Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Perijs, Sedīns, Senluī – NHL MVP kandidāti

Juris Miņins
Juris Miņins

Perijs, Sedīns, Senluī – NHL MVP kandidāti
Korijs Perijs
Foto: AP/Scanpix

Vakardien Nacionālās hokeja līgas (NHL) vadība paziņoja tos trīs spēlētājus, kuri šosezon cīnīsies par MVP balvu jeb Hārta trofiju. Šogad tie būs Korijs Perijs, Daniels Sedīns un Martins Senluī.

NHL vadība ir nākusi klajā ar to spēlētāju uzvārdiem, kuri Hokeja apskatnieku asociācijas biedru balsojumā ir saņēmuši visvairāk balsu. Šogad par Hārta blavu cīnīsies 2004. gada NHL MVP Martins Senluī no Tampabejas "Lightning", Anaheimas "Ducks" pārstāvošais Korijs Perijs, kurš bija šīs sezonas labākais vārtu guvējs un sezonas rezultatīvākais spēlētājs, Vankūveras "Canucks" hokejists Daniels Sedīns.

Zīmīgi, ka gadījumā, ja pie balvas tiks Daniels Sedīns, kurš šajā sezonā izcēlās ar 41+63 punktiem, tad šis būs pirmais gadījums, kad divas sezonas pēc kārtas par Hārta balvas ieguvējiem kļūst brāļi.

Savukārt Korijs Perijs, šīs sezonas rezultatīvākais vārtu guvējs un līgas trešais rezultatīvākais spēlētājs (98 punkti), nopelnīja savu iekļaušanu šajā sarakstā ar fantastisko sezonas noslēgumu, kurā viņš, 16 mačos, guva 19 vārtus, tādējādi palīdzot Anaheimas "Ducks" komandai iekļūt izslēgšanas spēlēs.

Visbeidzot Martins Senluī šajā sezonā izcēlās ar 99 punktiem – 31 vārtiem un 68 rezultatīvām piespēlēm (visu laiku labākais rādītājs komandas vēsturē), pie tam viņš ir arī viens no finālistiem uz Lēdijas Bingas balvu.

Atgādināsim, ka Hārta balvas pasniegšana, kā jau katru gadu, notiks NHL balvu pasniegšanas ceremonijas laikā, kas norisināsies 22. jūnijā, Lasvegasā.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

     [+] [-]

, 2011-04-29 09:12, pirms 13 gadiem
Ļoti neinteresanti.NHL ir paņēmuši rezultatīvāko saraksta pirmos 3 spēlētājus, kas visi piedevām vēl ir malējie uzbrucēji.Tas ir rets gadījums.
Uzskatu, ka šajā trijniekā vajadzēja būt Prongeram, kurš ir visīstākais savas komandas MVP, kādu vien var iedomāties.
MSL, kaut arī ir lielisks hokejists, ir paņemts, kā vietas aizpildītājs.Perijam nedos, jo viņam jau ir 50 goli , bet " sliktā zēna " reputācija.Visticamāk, ka iedos brālim, jo NHL jau patīk t.s. dinastijas.Smuki izskatīsies, tas nekas, ka zviedrs.

  +2 [+] [-]

, 2011-04-29 09:15, pirms 13 gadiem
St. Louis diezin vai. Perijs būtu pelnījis ar to, ka burtiski uz saviem pleciem ievilka Ducks play-off, taču, objektīvi vērtējot, Sedinam būtu jāsaņem Hārta balva.. 1. vieta rezultatīvāko sarakstā, 1. vieta komandai līgā - skaidri redzams būtiskais ieguldījums spīdošajam komandas sniegumam.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-04-29 10:19, pirms 13 gadiem
Ja,jau Korijs bija galvenais vilcējs,lai pīles tiktu pleijofos,tad,jau,drošvien,viņš arī šo balvu ir visvairāk pelnījis.

  +2 [+] [-]

, 2011-04-29 11:03, pirms 13 gadiem
Selanne bija galvenais vilcējs

     [+] [-]

, 2011-04-29 11:11, pirms 13 gadiem
imbecile rakstīja: Selanne bija galvenais vilcējs
Viņš arī,vispār viņam viena no karjeras labākajām sezonām,ieskaitot pleijofus,par spīti 40 gadiem.

     [+] [-]

, 2011-04-29 12:01, pirms 13 gadiem
WILDE rakstīja: Ar ko tad Prongers ir galvastiesu pārāks par citiem savu komandu līderiem, kuri ir ievērojami sekmējuši savu komandu panākumus regsezonā? Flyers nav uzvarējuši nedz līgā, nedz konferencē, nedz veikuši arī kādu citu varoņdarbu šosezon, vien bijuši starp līgas līderiem. Visu cieņu Prongeram par viņa ieguldījumu komandā, bet vai tas ir NHL MVP vērts?
Tad jau Perija labākā skorera tituls un ieguldījums Ducks iekļūšanā PO ir vērtīgāks.
Tomēr es uzskatu, ka D.Sedīns kā NHL rezultatīvākais spēlētājs un regsezonas uzvarētājas komandas līderis ir visvairāk pelnījis Hārta trofeju.
Starp citu, kāpēc Tev nepatīk zviedri? Man sarkanbārdainie "vikingi" ir otrajā vietā hokejistu tautību smpātiju skalā tūlīt aiz kanādiešiem.
Un ar ko tad šie, nominētie ir nenormāli pārāki? Punktu ziņā, jā. Bet punkti jau nav vienīgais.

     [+] [-]

, 2011-04-29 18:35, pirms 13 gadiem
Sedins