Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Panarins par līgumu vēlas runāt tikai pēc sezonas, nostādot "Blue Jackets" izvēles priekšā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Panarins par līgumu vēlas runāt tikai pēc sezonas, nostādot "Blue Jackets" izvēles priekšā
Artēmijs Panarins. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas kluba Kolumbusas "Blue Jackets" uzbrukuma līderis Artēmijs Panarins, kurš vasarā kļūs par brīvo aģentu, jaunu līgumu sezonas gaitā vairs neapspriedīs. Tādējādi klubam jāpieņem lēmums – aizmainīt vai paturēt un riskēt vasarā zaudēt bez atlīdzības.

Abām "Blue Jackets" lielākajām zvaigznēm – vārtsargam Sergejam Bobrovskim un uzbrucējam Artēmijam Panarinam – pēc sezonas beigsies līgumi. Ja Bobrovskis jau iepriekš paudis, ka nevēlas palikt Kolumbusā un meklē izdevīgāku piedāvājumu, tad Panarina nākotne ilgāku laiku bijusi miglā tīta.

Nule ar paziņojumu saistībā ar Panarina nākotni klajā nācis krievu uzbrucēja aģents Dens Milstīns: "Esam informējuši komandu, ka esam gatavi par Artēmija nākotni runāt pēc sezonas beigām. Tagad mūsu prioritāte ir sezonas atlikusī daļa un centieni izcīnīt Stenlija kausu." Tādējādi "Blue Jackets" nonākusi nepatīkamā situācijā – ja tiks izdarīta izvēle Panarinu paturēt, nevis aizmainīt, tad vasarā viņš var aiziet, bet klubs paliks tukšām rokām.

Panarins šajā sezonā piedalījies 46 spēlēs, gūstot 19 vārtus un sakrājot 53 punktus. Viņš Kolumbusā nonāca 2017. gada vasarā, kad tika iemainīts no Čikāgas "Blackhawks". Uzbrucējs pēc tam parakstīja divu gadu un 12 miljonu līgumu, tādējādi vasarā viņš kļūs par brīvo aģentu un varēs uzklausīt jebkuras komandas piedāvājumus.

Ar 59 punktiem "Blue Jackets" ir trešās vietas īpašniece Metropolitēna divīzijā, priekšā atrodoties tikai Ņujorkas "Islanders" un Vašingtonas "Capitals". Jau vairākas sezonas Kolumbusa tiek pieskaitīta komandām, kas izslēgšanas spēlēs varētu pārsteigt, taču kopš debijas sezonas 2000. gadā "Blue Jackets" ne reizi nav izdevies pārvarēt pirmo kārtu.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/panarin-no-talks...

  -1 [+] [-]

, 2019-01-29 21:43, pirms 5 gadiem
RD, piedāvās līgumu (citā paralēlā visumā )