Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Fjodorovs: "Divu nedēļu laikā NHL atcels visu sezonu"

Fjodorovs: "Divu nedēļu laikā NHL atcels visu sezonu"
Sergejs Fjodorovs
Foto: izvestia.ru

Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) kluba Maskavas CSKA ģenerālmenedžeris izteicis savu viedokli par ieilgušo Nacionālās Hokeja līgas (NHL) lokautu, pieļaujot, ka šī sezona Ziemeļamerikā vispār nenotiks.

"Mana prognoze – ilgstošs lokauts ar pilnas sezonas zaudēšanu," sacīja Fjodorovs. "Pēdējā robeža, kad sezona vispār var startēt, ir janvāra vidus. Jānotiek minimums 40 spēlēm, kā arī izslēgšanas mačiem. Pretējā gadījumā nav nemaz jēgas sākt sezonas. Turklāt vispirms jāpanāk vienošanās, bet tikai pēc tam spēlētāji var doties laukumā."

"Domāju, ka tuvāko divu nedēļu laikā tiks paziņots par pilnas NHL sezonas atcelšanu. Daudzi labi hokejisti jau vēlas spēlēt mūsu komandā. Pieteikumu uz vienu vakanci mums pietiek. Vispirms jāsagaida, kad aiz okeāna tiks atcelta visa sezona. Tagad visām pārrunām ir iepazīstinošs un provizorisks raksturs," piebilda Fjodorovs.

Jāatgādina, ka pirms nedēļas Krievijas presē jau izteicās, ka sapņo par to, lai NHL sezona vispār nesāktos, lai tie NHL spēlētāji, kas ir komandā, varētu nospēlēt līdz sezonas beigām.

Izmantotie resursi:
Известия


, 2012-11-28 07:01, pirms 11 gadiem
Priekss kam tas NHL.... ja ir KHL...!
Slēpts komentārs: Poish
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-11-28 08:09, pirms 11 gadiem
Pieļauju,ka pēc nedēļas NHL sezona, ja ne gluži sāksies, tad būs izsludināts par sezonas sākšanos. Federālo aģentu piesaistīšana jau ir nopietns solis, lai notiktu reāls progress šais sarunās.
Nabaga S.Fjodorova vēlme ir pat ļoti labi saprotama, ja no CSKA aizbrauks NHL spēlētāji, tad šai komandai tiešām var sākties problēmas.
, 2012-11-28 08:12, pirms 11 gadiem
Kharlamovs33 rakstīja: Tas labi,ka liela daļa progresē līgās pa visām Eiropas malām pirms Soču OS.
Kamēr visi Rus špīleri kapā KHL.
Kārtējā pērle no Tevis.
Tas ir tas, ja es apgalvotu, ka ir ļoti labi, ja z-amerikāņi kapās Eiropā, jo pieradīs pie lieliem laukumiem.
, 2012-11-28 08:19, pirms 11 gadiem
nesaprotu SC.com autorus...
kāds Fjodorovam sakars ar NHL šobrīd!
Tad jau labāk viedokli pajautāt Irbem - vismaz savējais tomēr...

Daudz objektīvāk ir publicēt to spēlētāju viedokli, kas šobrīd atrodas ZAmerikā - viņi vismaz ir tuvāk tur notiekošajam
, 2012-11-28 08:49, pirms 11 gadiem
Lokauts drīzumā beigsies, cerams.... Tie federālie čaļi, kas tur ir piesaistīti noteikti palīdzēs atrast kādu kopsaucēju. Starp citu, runā ka visu pasākumu bremzē tikai pāris īpašnieki, un ne to sliktāko vai nabadzīgāko komandu (kā viens tiek minēts Bruins īpašnieks), parējiem jau ir apnicis zaudēt piķi, visi ir gatavi noslēgt līgumu un sākt sezonu.
, 2012-11-28 09:00, pirms 11 gadiem
Federālie starpnieki un federālie aģenti galīgi nav viens un tas pats, bet dažiem te viss vienā katlā
, 2012-11-28 09:13, pirms 11 gadiem
no vienas puses lokauts veicinaas eiropas hokeja popularitaati un izaugsmi kaut nelielu bet tomeer, nootras puses... NHL liiga ar veesturi un zeel ka kas taads tur notierk buutu taads lokauts ieksh KHL nu un? liiga jauna un taa var notikt... cerams ka Amiishi no taa daudz necietiis
, 2012-11-28 09:14, pirms 11 gadiem
Abrags rakstīja: nesaprotu SC.com autorus...
kāds Fjodorovam sakars ar NHL šobrīd!
Tad jau labāk viedokli pajautāt Irbem - vismaz savējais tomēr...

