Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Rubulis

Ķēniņam četri metieni, "Canucks" zaudē pagarinājumā

Ķēniņam četri metieni, "Canucks" zaudē pagarinājumā
Ronalds Ķēniņš
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē šonakt Vankūveras "Canucks" pagarinājumā ar 3:4 piekāpās Dalasas "Stars". Latviešu uzbrucējs Ronalds Ķēniņš izcēlās ar četriem metieniem pa vārtiem.

"Canucks" pirms trešā perioda bija vadībā ar 2:1, tomēr pēc tam izlaida vadību un bija spiesti atspēlēties. Pusotru minūti līdz pamatlaika beigām Radims Vrbata panāca izlīdzinājumu, taču pagarinājumā "Stars" svinēja uzvaru, pateicoties Džona Klingberga precīzajam metienam.

"Canucks" rindās 11 minūtes laukumā pavadīja latviešu uzbrucējs Ronalds Ķēniņš. 24 gadus vecais uzbrucējs izcēlās ar četriem metieniem pa Kari Lehtonena vārtiem, kas ir dalīts labākais rādītājs Ķēniņā karjerā. Latvietis izpildīja arī trīs spēka paņēmienus un noslēdza spēli ar neitrālu +/- koeficientu.

"Canucks" ar 91 punktu 75 spēlēs saglabā sesto vietu Rietumu konferencē, devītajā pozīcijā esošo Kalgarī "Flames" apsteidzot par četriem punktiem. "Stars" ar 84 punktiem 76 mačos ir desmitie.

Teda Nolana un Artūra Irbes trenētie Bufalo "Sabres" izbraukumā ar 3:5 piekāpās Kolorādo "Avalanche". Mača gaitā Kolorādo izvirzījās vadībā arī ar 4:0 un 5:1, bet beigās "Sabres" aizsargu gūtie vārti ļāva Bufalo pietuvoties līdz divu vārtu deficītam.

Tikmēr Austrumu konferences vadību atguva Monreālas "Canadiens", kas savā laukumā ar 3:2 pagarinājumā uzveica Floridas "Panthers". "Canadiens" pievienojās Ņujorkas "Rangers" hokejistiem, nodrošinot vietu Stenlija kausa izcīņā.

Kolumbusas "Blue Jackets" izbraukumā ar 4:2 pārspēja vienu no Rietumu konferences spēcīgākajām komandām Sentluisas "Blues". "Blue Jackets" bija nepieciešami tikai 17 metieni, lai gūtu četrus vārtus. Kolumbusai tā bija astotā izbraukuma uzvara pēc kārtas.

NHL regulārā sezona, 28. marts

SpēleRezultāts
Capitals – Predators3:4
Red Wings – Lightning4:0
Bruins – Rangers4:2
Islanders – Ducks2:3
Flyers – Sharks2:3 PM
Penguins – Coyotes3:2
Maple Leafs – Senators4:3 P
Canadiens – Panthers3:2 P
Hurricanes – Devils3:1
Blues – Blue Jackets4:2
Wild – Kings4:1
Avalanche – Sabres5:3
Canucks – Stars3:4 P

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-03-29 09:18, pirms 9 gadiem
Vispar pedējās trīs spēlēs ir tā ka trešā perioda beigās Ronalds laukumā netiek laists...
, 2015-03-29 09:50, pirms 9 gadiem
PraporšiksPingvīns rakstīja: Kurš skatījās? kāpēc 3 perioda viduu nosedināja? jo pārgāja ar 3 maiņām ? normāli tagad varēs 5 no rīta skatīties hokeju ..
Slikti spēlēja!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-03-29 10:23, pirms 9 gadiem
Vienā momentā horvata maiņai tik labi saspēlējas ka ķēniņš sita tukšos vārtos. Bet lielisks saves!
, 2015-03-29 10:37, pirms 9 gadiem
aizermans rakstīja: Slikti spēlēja!
Cirvis!
';
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-03-29 12:29, pirms 9 gadiem
Diskriminācija.
, 2015-03-29 13:30, pirms 9 gadiem
Jā, šī bija ļoti aizraujoša spēle. Ķēniņam iespējams nedaudz veiksmes pietrūka, lai pārtrauktu nu jau 17 spēļu ieilgušo sauso sēriju.
Derētu vienus vārtus vel iemest, lai pārliecība par sevi pirms izslēgšanas spēlēm ir augstāka.
Breidijs Tkačaks. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
1

"Senators" kapteinis pārstāvēs Latvijas pretinieci ASV pasaules čempionātā

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Otavas "Senators" kapteinis Breidijs Tkačaks apstiprinājis, ka pārstāvēs Amerikas Savienotās Valstis pasaules čempionātā, kas sāksies 10. maijā Čehijā.
Džefs Kārters. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
1

Divas reizes Stenlija kausu izcīnījušais Kārters liek punktu karjerai

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Pitsburgas "Penguins" centra uzbrucējs Džefs Kārters 39 gadu vecumā paziņojis par karjeras beigām. Kopā ar Losandželosas "Kings" viņš divas reizes virs galvas cēla Stenlija kausu.
Ņikita Kučerovs (Nr. 86) ar komandas biedriem. Foto: Mike Carlson/AFP/Scanpix
4

Zvaigznes pirmās Rietumos, koijoti atvadās no tuksneša, "Canucks" uzzina pretinieci

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Rietumu konferences kopvērtējumā pirmo vietu nodrošinājusi Dalasas "Stars" vienība, savukārt latviešiem aktuālā Vankūveras "Canucks" uzzinājusi, ka Stenlija kausa izcīņas pirmajā kārtā spēkosies pret Nešvilas "Predators".