Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Bļugers ar aktīvu spēli izkārto vārtu guvumu, "Penguins" triumfē 14 vārtu drāmā

Bļugers ar aktīvu spēli izkārto vārtu guvumu, "Penguins" triumfē 14 vārtu drāmā
Teodors Bļugers (nr. 53). Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā 14 vārtu drāmā uzvaru izcīnīja Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins", kas ar 8:6 pārspēja Vankūveras "Canucks". Savukārt Zemgus Girgensona Bufalo "Sabres" pagarinājumā ar 2:3 piekāpās Kalgari "Flames".

Teodors Bļugers rezultatīvajā spēlē laukumā pavadīja 15 minūtes un 43 sekundes, nopelnot pozitīvu lietderības koeficientu +1. Bļugers bloķēja vienu metienu, izdarīja trīs spēka paņēmienus un uzvarēja 46% iemetienu.

Pitsburgas "Penguins" sākotnēji pēc Džeika Gencela un Braiena Rasta vārtiem izvirzījās vadībā ar 2:0. Tiesa, Vankūveras "Canucks" atbildēja ar četriem bezatbildes vārtiem, bet Pitsburga nomainīja savu pirmo vārtsargu Metu Mareju pret Tristanu Džariju - 2:4.

Trešo periodu ar vārtu guvumu iesāka Gencels, panākot 3:4, tomēr "Canucks" ātri vien guva divus vārtus, Pitsburgai nonākot neapskaužamā situācijā - 3:6. Tomēr "Penguins" savu skatītāju klātbūtnē spēja paveikt brīnumu un atspēlēt trīs vārtu deficītu vien septiņās minūtēs. Izlīdzinājumu panāca Bļugera maiņas biedrs Zeks Estons-Rīss. Jāatzīmē arī Bļugera nopelns sestajā vārtu guvumā, jo tieši viņš pašaizliedzīgi cīnījās "Canucks" vārtu priekšā un apgrūtināja redzamību Tačeram Demko, kamēr Estons-Rīss veica precīzo metienu.

Turpinājumā Pitsburgu vadībā izvirzīja Kriss Letangs, bet pēdējā sekundē ripu tukšos vārtos iemeta Jevgeņijs Malkins, kuram šajā mačā pieci (2+3) rezultativitātes punkti, kamēr Rastam (1+3) un Gencelam (2+2) pa četriem.

Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" pagarinājumā 2:3 piekāpās Kalgari "Flames". Latviešu uzbrucējs laukumā pavadīja teju desmit minūtes, no tām mazākumā divas minūtes un 17 sekundes, izdarīja divus metienus, vienu spēka paņēmienu un spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Zaudējumu piedzīvoja Kolumbusas "Blue Jackets", kas ar 2:3 piekāpās Filadelfijas "Flyers". "Blue Jackets" vārtus sargāja Jūnass Korpisalo, kamēr Elvis Merzļikins spēli noraudzījās no soliņa. Somu vārtsargs atvairīja 19 no 22 metieniem.

  -1 [+] [-]

, 2019-11-28 06:44, pirms 4 gadiem
Tedim punkti nekrājas. Aktīva spēle palīdz atzīmēties trenera blociņā, bet vai tas palīdzēs ĞM raudzīties nākotnē jauna līguma sakarā - neesmu drošs. Korpisalo šonakt iepriecināja.

  +4 [+] [-]

, 2019-11-28 07:37, pirms 4 gadiem
guntis86 rakstīja: Tedim punkti nekrājas. Aktīva spēle palīdz atzīmēties trenera blociņā, bet vai tas palīdzēs ĞM raudzīties nākotnē jauna līguma sakarā - neesmu drošs. Korpisalo šonakt iepriecināja.
Tedim nav ko satraukties. viņam līgums uz divām sezonām.

