Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

NHL līdere "Bruins" noslēdz 31,5 miljonu līgumu ar pirms Stenlija kausa iegūto Koilu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

NHL līdere "Bruins" noslēdz 31,5 miljonu līgumu ar pirms Stenlija kausa iegūto Koilu
Čārlijs Koils. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Bostonas "Bruins" pagarinājis līgumus ar diviem uzbrucējiem – Čārliju Koilu un Krisu Vāgneru.

27 gadus vecais Čārlijs Koils parakstīja līgumu uz sešiem gadiem, kura vērtība ir 31,5 miljoni dolāru jeb 5,25 miljoni sezonā. Viņš "Bruins" pievienojās februārī, kad tika iegūts maiņas darījumā no Minesotas "Wild", lai pastiprinātu komandu pirms izslēgšanas spēlēm. Bostona sasniedza Stenlija kausa finālu, tomēr piedzīvoja zaudējumu pret Sentluisas "Blues".

Koils šajā sezonā piedalījies 25 spēlēs, izceļoties ar pieciem vārtiem un deviņām piespēlēm. Lielākoties viņš darbojies labās malas uzbrucēja pozīcijā, tomēr Koils var spēlēt arī centrā, un "Bruins" cer, ka tuvākajos gados viņš būs atrodams tieši tur. Savā līdz šim labākajā sezonā Koils "Wild" rindās savāca 56 punktus.

28 gadus vecais Vāgners parakstīja trīs gadu līgumu par 4,05 miljoniem (1,35 sezonā). Viņš laukumā devies 23 mačos, gūstot vienus vārtus un pievienojot četras piespēles. Tiesa, Vāgners ir "Bruins" līderis izdarītajos spēka paņēmienos.

Ar 16 uzvarām 24 spēlēs "Bruins" ir NHL līdere. Vienāds punktu skaits ir aiz muguras esošajai Vašingtonas "Capitals", bet tā aizvadījusi par vienu maču vairāk.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/boston-bruins-si...