Daudz objektīvāk ir publicēt to spēlētāju viedokli, kas šobrīd atrodas ZAmerikā - viņi vismaz ir tuvāk tur notiekošajam
nu ja sc.com autors speciāli brauca uz Maskavu lai pajautāt Fjodorova kungam viņa viedokli par NL lokautu,vajadzēja tak sarunāt tikšanos ar Ārču
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-11-28 09:29, pirms 11 gadiem
Ja kāds seko līdz arī USA ziņām un komentāriem par NHL (SC izskatās to nedara) tad ir minēti precīzi cipari un % ziņās, kas skaidri norāda uz faktu, ja šosezon NHL nenotiks play-off tad šī sezona vismaz 12 klubiem ir pēdējā viņu vēsturē, kas nozīmē principā NHL norietu jo no AHL klubiem un CHL klubiem gandrīz nav neviena kas varētu stāties viņu vietā veidojot jaunas NHL komandas... Skumji
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-11-28 09:55, pirms 11 gadiem
Melissa rakstīja: Tas, ka lokauts būs visu sezonu, zinu kkādā veidā, bet nekas traks. būs nkamā! Pareizi vien saka, kāda jēga nomuļļāt atlikušo daļu.
Ceru te redzēt Krosbi (gan jau SKA). Žēl tikai, ka Stemkoss gan jau nepievienosies, uz viņu arī gribētu paskatīties. Gaboriks traumēts, Tavaress citur spēlē..
Ē, a Stemkosam un Tavaresam nav tik pat gadu kā viena te elkam Bukartam?
kāda jēga Krosbijam būtu nākt tieši uz SKA???
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-11-28 10:16, pirms 11 gadiem
Melissa rakstīja: Nu viņš pats minēja šo okeāna pusi kopumā. Savukārt SKA pēdējā laikā dod vsd mājienus. Nu neticās, ka šis Malkina dēļ varētu doties uz to Magņitogorsku.
Lai gan SKA viena zvaigzne jau ir, bet MD piem. tak ir divas...
okeāna šī puse nav tikai Krievija...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-11-28 10:44, pirms 11 gadiem
Kharlamovs33 rakstīja: Nēsi vēl piekusis ik dienu troļļot
Priekškam tu skaties to KHL,ja ir NHL,uzdod pats sev to jautājumu
Kapeiku p..ēju līga,tas tavs NHL. Ja līga atceļ sezonu,nespēj vienoties ar saviem darbiniekiem cenšoties atņemt atalgojumus tiem iepriekš parakstot līgumus ar tiem par citām summām,nepavisam nav bardaks Pēc kura liela daļa jauno prospektu un veterēnu varētu tikt zaudēti,jo gads bez hokeja prakses nav joka lieta. Tas pats attiecas uz spēlētājiem kas ir pašā zenītā.Ja lielākā daļa ASV klubu strādā ar zaudējumiem,bizness. Ienesīgs.
Varbūt līgai kopumā,bet diez vai to klubu saimniekiem. Tāpēc viņi jāj to kapeiciņu līdz pēdējam. Vai tur tu neredzi nekā negatīva

