunu ''Avalanche'' franšīzes rekordu, Kolorādo klubam sakaujot Edmontonas ''Oilers''.