  +4 [+] [-]

, 2019-11-28 09:08, pirms 4 gadiem
guntis86 rakstīja: Tedim punkti nekrājas. Aktīva spēle palīdz atzīmēties trenera blociņā, bet vai tas palīdzēs ĞM raudzīties nākotnē jauna līguma sakarā - neesmu drošs. Korpisalo šonakt iepriecināja.
Tedis arī noenkurojās 4. maiņā. Izlasē būs spēcīga mazākuma brigāde kopā ar Girgensonu. Mums pašlaik vienīgā cerība laikam ir Balcers. Gribētos jau no rītiem palasīt cik vārti iemesti un piespēles atdotas nevis kārtējo reizi sausais "aktīvi spēlējis" utt

  +2 [+] [-]

, 2019-11-28 09:35, pirms 4 gadiem
8:6 - retā spēle kad uzbrucēji plosījušies, bet Bļugers it kā nebūtu piedalījies (bet 4.lielākais spēles laiks) tādas iespējas nedrīkst laist garām. vispār šogad neliels kritums

  +3 [+] [-]

, 2019-11-28 09:36, pirms 4 gadiem
backstab rakstīja: Tedis arī noenkurojās 4. maiņā. Izlasē būs spēcīga mazākuma brigāde kopā ar Girgensonu. Mums pašlaik vienīgā cerība laikam ir Balcers. Gribētos jau no rītiem palasīt cik vārti iemesti un piespēles atdotas nevis kārtējo reizi sausais "aktīvi spēlējis" utt
Piekrītu
8 vārtu spēlē kādiem punktiem būtu jābūt
Ja ne gluži 5 kā Malkinam, tad 1-2 točno

  +1 [+] [-]

, 2019-11-28 09:55, pirms 4 gadiem
Nu tur jau jābūt prasmīgam, lai 8 vārtu guvumos netiktu pat pie assista...
tur vārtusargs pat varēja dabūt assistu..

Bļugeram salīdzinājumā ar pag. sezonu kritums... 4.maiņai jau uzdevums ir neielaizt vārtus...bet nu ja gribi kkur pakāpties derētu arī kko iemest.

  +1 [+] [-]

, 2019-11-28 10:00, pirms 4 gadiem
blondais18 rakstīja: Nu tur jau jābūt prasmīgam, lai 8 vārtu guvumos netiktu pat pie assista...
tur vārtusargs pat varēja dabūt assistu..

Bļugeram salīdzinājumā ar pag. sezonu kritums... 4.maiņai jau uzdevums ir neielaizt vārtus...bet nu ja gribi kkur pakāpties derētu arī kko iemest.
nevajag aizmirst, ka Bļugers pagājušā sezonā vēl AHL kapāja un NHL tika iespēlēts citu spēlētāju traumu dēļ. sevi labi parādīja un nopelnīja 2 gadu līgumu. puisim vēl būs iespējas augt. šosezon galvenais nostiprināties peņu pamatsastāvā, ko vinš lieliski arī dara.

  +1 [+] [-]

, 2019-11-28 10:30, pirms 4 gadiem
zaipis rakstīja: nevajag aizmirst, ka Bļugers pagājušā sezonā vēl AHL kapāja un NHL tika iespēlēts citu spēlētāju traumu dēļ. sevi labi parādīja un nopelnīja 2 gadu līgumu. puisim vēl būs iespējas augt. šosezon galvenais nostiprināties peņu pamatsastāvā, ko vinš lieliski arī dara.
Klau, Tu regulāri atrodi visādus strīmu linkus...šodienas biatlonu kaut kur vispār rādīs? Nekādi nevaru atrast.

     [+] [-]

, 2019-11-28 10:36, pirms 4 gadiem
biskaps rakstīja: Klau, Tu regulāri atrodi visādus strīmu linkus...šodienas biatlonu kaut kur vispār rādīs? Nekādi nevaru atrast.
IBU kausu vispār kādreiz ir rādījuši? mājaslapā tik pasaules kausu rādīs. šo sacensību strīma nav.

     [+] [-]

, 2019-11-28 11:17, pirms 4 gadiem
biskaps rakstīja: Klau, Tu regulāri atrodi visādus strīmu linkus...šodienas biatlonu kaut kur vispār rādīs? Nekādi nevaru atrast.
Laikam, ka neviens netranslés.