Patiesībā bezjēgā tev ko teikt,saprotu. Jau pēc tās reizes kad derējām par JPČ finālspēli un tu kaunpilni pēc tik pat skaļiem māvieniem par Can varenību un Rus švakumu aplauzies,turpināji nekaunoties murgot savu.
Par hokeju tev tik vien sajēgas ir kā patroļļot.
Nesaprotu par ko tu cepies... salīdzinājums bija vietā. Tas ka KHL šobrīd ir labākā līga pasaulē ir skaidrs, bet lokauts agri vai vēlu beigsies un viss atkal būs savās vietās. Neviens no NHL krieviem neaizkavēsies KHL, jo līmenis pāri okeānam ir pavisam cits.
, 2012-11-28 11:01, pirms 11 gadiem
Es kā pārliecināts pretinieks tam, ka par publikas izklaidi un šovu to labākajiem darbiniekiem maksā algas, prēmijas, kuras daudzi zinātnieki,dazādu specialistu un amatu veidu izcilnieki pat pa visu mūžu nespēs nopelnīt, kaut arī praktiskais devus pasaules sabiedrībai ir neskaitāmas reizes lielāks, es tikai priecāšos, ja notiks šādi lokauti... Vienalga kurā sporta veidā, kurā valstī un līgā... Cilvēku mantkārībai, alkatībai un bezkaunībai kā zināms nav robežu. Pasaules labākie hokejisti bieži vien uzstājas kā aizstāvji savai gādībai par ģimenes maizīti, klubu īpašnieku cīnās par katru kapeiku un iespēju paverdzināt savus padotos, bet....
tajā pat laikā- milzums daudz pasaules iedzīvotāju ikdienā reali cīnās par līdzekļiem, ēdienu lai viņu ģimenes nemirtu badā, jo lai cik strādīgs arī nebūt, tādas šķiras pārstāvji kā klubu īpašnieki ar spēlētāju un klubu organizāciju rokām tieši vai pastarpināti iedzīvojas uz nabadzīgāko rēķina....
pfff....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-11-28 11:10, pirms 11 gadiem
trakais_v13 rakstīja: brauc uz savu Doņecku,ogļraci,un neskaiti naudu cita makā
Es neskaitu naudu
Bet nekādu asaru man šo maznodrošināto paziņojumi neizsauks(nhl klubu īpašnieku un spēlētāju) ....
, 2012-11-28 11:12, pirms 11 gadiem
zzk rakstīja: Federālie starpnieki un federālie aģenti galīgi nav viens un tas pats, bet dažiem te viss vienā katlā
Mani patiesi priecē,ka starp mums ir cilveki,kas nekad un nekur nekļūdās. Un kuru hobijs ir meklēt utis citu kažokā.
, 2012-11-28 11:27, pirms 11 gadiem
Viena lieta ir kļūdīties, cita lieta rakstīt atklātas muļķības. Tas neattiecas tikai uz šo gadījumu, tā notiek diezgan bieži. Nav tik daudz laika, lai katru reizi par to pieminētu un padarītu to par hobiju. Ja norādīšanu uz to grib saukt par "utu meklēšanu" - manis pēc, lai tā būtu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-11-28 12:42, pirms 11 gadiem
žirga rakstīja: Nu žel, ģinamai play off vēl vairāk attālinās ...
Dinamo tieši gaida paziņojumu par NHL sezonas atcelšanu, un tad, kad cenas būs kritušās, sāks iepirkties.... Legionāru limita ta mums nav!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-11-28 13:01, pirms 11 gadiem
agrism rakstīja: Dinamo tieši gaida paziņojumu par NHL sezonas atcelšanu, un tad, kad cenas būs kritušās, sāks iepirkties.... Legionāru limita ta mums nav!
Es vairs pasakām neticu, piedod
, 2012-11-28 13:27, pirms 11 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Mani patiesi priecē,ka starp mums ir cilveki,kas nekad un nekur nekļūdās. Un kuru hobijs ir meklēt utis citu kažokā.
tu to par sevi?
, 2012-11-28 13:32, pirms 11 gadiem
Ogļracis Feodosijs rakstīja: Es neskaitu naudu
