Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Laine iemet divus vairākumā, Sentluisā bullīšu maratons

Laine iemet divus vairākumā, Sentluisā bullīšu maratons
Patriks Laine
Foto: AP/Scanpix

Pateicoties somu uzbrucēja Patrika Laines piektajiem un sestajiem vārtiem karjerā, Nacionālās hokeja līgas klubs Vinipegas "Jets" mājās ar 4:1 pārspēja Dalasas "Stars". Tikmēr Detroitas "Red Wings" bullīšu maratonā tika pie sestā panākuma pēc kārtas.

Pamatus uzvarai Vinipegas "Jets" ielika pirmajā trešdaļā. Rezultātu jau 15. sekundē ar šāvienu no zilās līnijas atklāja aizsargs Tailers Maijerss, bet pārsvaru dubultoja Kails Konors, kurš izmantoja pretuzbrukumu divi pret vienu un guva savus pirmos vārtus Nacionālajā hokeja līgā.

Turpinājumā laukuma saimnieki un Dalasas "Stars" apmainījās precīziem metieniem skaitliskajā vairākumā. Patrikam Lainem vajadzēja tikai astoņas sekundes, lai izdarītu veiksmīgu plaukstas metienu no kreisās malas, bet Tailers Seigins atbildēja ar lielisku metienu no labās malas tuvajā devītniekā.

Taču pēdējais vārds piederēja Lainem, kuru Vinipegas "Jets" vasarā draftēja ar otro numuru. Uzbrucējs lielajā vairākumā saņēma piespēli no laukuma stūra, sagatavoja metienu, trāpīja pa vārtu stabu, bet ripa tomēr atrada ceļu tīklā – Kanādas komandas uzvara ar 4:1.

Detroitas "Red Wings" regulāro čempionātu sāka ar diviem zaudējumiem, taču sekojušas sešas uzvaras pēc kārtas – šoreiz 2:1 pēcspēles metienos pret Sentluisas "Blues". Izšķirošo metienu astotajā sērijā realizēja komandas kapteinis Henriks Seterberjs, kurš nodemonstrēja metienu, kam sekoja māņu kustība un ripas izslidināšana starp kājsargiem. Ar 31 atvairītu metienu panākumu kaldināja Petrs Mrāzeks.

Sestā uzvara pēc kārtas arī Monreālas "Canadiens", kas ir Nacionālās hokeja līgas līdere. Duelī pret citu Austrumu konferences favorīti Tampabejas "Lightning" noslēdzošā trešdaļa tika sākta, atrodoties iedzinējos, bet sekoja trīs bezatbildes ripas – 3:1. Uzvaras vārtus 51. minūtē guva kapteinis Makss Pačoretī, kurš pretinieku iespiešanu zonā pabeidza ar netraucētu plaukstas metienu no vidējas distances.

Stenlija kausa čempione Pitsburgas "Penguins" divas reizes izvirzījās vadībā, bet divas reizes neprata noturēt pārsvaru pret Ņujorkas "Islanders". Tomēr pēdējais vārds piederēja komandas kapteinim Sidnijam Krosbijam, kurš divas ar pusi minūtes līdz beigām bija pirmais pie atlēkušās ripas. Beigās uzvara ar 4:2. Vārtus guva arī citi uzbrukuma līderi – Patriks Hornkvists, Jevgeņijs Malkins un Fils Kesels.

Pateicoties 19 gadus vecā debitanta Miča Mārnera trim piespēlēm, Toronto "Maple Leafs" savā laukumā ar 3:2 apspēlēja Floridas "Panthers", pārtraucot četru zaudējumu sēriju. Uzvaras vārtos viņš vidējā zonā pārtvēra piespēli un raidīja ripu vārtu virzienā, kur izveicīgākais bija Tailers Bozaks.

NHL regulārā sezona

SpēleRez.
Sabres – Wild0:4
Flyers – Coyotes4:5
Penguins – Islanders4:2
Maple Leafs – Panthers3:2
Canadiens – Lightning3:1
Blues – Red Wings1:2 PM
Jets – Stars4:1
Kings – Predators3:2 P
Sharks – Blue Jackets3:1

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...