     [+] [-]

, 2019-11-28 12:08, pirms 4 gadiem
zaipis rakstīja: IBU kausu vispār kādreiz ir rādījuši? mājaslapā tik pasaules kausu rādīs. šo sacensību strīma nav.
Kaut kad krievi ir rādījuši,bet šodien laikam nekā.

  +3 [+] [-]

, 2019-11-28 12:45, pirms 4 gadiem
Kamēr pie mums runā par Bļugera snieguma kritumu, ZAmerikā, glužu pretēji, par to kā viņš ar katru spēli kļūst labāks.

Man pašam arī gribētos piekrist ZAmerikāņiem, jo, būsim godīgi, pirms gada Tedijs bija AHL spēlētājs bez NHL mačiem, bet pašlaik ir, gribētos teikt, stabila PIT vērtība, par kura piederību NHL nav nekādu šaubu.

Jā, protams, ir momenti, kas var tikt uzlaboti (gan metienu kopumā, gan bīstamo momentu realizācija kā viena no pirmajām), taču kopumā viņš ļoti labi strādā laukumā un, kas daudziem treneriem patīk, ar savu darbu "liek notikt lietām", kas ne vienmēr rezultējas individuālajos punktos.

Nu, būtu Bļugers, ne Malkins, spēles beigās iebakstījis tukšos vārtos ripu, vai tas ko mainītu (iespējas bija)? Šaubos.

Tā kopumā skatoties, Tedijs spēle tieši tādu hokeju, kādu no viņa gaidīja vēl Šetukas laikā - kvalitatīvu divvirziena spēli. Tāpēc nez vai te var runāt par kādu "nosēšanos".

  +1 [+] [-]

, 2019-11-28 13:51, pirms 4 gadiem
Kāds kritums? Bļugers ir nostabilizējies PIT sastāvā tieši ar savu melno darbu - kapāšanos grūtos spēles momentos. Tiek laists ārā mazākumā,t.sk.,spēles galotnēs,papildlaikā un regulāri iet uz iemetieniem. Darbu dara labi, jā, gribētos vairāk metienu pa vārtiem piespēļu vietā, šajā elementā var pielikt. Kopumā - malacis!

  +1 [+] [-]

, 2019-11-28 13:58, pirms 4 gadiem
Neiet runa par nosēšanos, bet gan ka mums atkal kārtīgs mazākumu speciālists un 4. maiņas spēlētājs. Ar to viss kārtībā, nav problēmu un veiksmi Tedim. Gaidu tikai, kad mums atkal būs kāds pirmo 2 maiņu špīleris. Varbūt Balcers?

  +2 [+] [-]

, 2019-11-28 14:14, pirms 4 gadiem
backstab rakstīja: Neiet runa par nosēšanos, bet gan ka mums atkal kārtīgs mazākumu speciālists un 4. maiņas spēlētājs. Ar to viss kārtībā, nav problēmu un veiksmi Tedim. Gaidu tikai, kad mums atkal būs kāds pirmo 2 maiņu špīleris. Varbūt Balcers?
Es jau vairāk par to, ka no Bļugera Ziemeļamerikā nevienā brīdī negaidīja to, ka šams būs pirmo maiņu uzbrucējs. Vēl tad, kad viņš Šetukā, ASV vidusskolu komandu čempionātā spēlējot, ārdījās 105 spēlēs gūstot 154 punktus, NHL perspektīvu kontekstā viņš vienalga tika saukts par divvirziena spēlētāju.

Tāds viņš arī ir un tas apzīmējums "4. maiņas spēlētājs" šajā gadījumā īsti nav precīzs, jo viņš, kā jau minēju, ir TOP-6 uzbrucējs pēc spēles laika PIT komandā (atgriezīsies Krosbijs, protams, situācija mainīsies), kurš spēlē faktiski visās situācijās, pat vairākumā ir ticis šogad uz ledus.