Bet nekādu asaru man šo maznodrošināto paziņojumi neizsauks(nhl klubu īpašnieku un spēlētāju) ....
Kāpēc tev šķiet ka kādam rūp tavs viedoklis? Skauģis... laikam nesaproti kāds darbs ir jāiegulda, lai tādam līmenim vispār tiktu.
, 2012-11-28 13:49, pirms 11 gadiem
colonelace rakstīja: Kāpēc tev šķiet ka kādam rūp tavs viedoklis? Skauģis... laikam nesaproti kāds darbs ir jāiegulda, lai tādam līmenim vispār tiktu.
Kā lai tev labāk atbildu?
vai man būtu iespējams aprakstīt 100 vārdos kāds tu esi, izmantojot tavu komentāru par analīzes pamatu?
Atvaino, bet īsumā- parasti tādus komentārus uzraksta cilvēki, kuri ir gados jauni, bez saprašanas par to kas notiek apkārt...
Zini, arī klauni smagi strādā, lai cirkus izrādē smīdinātu sanākusos skatītājus
Skauģis? Piedod, bet kāda tev ir saprašana par skaudību?
Tātad, ja tu mani apsauc par skauģi un nejēgu paskaidro:
Kurā mirklī sportistā ieguldītais darbs ir cilvēcei kļuvis par nozīmīgāku mūsu dzīves daļu, nekā tā zinātnē iesaistīto cilvēku attīstībā ieguldītais darbs un laiks?
Tādus kā tu, acīmredzot, var salīdzināt ar seno Romas parasto darba ļautiņu, kad plukatas tika sasaukti arēnās, lai redzētu gladiatoru cīņas... Visiem bija jautri, un gladiatori varēja nopelnīt milzīgu bagātību-brīvību... Laiki mainās, bet parasta cilvēka pamatvajadzības ne.... Tik metodes un iespējas citas...
un jā, laikam jau velti tev ko stāstīt .... Citās paralēlēs dzīvojam...
, 2012-11-28 14:17, pirms 11 gadiem
Ogļracis Feodosijs rakstīja: Kā lai tev labāk atbildu?
vai man būtu iespējams aprakstīt 100 vārdos kāds tu esi, izmantojot tavu komentāru par analīzes pamatu?
Atvaino, bet īsumā- parasti tādus komentārus uzraksta cilvēki, kuri ir gados jauni, bez saprašanas par to kas notiek apkārt...
Zini, arī klauni smagi strādā, lai cirkus izrādē smīdinātu sanākusos skatītājus
Skauģis? Piedod, bet kāda tev ir saprašana par skaudību?
Tātad, ja tu mani apsauc par skauģi un nejēgu paskaidro:
Kurā mirklī sportistā ieguldītais darbs ir cilvēcei kļuvis par nozīmīgāku mūsu dzīves daļu, nekā tā zinātnē iesaistīto cilvēku attīstībā ieguldītais darbs un laiks?
Tādus kā tu, acīmredzot, var salīdzināt ar seno Romas parasto darba ļautiņu, kad plukatas tika sasaukti arēnās, lai redzētu gladiatoru cīņas... Visiem bija jautri, un gladiatori varēja nopelnīt milzīgu bagātību-brīvību... Laiki mainās, bet parasta cilvēka pamatvajadzības ne.... Tik metodes un iespējas citas...
un jā, laikam jau velti tev ko stāstīt .... Citās paralēlēs dzīvojam...
Katrs izmanto to, kas viņam dots. Ne katrs var kļūt par izcilu hokejistu un pelnīt miljonus spēlējot spēli, kas viņam patīk. Tieši tāpatās ne katrs var kļūt par zinātnieku un ieguldīt cilvēces attīstība. Neredzu neko sliktu, ja cilvēki izmanto to, ko daba devusi, lai pelnītu un dzīvotu kā vēlas. Sabiedrībā daži talanti/spējas ir novērtēti augstāk nekā citi, tā vienmēr ir bijis un vienmēr arī būs. Dažiem nākas smagi strādāt, lai izdzīvotu . Dažiem tas viss nāk vieglāk. Tas nav nekas jauns.
"es tikai priecāšos, ja notiks šādi lokauti... Vienalga kurā sporta veidā, kurā valstī un līgā"
Ja tajā komentā neizskan skaudība un aizvainojums, tad mūsu priekštati par skaudību stipri atšķirās.
, 2012-11-28 14:21, pirms 11 gadiem