, 2016-10-28 09:27, pirms 7 gadiem
Prieks par Laini,labs pienesums it īpaši uz PP,jo Jetiem tā pagājušajā sezonā bija drausmīga...
, 2016-10-28 10:28, pirms 7 gadiem
Par Kalderu šosezon būs sīva cīņa. Man ir čujs ka Laine izpogās Metjūzu.
Izskatās ka trio Metjūzs,Laine,Makdeivids varētu būs nākamās NHL desmitgades galvenās superzvaigznes. Laikam jau Krozbija un Ovie laiks ir aizgājis. Nu Ovie toč - Sids vēl var pacīnīties ar jaunajiem.
, 2016-10-28 10:37, pirms 7 gadiem
Seterberjs malacis,, beidzot rāda spēli, ko visi no viņa gaida

kas ir 8.bullīšu sērija. priekš DR tas tik iesildīšanās
, 2016-10-28 12:01, pirms 7 gadiem
svomalraH rakstīja: Par Kalderu šosezon būs sīva cīņa. Man ir čujs ka Laine izpogās Metjūzu.
Izskatās ka trio Metjūzs,Laine,Makdeivids varētu būs nākamās NHL desmitgades galvenās superzvaigznes. Laikam jau Krozbija un Ovie laiks ir aizgājis. Nu Ovie toč - Sids vēl var pacīnīties ar jaunajiem.
Tas, ka Makdeivids būs Krosbija pēctecis, ir skaidrs. Tik kas būs viņa galvenais pretinieks - to redzēsim tuvākajā nākotnē .
, 2016-10-28 12:14, pirms 7 gadiem
Hello Sir / Madam,

Jums ir nepieciešams naudas aizdevumus starp indivīdiem tikt galā ar finansiālām grūtībām, lai beidzot izkļūt no strupceļa, kas izraisa bankas. Ms sandrana firma spēj veikt aizdevumu summa, kas jums nepieciešams, un ar nosacījumiem, kas padara jūsu dzīvi vieglāku.

Piedāvājam 10000 eiro līdz 5.000.000 eiro par atmaksas termiņu uz 5 gadiem līdz 25 gadiem ar likmi 2% gadā. Jūs varat sazināties ar mani:

sandrana_credito@hotmail.com

sandrana_credito@hotmail.com

paldies
, 2016-10-28 13:16, pirms 7 gadiem
svomalraH rakstīja: Par Kalderu šosezon būs sīva cīņa. Man ir čujs ka Laine izpogās Metjūzu.
Izskatās ka trio Metjūzs,Laine,Makdeivids varētu būs nākamās NHL desmitgades galvenās superzvaigznes. Laikam jau Krozbija un Ovie laiks ir aizgājis. Nu Ovie toč - Sids vēl var pacīnīties ar jaunajiem.
Ovečkins savus golus sametīs un savu kanti noturēs. Sezonas sākumi vienmēr tādi ražīgi ir. Tas, ka uz šo brīdi tur kādi 50+ purni ar punktu spēlē vidēji, tas neko nenozīmē. Sezonas beigās tāpat ar divu roku pirkstiem būs par daudz, lai izskatītu tos čaļus, kuri palikuši ar >=1ppg.
Floridas "Panthers" somu aizsargs Niko Mikola. Foto: Florida Panthers

Panteras lūkos nonākt vienas uzvaras attālumā no otrās kārtas

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas trešo spēli šonakt pulksten 2:00 aizvadīs Uvja Balinska pārstāvētā Floridas "Panthers", kas viesosies pie otras Floridas komandas - Tampabejas "Lightning".
Breds Maršāns. Foto: Boston Bruins
2

Maršāns pamatīgi sarūgtina Toronto, Rietumu pirmais numurs sprukās

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas sērijā priekšgalā (2-1) atgriezusies Bostonas "Bruins", izbraukumā ar 4:2 pārspējot Toronto "Maple Leafs", savukārt Rietumu konferences pirmais numurs Dalasas "Stars" zaudējusi abās savā laukumā notikušajās kaujās.
Deivids Kvins. Foto: Reuters/Scanpix

NHL vājākā komanda "Sharks" atbrīvo galveno treneri

Nacionālās hokeja līgas (NHL) pēdējās vietas īpašniece Sanhosē "Sharks" trešdien paziņojusi par galvenā trenera Deivida Kvina atbrīvošanu no amata.