Tā ir milzīga starpība starp otru "4. maiņas spēlētāju", Girgensonu, kuram uz ledus vajag organizēt fizisku spiedienu uz pretiniekiem un spēlēt mazākumā. Īsāk sakot - jaukt pretiniekiem spēli un turēt ripu tālāk no saviem vārtiem.

It kā "4. maiņas uzbrucēji" ir abi, taču izpildījums pilnīgi atšķirīgs.

Cita lieta, ka šajā okeāna pusē, katrs, kas kaut ko parāda junioros un ir U- izlašu līderis, tiek apkārts ar dažādiem šabloniem, t.i., tūlīt būs jauns superuzbruzējs, lai gan tur, kur viņu redzēja un redz spēlējam visvairāk, nekad neko tādu negaidīja.

Balcers var būt pirmo maiņu spēlētājs, taču vispirms viņam jānonāk NHL, bet tad ar elkoņiem jāizstumda OTT pirmās maiņas uzbrucēji, kur, lai vai kā, ir gan Duklērs, gan Tkačaks, gan Eniss, gan tas pats Namestnikovs, īsāk sakot, pat OTT ir labi uzbrucēji un neviens nevienu jauno tur baigi negaida.

     [+] [-]

, 2019-11-28 14:16, pirms 4 gadiem
jā skaidrs, ka Bļugera sniegums ir pieņemams tāpēc jau treneris uzticās un stabili dod lielas minūtes laukumā.

ber starp 3-4 maiņu spēlētājiem ir arī tādi kas papildus regulāri gūst punktus, veido rezultātu ne tikai notur esošo. kādas ir ambīcijas. un pēc viņiem būs lielāks pieprasījums. tāpat pie sastāva drīz klauvēs perspektīvi jaunāki džeki un vadībai būs jādomā ko darīt..

     [+] [-]

, 2019-11-28 17:52, pirms 4 gadiem
zigiss rakstīja: jā skaidrs, ka Bļugera sniegums ir pieņemams tāpēc jau treneris uzticās un stabili dod lielas minūtes laukumā.

ber starp 3-4 maiņu spēlētājiem ir arī tādi kas papildus regulāri gūst punktus, veido rezultātu ne tikai notur esošo. kādas ir ambīcijas. un pēc viņiem būs lielāks pieprasījums. tāpat pie sastāva drīz klauvēs perspektīvi jaunāki džeki un vadībai būs jādomā ko darīt..
Ir mums viens hokejists, kurš uz NHL gāja ar savām ambīcijām. Kā saproti, baigi tālu netika.

Stāsts ir par to, ka gandrīz visi NHL hokejisti junioros ir bijuši lielākas vai mazākas, bet punktu mašīnas. Arī Teodors ar Zemgu bija stabili punkts-spēlē hokejisti, taču lielajā līgā talanta līmenis ir tāds, ka par golu metējiem un rezultāta taisītājiem tiek citi. Tie, kuri to dara VISLABĀK.

Nu, nemēģinot "nolikt" mūsu "4. maiņas spēlētājus" - kāda ir viņu momentu realizācija? Pat neskatoties statistiku, var teikt, ka tā ir diezgan viduvēja uz NHL kadru fona. Tas ir acīmredzami. Pirmajām maiņām tas ir nepiedodami. Turklāt, labi aizsardzības spēlētāji vienmēr NHL ir labi novērtēti.

Par tiem jaunajiem un ko darīt - viņi tāpat nāks un komandas tāpat mēģinās uzlabot sastāvu. Tas ir bizness. Ar spēles stilu un pienesumu komandai nevar nodrošināties pret "izmešanu". Beigu beigās, NHL ir līga, kurā arī Veins Greckis tika aizmainīts. Arī, ja par Latvijas hokejistiem, Sandis Ozoliņš savā popularitātes pīķī tika aizmainīts, lai dotu vietu jaunajiem (pat konkrētam jaunajam - Dž.Būmīsteram). Un?