gagarinu pacel kuznja un lokauts beigsiea. visi bus shokaa
, 2012-11-28 14:34, pirms 11 gadiem
colonelace rakstīja: Katrs izmanto to, kas viņam dots. Ne katrs var kļūt par izcilu hokejistu un pelnīt miljonus spēlējot spēli, kas viņam patīk. Tieši tāpatās ne katrs var kļūt par zinātnieku un ieguldīt cilvēces attīstība. Neredzu neko sliktu, ja cilvēki izmanto to, ko daba devusi, lai pelnītu un dzīvotu kā vēlas. Sabiedrībā daži talanti/spējas ir novērtēti augstāk nekā citi, tā vienmēr ir bijis un vienmēr arī būs. Dažiem nākas smagi strādāt, lai izdzīvotu . Dažiem tas viss nāk vieglāk. Tas nav nekas jauns.
"es tikai priecāšos, ja notiks šādi lokauti... Vienalga kurā sporta veidā, kurā valstī un līgā"
Ja tajā komentā neizskan skaudība un aizvainojums, tad mūsu priekštati par skaudību stipri atšķirās.
Ir vajadzīgi mehānismi kas kautkādā veidā ja ne ierobežos, tad vismaz aizkavēs begalīgo alkatību sportā.... šobrīd ši līkne, pateicoties augstāk minētajiem varoņiem iet patstāvīgi uz augsu,cik gan ilgi?
Kas notiek ar naftas magnātu sarausto naudu? Tā vietā, kamēr naftas ieguves reģionnos liela daļa no naftas redz pigu, daudzi tērē šo resursu personīgo ambīciju apmierināšanai.... vai zemei vajadzēja miljardiem gadu attīstības, cilvēcei tūkstošiem gadu pilnveidošanos lai atrtastos k;ads, kur ar šo ierobežoto dabas resursu maksātu par ādas bumbas vai kaučuka ripas dzenāsānu? Kas paliks nākotnei? Tikai statistikas ailes, fotogrāfijas par izcilāko sportistu sasniegru,,, Un nabagie, kuru jau cik paaudzes pateicoties alkatīgo dabas resursu izsaimniekotāju dēļ, tā arī neiegūs iespēju ieraudzīt kautko vairāk par savu nožēlojamo ikdienu... Kas paliek pēc cilvēcei derīga darba? Progress.... Attīstība...
Arī Latvijā tas ir redzams, ka lieli uzņēmumi finansē to pašu RD, bet nesteidz finansēt zinātni, talantīgākos jaunos prātus....
Tas viss man liek priecāties, ja kāda no sporta lielajām līgām rodas problēmas ar finansu dalīšanu vai finansēm kopumā. Uefa jau pāris gadus domā kautko ar naudas tēriņu ierobežošanu, lai netērē milzu summas un nelien parādos, kas attiecīgi velk līdzi apkārt esošos... Tik neatceros kā tas tālāk ir aizgājis...
Gustavs Grigals. Foto: Atlanta Gladiators
6

Vankūveras pretiniece Nešvila pirms Stenlija kausa izsauc vārtsargu Grigalu

Nacionālās hokeja līgas komanda Nešvilas "Predators" pirmdienas rītā Vankūverā sāks Stenlija kausa izcīņu, bet šovakar pavēstījusi par 25 gadus vecā latviešu vārtsarga Gustava Grigala izsaukšanu.
Uvis Balinskis. Foto: Florida Panthers
7

Balinska ''Panthers'' Stenlija kausa izcīņu svētdien sāks ar agro maču

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) noslēgusies regulārā sezona un noskaidrojušies Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas pāri. Uvja Balinska pārstāvētā Floridas ''Panthers'' izslēgšanas spēles sāks svētdien, aizvadot agro maču, bet Teodora Bļugera ''Cancuks'' pirmo maču aizvadīs naktī uz pirmdienu.
Neitans Makinons. Foto: USA Today Sports/Scanpix
2

Makinonam divas piespēles un ''Avalanche'' rekords sakāvē pār ''Oilers''

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Neitans Makinons atdeva divas rezultatīvas piespēles un uzstādīja jaunu ''Avalanche'' franšīzes rekordu, Kolorādo klubam sakaujot Edmontonas ''Oilers''.