Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: PrinC1t

"Flames" nomaina komandas ģenerālmenedžeri

"Flames" nomaina komandas ģenerālmenedžeri
Jaunais Kalgarī ģenerālmenedžeris - Džejs Fīsters
cbc.ca

Calgary "Flames" prezidents Kens Kings šodien paziņoja,ka līdzšinējais komandas ģenerālmenedžeris Darils Suters atkāpjas no sava amata.Nekavējoties, komanda ievēlējusi jaunu ģenerālmenedžeri - Džeju Fīsteru, kurš turpmāk uzņemsies visus komandas ģenerālmenedžera pienākumus.

"Darils jau 8 gadus ir palīdzējis mūsu organizācijai.Viņš bija līderis,kas ienesa mūsu komandā renesansi, padarot to no ne-plejoffu komandas par konkurētspējīgu komandu un organizāciju,kuru respektē.Mēs pateicamies Darilam par līdera prasmēm, un par Kalgarī komandas atjaunošanu.Mēs esam uzsākuši jaunu attīstības fāzi, un Darils arī turpmāk strādās mūsu organizācijā,palīdzot komandai gūt panākumus, pie kuriem pats ir tik ļoti strādājis." teica Kings.

“Mēs turpināsim virzīties uz priekšu jaunās amdinistrācijas vadībā.Jaunajam ģenerālmenedžerim ir dots uzdevums , izveidot konkurētspējīgu komandu ilgtermiņā.Mēs ticam,ka vēl šosezon spēsim pacīnīties par vietu playoffos, un tikmēr arī šis periods dos laiku kā organizācijai, tā ģenerālmenedžerim izlemt,un izvērtēt daudzus svaŗigus lēmumus nākotnes attīstībai."

The Official Mobile Web Site - Calgary Flames


, 2010-12-28 23:58, pirms 13 gadiem
Nu tad beidzot tas ko prognozēja pirms sezonas,Saters prom.
, 2010-12-29 14:39, pirms 13 gadiem
Darils Suters.Forši skan.
Deivids Kvins. Foto: Reuters/Scanpix

NHL vājākā komanda "Sharks" atbrīvo galveno treneri

Nacionālās hokeja līgas (NHL) pēdējās vietas īpašniece Sanhosē "Sharks" trešdien paziņojusi par galvenā trenera Deivida Kvina atbrīvošanu no amata.
Teodors Bļugers cīņā ar pretinieku. Foto: AFP/Scanpix
20

Bļugeram un Šilovam zaudējums, "Panthers" bez Balinska izcīna uzvaru

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēles Stenlija kausa izcīņā aizvadījušas Teodora Bļugera, Artūra Šilova un Uvja Balinska pārstāvētās komandas. Vankūveras "Canucks" ar 1:4 piekāpās Nešvilas "Predators", ļaujot tai panākt izlīdzinājumu sērijā (1-1), bet Floridas "Panthers" pagarinājumā pārspēja Tampabejas "Lightning", tiekot pie otrās uzvaras sērijā (2-0).
Kolorado hokejisti pēc gūtajiem vārtiem. Foto: USA Sports Today/Scanpix
3

"Rangers" vēlreiz pārspēj "Capitals", "Avalanche" panāk izlīdzinājumu sērijā

Nacionālās hokeja līgas Stenlija kausa izcīņā pie panākumiem tikušas Ņujorkas "Rangers" un Kolorado "Avalanche", kas uzvarējušas attiecīgi Vašingtonas "Capitals" un Vinipegas "Jets". "Rangers" sērijā ir vadībā ar 2-0, bet "Avalanche" un "Jets" sērijā ir līdzsvars (1-1).