Reālais hokejs un NHL bizness nav hokeja videospēle, kurā labs hokejists ir tikai tas, kurš gūst visvairāk punktus un saliekot visus "ļabos hokejistus" vienā maiņā, sanāk superuzbrukums utt. Piedod, bet tādas svētdienas skatītāja hokeja atziņas.

Pašlaik hokejs, principā tāpat kā jebkurš cits sporta veids, ir kļuvis tik sarežģīts, ka visu izšķir nianses un, ja kāds ir labs šajās niansēs, tad viņš būs pieprasīts.

  -1 [+] [-]

, 2019-11-28 18:57, pirms 4 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Es jau vairāk par to, ka no Bļugera Ziemeļamerikā nevienā brīdī negaidīja to, ka šams būs pirmo maiņu uzbrucējs. Vēl tad, kad viņš Šetukā, ASV vidusskolu komandu čempionātā spēlējot, ārdījās 105 spēlēs gūstot 154 punktus, NHL perspektīvu kontekstā viņš vienalga tika saukts par divvirziena spēlētāju.

Tāds viņš arī ir un tas apzīmējums "4. maiņas spēlētājs" šajā gadījumā īsti nav precīzs, jo viņš, kā jau minēju, ir TOP-6 uzbrucējs pēc spēles laika PIT komandā (atgriezīsies Krosbijs, protams, situācija mainīsies), kurš spēlē faktiski visās situācijās, pat vairākumā ir ticis šogad uz ledus.

Tā ir milzīga starpība starp otru "4. maiņas spēlētāju", Girgensonu, kuram uz ledus vajag organizēt fizisku spiedienu uz pretiniekiem un spēlēt mazākumā. Īsāk sakot - jaukt pretiniekiem spēli un turēt ripu tālāk no saviem vārtiem.

It kā "4. maiņas uzbrucēji" ir abi, taču izpildījums pilnīgi atšķirīgs.

Cita lieta, ka šajā okeāna pusē, katrs, kas kaut ko parāda junioros un ir U- izlašu līderis, tiek apkārts ar dažādiem šabloniem, t.i., tūlīt būs jauns superuzbruzējs, lai gan tur, kur viņu redzēja un redz spēlējam visvairāk, nekad neko tādu negaidīja.

Balcers var būt pirmo maiņu spēlētājs, taču vispirms viņam jānonāk NHL, bet tad ar elkoņiem jāizstumda OTT pirmās maiņas uzbrucēji, kur, lai vai kā, ir gan Duklērs, gan Tkačaks, gan Eniss, gan tas pats Namestnikovs, īsāk sakot, pat OTT ir labi uzbrucēji un neviens nevienu jauno tur baigi negaida.
Pipec! OTT nevajag citus uzbruceejus, jo visi jau esoshie ir pietiekami labi
Komanda ir 28 vietaa no 31 un rezultativitaate kaa DR pie Heikilas, bet uzbruceejus mainiit nevajag, bravo, Aspirant Minin, bravo!

     [+] [-]

, 2019-11-28 19:23, pirms 4 gadiem
Viņš tikai norādīja uz to, ka pat OTT ir ~4 ok uzbrucēji(nevis superstāri) kurus arī jāprot izkonkurēt lai tiktu 1-2. maiņā.

Tālāk jau tavs filozofisms aizfantazējās (vai gribēšana pārspīlēt)

  -1 [+] [-]

, 2019-11-28 19:27, pirms 4 gadiem
Bocmana Ivara papagailis rakstīja: Pipec! OTT nevajag citus uzbruceejus, jo visi jau esoshie ir pietiekami labi
Komanda ir 28 vietaa no 31 un rezultativitaate kaa DR pie Heikilas, bet uzbruceejus mainiit nevajag, bravo, Aspirant Minin, bravo!
Papagailim papagaiļa spriestspējas, acīmredzot.

Runa ir par Balceru un viņa iespējām tikt komandā, ņemot vērā viņa, kā TOP-6 uzbrucēja, perspektīvas un ne vārda par to ko vajag vai nevajag OTT.
Vai arī tu tagad uzskati, ka OTT ir jāmaina abas pirmās maiņas prom un jāliek vietā pilnīgi citi, tajā skaitā Balcers?

