Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Nabokovs aizvadījis pirmo spēli "Islanders" u.c. jaunumu NHL.

Nabokovs aizvadījis pirmo spēli "Islanders" u.c. jaunumu NHL.
Nabokova atgriešanās spēlē "Islanders'' zaudēja ar 0:2

Kā arī... Džeimsam Višņevskim un Žanam - Frankuā Žakam diskvalifikācijas, Bufalo aizsūta 2 spēlētājus uz AHL, lai atbrīvotu vietu komandas budžetā, Floridai problēmas - Klemensenam operācija un vēl...

''Dots devējam atdodas.'' Citējot šo teicienu var raksturot Āronu Romu (Vankūveras aizsargs), proti, Stenlija kausa finālā viņš savainoja Neitanu Hortonu, bet pagājušajā vakarā, kad Hortons aizvadīja savu pirmo spēli pēc savainojuma, citā spēlē roku salauzis Roms.

Bija paredzēts, ka Florida sezonu sāks ar Teodora- Klemensana vārtsargu duetu, bet tā tas nebūs. Skotam Klemensenam tiks veikta ceļa operācija, kas viņam liegšot spēlēt vismaz mēnesi. Līdz ar to ir parādījusies iespēja jaunajam talantam - Markstrūmam, kuram ir tikai 21 gads, bet ar viņu tiek saistītas lielas cerības nākotnē.

"Devils " paziņojuši, ka šī gada 16. decembrī tikšot iemūžināts Skota Nīdermajera ''27'' numurs.

Monreāla parakstījusi viena gada līgumu ar Krisu Kampoli par 1, 75 milj. dolāru. Kampoli pagājušo sezonu iesāka Otavā, bet pabeidza Čikāgā. Šobrīd "Canadiens" ir liela konkurence tieši šajā pozīcijā, tas nozīmē, ka kāds būs liekais, pagaidām tiek apspriests Andrejs Markovs, kā šis liekais, jo viņš vēl nav savedis kārtībā savu ceļgala savainojumu.

Minesotas "Wild" paraksta divvirzienu līgumu ar Āronu Būgārdu, kā arī kluba vadība paziņojusi, ka tikšot pieminēti šovasar aizgājušie - Dereks Būgārds un Pavols Demitra, uz spēlētāju ķiverēm šosezon būšot 24. un 38. numurs, simbolizējot abus hokejistus.

"Blue Jackets " aizsargam , Višņevskim, piespriesta 8 spēļu diskvalifikācija par rupjo pārkāpumu pret Kelu Klaterbaku. Arī Anaheimas uzbrucējam, Žakam, piešķirta tāda pati diskvalifikācija, jo viņš apzināti uzsāka kautiņu spēles pēdējās minūtēs ar Vankūveras hokejistu Maiku Duko.

Bufalo "Sabres" uz AHL nosūtījusi Alešu Kotaļiku un Šejonu Morisonu, jo viņi vienkārši nav sevi pierādījuši un nav klubam izdevīgi. Kotaļikam, kurš tika iemainīts no Kalgarī, un Morisonam kopējā "cap hit" vērtība ir 5 miljoni.

Kanzassitija, kura ir viena no vietām , kur nākotnē varētu atgriezties NHL komanda, ir apliecinājusi savu gatavību un vēlmi, proti, "Kings" un "Penguins" spēle, kura notiks "Sprint Center'' esot izpārdota. Tā varētu būt kā norāde, ka hokeja fani alkst savu komandu NHL.

Jevgēņijs Nabokovs pēc gada pārtraukuma aizvadījis spēli NHL. Atgriešanās notika, kad "Islanders" pirmssezonas spēlēt tikās ar Kalgarī, bet piekāpās ar 0:2.

Pēc kardiologa apmeklējuma ir kļuvis skaidrs, ka Skots Hārtnels varēs turpināt treniņus un iepējams jau spēlēt ceturtdienas spēlē pret Ņūdžersiju.