Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Zeidžekam 1+3, "Devils" iemet sešas ripas pingvīnu vārtos

Zeidžekam 1+3, "Devils" iemet sešas ripas pingvīnu vārtos
"Devils" uzbrucējs Treviss Zeidžeks atzīmējās ar 1+3 uzvarā pār "Penguins". Foto: AP/Scanpix

NHL regulārā čempionāta spēlē Ņūdžersijas "Devils" ar 6:3 apspēlēja Pitsburgas "Penguins", bet uzbrucējs Treviss Zeidžeks atzīmējās ar vārtiem un trim rezultatīvām piespēlēm.

Filadelfijas „Flyers” izcīnīja ceturto uzvaru pēc kārtas, savā laukumā apspēlējot Vinipegas „Jets” ar 3:1. Uzvarētāju sastāvā vārti un piespēle uzbrucējam Trevoram Konečnijam, bet vārtsargs Kārters Hārts atvairīja 31 metienu. „Flyers” ieņem 13. pozīciju Austrumos ar 46 punktiem 49 mačos, bet „Jets” ir Rietumu trešā labākā komanda ar 64 punktiem 49 spēlēs.

Ceturto zaudējumu pēdējās piecās spēlēs piedzīvoja Pitsburgas „Penguins”, kas savā laukumā ielaida sešas ripas pret Ņūdžersijas „Devils” – 3:6. Pirmajā periodā viesiem izdevās labs nogrieznis ar diviem iemestiem vārtiem pusotras minūtes laikā, bet pēc diviem periodiem rezultāts bija 1:4. Jāatzīmē, ka „Devils” sešus vārtus guva ar 32 metieniem, kamēr pingvīni izdarīja 40 metienus.

Par „Devils” galveno varoni kļuva uzbrucējs Treviss Zeidžeks, kurš guva vienus vārtus un atdeva trīs piespēles, bet vārtsargs Keits Kinkeids tika galā ar 37 metieniem. Ņūdžersija pakāpās uz 14. vietu Austrumos, bet „Penguins” tuvu izkrišanai no konferences labāko astoņnieka – devītajā vietā esošā „Sabres” atpaliek no Pitsburgas par četriem punktiem, turklāt, Girgensona vienībai ir viena spēle rezervē.

NHL spēles, 29. janvāris

SpēleRezultāts
Jets – Flyers1:3
Devils – Penguins6:3

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

     [+] [-]

, 2019-01-29 13:43, pirms 5 gadiem
Zajac ir Zeidžeks?