     [+] [-]

, 2019-11-28 19:40, pirms 4 gadiem
Mistique rakstīja: Viņš tikai norādīja uz to, ka pat OTT ir ~4 ok uzbrucēji(nevis superstāri) kurus arī jāprot izkonkurēt lai tiktu 1-2. maiņā.

Tālāk jau tavs filozofisms aizfantazējās (vai gribēšana pārspīlēt)
Precizēšu - 4 uzbrucēji ar kuriem būtu jebkuram OTT kreisās malas jaunpienācējam jācīnās par vietu pirmajās divās maiņās. To sarakstu, ar spēlētājiem, kas gūst 0.4 un vairāk punktus spēlē (Balcers pagājušogad guva 0.39 punktus/spēlē) varētu paturpināt līdz 11 uzbrucējiem.

Tb, lai tiktu sastāvā, vispirms, Balceram statistiski ir jāspēlē labāk/produktīvāk nekā līdz šim viņš NHL ir spēlējis, tb, pat ne tā - lai vispār viņu varētu izskatīt kaut kādā salīdzinājumā ar iepriekš te lamātajiem "sliktajiem" OTT uzbrucējiem. Nu un tad, lai tajās pirmajās maiņās tiktu, vajag VĒL pielikt.

     [+] [-]

, 2019-11-28 20:40, pirms 4 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Papagailim papagaiļa spriestspējas, acīmredzot.

Runa ir par Balceru un viņa iespējām tikt komandā, ņemot vērā viņa, kā TOP-6 uzbrucēja, perspektīvas un ne vārda par to ko vajag vai nevajag OTT.
Vai arī tu tagad uzskati, ka OTT ir jāmaina abas pirmās maiņas prom un jāliek vietā pilnīgi citi, tajā skaitā Balcers?
tāpēc jau Tjoma aiziet līdz absurdam, ka Pavlovs un Džeriņš ir labāki centri nekā Girgensons
ja paskatās uz mūsu zvaigznēm KHL - Daugaviņu un Karsumu, tad gan Girgensons , gan Bļugers, gan Balcers ir daudz produktīvāki un varam uzskatīt , ka viņi būs labāki hokejisti. tādam Balceram pat ir visas iespējas Žoltoka līmeni sasniegt. arī Girgensonam un Bļuģeram nekas nav zaudēts, puišiem 25 gadi. Žoltoks jau ar malās pa fermām un 4 maiņam sākumā...

     [+] [-]

, 2019-11-28 23:48, pirms 4 gadiem
zaipis rakstīja: tāpēc jau Tjoma aiziet līdz absurdam, ka Pavlovs un Džeriņš ir labāki centri nekā Girgensons
ja paskatās uz mūsu zvaigznēm KHL - Daugaviņu un Karsumu, tad gan Girgensons , gan Bļugers, gan Balcers ir daudz produktīvāki un varam uzskatīt , ka viņi būs labāki hokejisti. tādam Balceram pat ir visas iespējas Žoltoka līmeni sasniegt. arī Girgensonam un Bļuģeram nekas nav zaudēts, puišiem 25 gadi. Žoltoks jau ar malās pa fermām un 4 maiņam sākumā...
Paga, paga, vai tad LV izlases kontekstaa taa nav? Jeb tu, kaa Aspirants Minins, visu veertee ne peec pareizajiem kriteerijiem ? Varotchikus peec vietas kaut kaada tur Mezina-Vezina balvas fonda tabulaa, nevis peec uzvaraam un attieciigi treneru uzticiibas, uzbruceejus peec treneru uzslavaam klubelios, nevis peec reaala snieguma izlasee, kas ir krietni svariigaaks faktors, nekaa sitieni, bortaa spraudieni, pirdieni sezonas gaitaa viskrutaakajaa pasaules liigaa Ar ko Girgensons ir iipashi izceelies izlasee?
Ar 5 minuushu noraidiijumiem, sitot pretiniekam pa pa.utiem iemetienos?