Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Crunch" un "Lightning" pagarina sadarbību līdz 2022. gadam

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Crunch" un "Lightning" pagarina sadarbību līdz 2022. gadam
Kristers Gudļevskis
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Nacionālās hokeja līgas klubs Tampabejas "Lightning" uz sešiem gadiem pagarinājis sadarbību ar Amerikas Hokeja līgā spēlējošo fārmklubu Sirakūzu "Crunch", kuru pārstāv arī Latvijas izlases vārtsargs Kristers Gudļevskis.

Amerikas Hokeja līgas klubs Sirakūzu "Crunch" 76 spēlēs sakrāja 79 punktus, taču ar to bija par maz, lai kvalificētos izslēgšanas spēlēm - bija nepieciešami vismaz 87 punkti. Vēl pirms pēdējā mača latviešu vārtsargs Kristers Gudļevskis tika izsaukts no fārmkomandas un pievienojās Nacionālās hokeja līgas klubam Tampabejas "Lightning" kā trešais numurs.

Šodien paziņots, ka Tampabejas "Lightning" un Sirakūzu "Crunch" pagarinājušas sadarbību uz sešām sezonām jeb līdz 2022. gadam. Pirmā vienošanās tika noslēgta 2012. gadā, un kopš tā laika abu komandu kreklus pielaikojuši 36 spēlētāji. 12 no viņiem pašlaik cīnās par Stenlija kausu, ieskaitot krievu vārtsargu Andreju Vasiļevski.

"Tampabejas "Lightning" skaidri pierādījusi, ka ir viena no Nacionālās hokeja līgas labākajām komandām. Esam lepni pagarināt sadarbību un esam pārliecināti, ka arī turpinājumā daudz jaunu un talantīgu spēlētāju prasmes slīpēs tieši uz mūsu ledus," sacīja Sirakūzu "Crunch" īpašnieks Hovards Dolgons. Komanda 2013. gadā spēlēja Kaldera kausa finālā. "Vēlamies būs labākie gan laukumā, gan ārpus tā, piegādājot labāko produktu labākajiem faniem Amerikas Hokeja līgā."

Gudļevskis šovasar kļūs par ierobežoti brīvo aģentu. Viņš varēs uzklausīt arī citu komandu piedāvājumus, taču priekšroka joprojām būs Tampabejas "Lightning" - liekot galdā piedāvātajam identisku līgumu, hokejists paliks pašreizējā komandā.

Izmantotie resursi:
TheAHL.com | The American Hockey League | Home...

  +1 [+] [-]

, 2016-04-29 15:58, pirms 8 gadiem
tad jau sirakruza kristers vismaz vel 6 gadus zipās